< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 18 Haziran 2025; 18:1:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İsrilail'i vuran İran, İsrail'i korumak için JET uçuran Türkiye, İsraili bitirecek olan erdoğan ?

-
-
Saçma sapan , tuhaf hezeyanları gelip burada paylaşmanın motivasyonu nedir kardeş Bir tek sende var bu. Gündem olma, dikkat çekme sevdan mı var.
-
gündem olan israil düşmanlığı yapıp her alanda israil'e kıyak geçen reisin. ben azerbaycan'ı anlarım. lakin sizi kesimi anlamıyorum.
starbucks taşlıyorsunuz israili protesto için ama israile çalışıyorsunuz :)
-
şöyle özetliyeyim
8 aydır starbucks taşlamaktan öteye gidemediniz
lakin iran 3 günde yahudilere bunu yaşatıyor
ama israili bitirecek olan reisiniz ve yerine amerikanın cilaladığı kürt kökenli hakan fidan. ne hikmetse toprağında nato uçağı uçurup koruyan sizsiniz, israile petrol akıtan da sizsiniz. kayseriden bomba taşıyan da sizsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İran-İsrail birbirine girmişken NATO hava sahasını izleyen ABD E-3 uçağı bu.
NATO misyonu çerçevesinde görev yapan bir uçak için İsrail ile bağdaştırmak yanlış bir haber.
Şu an zaten İsrail , Türkiye , ABD , İngiltere , Almanya, Rusya , Çin vesaire havadan erken uyarı ve kontrol uçakları fıldır fıldır uçuyordur bölgeyi uzaktan gözlemliyorlardır.
İran hava savunma yeteneğini büyük ölçüde kaybetmiş. Envanterindeki eskimiş hava kuvvetleri ne alemde belli değil.
İsrail'in F35 , F15EX , F16I savaş uçakları İran hava sahasında sörf yapıyor.
İsrail bugün 2300 km ötede İran'ın batı sınırında Türkmenistan'a yakın Meşhed Havalimanı'nı vurabiliyor.
Sorun bu uçak yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 15 Haziran 2025; 22:21:14 > -
öncelike hava sahasında israil uçağı yok! bu uydurmayı satmayı bırakmalı solcu ve islamcı kesim.
stand off ve sabotajlar ile iran içeriden yıkılmaya çalışılınıyor.
evet orada hedef saptaması yapıyor. Türkiye ve İran savaş halinde mi? o zaman nato ülkesi olsan da bağımsızlık ilkelerine bağlı kalarak uçağı uçurtmamak senin hakkın. nato buna izin veriyor. ama sen şu anda israil'i savunuyor ve iran'ı gambazlıyorsun.
ama tvlerde israil'e sövüyorsun.
ben ne yazıyorum? "azerbaycan'ı anlarım". çünkü adamlar israil ile mecbur anlaşacak. iran ile arası limoni. neyse o azerbaycan. ama işte islamcı kesimin yaptığını anlamak güç.
-
Burada Reisçi olup İran'ı savunan tarafını tatanlar varsa uyanık olsun. Türkiye tarafsız kalacak. Ama illa taraf tutması gerekirse İsrail'in/Amerika'nın tarafında olur. Sonra dönerken bir yerlerinize zarar gelmesin. Demedi demeyin.
-
Açtığı absürt konulara bakılırsa boş gezenin boş kalfası bu:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"iran zoba boruzu atıyyah" diyen versiyon gelmiş bana laf etmeye kalkıyor :)))))))))
-
Valla ne İsrail'e ne de İran'a bir sövmem veya desteğim yok. İki ülkede tarihte Türkiye'ye ne müttefiklik ne de bir dostluk sergilemiştir.
İran içerisinde Mossadın sağlam çalıştığı ortada zaten son 2-3 gündür yapılan eylemlere bakacak olursak.
Stand-off-missile konusunda İsrail Hava Kuvvetleri envanterinde benim bildiğim >250 km menzilli füzeler var.
İran Hava Sahasına girmeden bu kadar bombalanması çok zor.
