Şimdi Ara

İsrailli Çoçuklar:Yahudi Olmayan Bütün Çoçuklara Ölüm!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sonix!

onlara iyi bakın geleceğin teröristleri bunlar

• inşallah bunu yazan çocuklar geberir diyorum resimdeki görünüşe göre en az 12-13 ve bu yaşta filistinli çocukların ölümünü arzu ediyorlarsa terörizme aklı yetiyor demektir
    ölmezlersede anasız-babasız kalıp şu dünyadada sersefil perişan olurlar inşallah
    onlara bu yazıları