-
gardaş sen o cenahtansın galiba. birşey sorucam!
neden gazze'ye suriye'den değil de mısır'dan gitmeye çalışıyorsunuz? suriye hani özgürleşmişti hani artık islam suriye'ye gelmişti vs? hani suriye arka bahçemiz olmuştu falan?
burada yazan islamcıların buna cevap verebileceğini sanmıyorum, belki sen verirsin.
-
800km idi. suriye'den atabilirdi yada ırak'tan ama ırak bile tehlikeli. bu yüzden colani kardeşinizin özgürleştirme suriyesinden stand offları artık iran'a ulaştırabiliyor.
evet içeride çok hain var. bunun da Türkiye'ye özellikle ders olması gerekli.
ekleme: ben israili sevmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 15 Haziran 2025; 22:41:16 > -
https://x.com/siyahsancakx/status/1934340985221447990
#SONDAKİKA | NATO Erken Uyarı ve İstihbarat Uçağı, Konya’dan havalandı;
şaşırtmıyor! akp olmasa israil'i kim koruyabilecekti?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akparti ile ilgisi yok. Bu bir cephe savaşı. İsrail ve Türkiye aynı cephede. Bunu kabullen.
israil'e göre sen goyim'sin. yani israil oğlu değilsin. onlar goyim'leri kölesi olarak görürler.
nato'ya göre de aynı tarafta olmak demek illa komşun ülkeye saldırı yapacaksın demek değil.
"NATO içinde fikir ayrılıkları mümkündür, kararlar genellikle konsensüsle alınır ve uygulamada esneklik tanınabilir." açıklaması bence yeterli.
-
Çok sıkıntı değil.
Müslümanlara göre kâfirim, Yahudilere göre goyimim, Katoliklere göre paganım, heretikim, Hindulara göre mlecchayım, Budistlere göre micchādiṭṭhiyim, Sihlere göre manmukhum, Zerdüştlere göre daeva-yasnayım, Bahailere göre eski inançlara bağlı cahil halktanım, Taoistlere göre wai dao renim, Şintoistlere göre gaijinim.
Bunu yeni keşfetmene şaşırdım.
benim ilgi alanım yehudlar. düşmanını daha iyi muhabbetine. o yüzden ben, beni köle olarak görecek bir kavram ile kendimi aynı safta tutamam. sorun inançlara göre sınıflanmak değil. bölgende temel tehtidin seni ne gördüğü!
-
Bölgemde temel tehdit 5 milyonluk Yahudi ya da onun devleti değil. Kadim tehditler var Rusya gibi İran gibi
:)))) gülüyorum ya.
dünya'da top 10 zengin listesine bir bak.
sonra en çok zengine ait ırkı , dünya nüfsuna oranla! sonra bana iran rusya de. muhtemelen liberal sol görüşlü birisin. neden burada sünni fanatikleri ile tartışıyorsun? aslen aynı taraftasınız.
ek açıklama:
orantı kurabilerek sonuca varabilecek yeteneklere sahip olduğunu var sayıyorum.
As of June 11, 2025, the top 10 richest men in the world, according to Bloomberg Billionaires Index, are: Elon Musk, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos, Larry Ellison, Bill Gates, Steve Ballmer, Warren Buffett, Larry Page, Bernard Arnault, and Sergey Brin.
Bunlardan Elon ve Gates yahudi değil. Gates piyon diyebiliriz. Buffet agnostiğim dese de yahudi kökenli.
yani dünya'nın top 10 listesinde %80 yahudi, %90 yahudi etkisinde!
yahudi nüfusu ne kadar?
The world's Jewish population is estimated to be around 15.7 million, with approximately half residing in Israel. The other half lives primarily in the United States and other countries around the globe.
Mevcut Dünya nüfusu : The current world population is 8,228,088,651 as of Friday, June 13, 2025 according to the most recent United Nations estimates [1] elaborated by Worldometer.
şimdi oranlama yapalım genel nüfus ile yahudi nüfusunu = 15.7 milyon / 8,228,088,651)×100 = 0.1908 küsürat çıkar. yani %0.19'u oluyor. yani ondalıklı olarak 0.002 !
yahu 0.1 bile olmayan bir kitle nasıl en zengin 10 insandan %80'nine denk gelebilir? mantıklı mı? hadi kur mantığını!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 16 Haziran 2025; 1:32:35 >
-
Fakir misin?
Zenginin malı neden çeneni yoruyor. Dünyanın en zengini Yahudiler ise ne iyi demek ki onlarla dost olmak için bir neden daha
Kur mantığı demişsin kuruyorum. (Dediklerin doğruysa tabii)
Eger tanrı varsa bu kavim seçilmiş kavim ve tanrı onların dünyayı yönetmesini istiyor
Eger tanrı yoksa bu kavim genetik olarak üstün bir kavim ve onceden evrimleserek insan üstü yetenekler kazanmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F607C30A -- 16 Haziran 2025; 1:47:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
gündem olan israil düşmanlığı yapıp her alanda israil'e kıyak geçen reisin. ben azerbaycan'ı anlarım. lakin sizi kesimi anlamıyorum. starbucks taşlıyorsunuz israili protesto için ama israile çalışıyorsunuz :) |
şöyle özetliyeyim
8 aydır starbucks taşlamaktan öteye gidemediniz lakin iran 3 günde yahudilere bunu yaşatıyor ama israili bitirecek olan reisiniz ve yerine amerikanın cilaladığı kürt kökenli hakan fidan. ne hikmetse toprağında nato uçağı uçurup koruyan sizsiniz, israile petrol akıtan da sizsiniz. kayseriden bomba taşıyan da sizsiniz. |
öncelike hava sahasında israil uçağı yok! bu uydurmayı satmayı bırakmalı solcu ve islamcı kesim. stand off ve sabotajlar ile iran içeriden yıkılmaya çalışılınıyor. evet orada hedef saptaması yapıyor. Türkiye ve İran savaş halinde mi? o zaman nato ülkesi olsan da bağımsızlık ilkelerine bağlı kalarak uçağı uçurtmamak senin hakkın. nato buna izin veriyor. ama sen şu anda israil'i savunuyor ve iran'ı gambazlıyorsun. ama tvlerde israil'e sövüyorsun. ben ne yazıyorum? "azerbaycan'ı anlarım". çünkü adamlar israil ile mecbur anlaşacak. iran ile arası limoni. neyse o azerbaycan. ama işte islamcı kesimin yaptığını anlamak güç. |
Kuran'da bu kefere sürülerinden bahsedilme şekli :
gafil nedir? kendine çok inanan, güvenen kimse. doğru bildiğinde direten ama etrafını görmeyen dinlemeyen kitle. işte içimizde sünni fanatikliği yapanlara yem olan gafiller. 8 aydır orada insan olarak katledilenler var. hadi ben inancı vs geçtim ... insan olmak sıfatı ile diyorum orada yapılanlar canilik! ama kuran; bu 8 aydır starbucks taşlayıp akp övmekten öteye gidememişler için çok güzel ayet inmiş. chennem sizler için var. zaten decallerden bir kısmı ellerinde kuranlarla gelecekler deniyordu. kuran'ı çok iyi bilecekler vs. alınlarında kafir yazacak. muhtemelen burada anlında yazmak bir tür metafor. yani aklı selimler bunları görecek , ama bu kefereler inkar edecekler. işte dünya'nın içinde bulunduğu dönemin özeti de bu. gafiller yıllardır kendileri gibi düşünmeyen müslümanlara bile zulm etmişler, ediyorlar da ... Ama cehennem onlar için. |
Benzer içerikler
- yetmez ama evet nedir
- dost koleji hangi cemaat'in
- discord açılmıyor
- genç emeklilere tavsiyeler
- sezen aksu pkk
- hbo max ne kadar
- en çok satan elektrikli araba
- s919 reeder
- togg yurtdışı satış
- kanal istanbul güzergahı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X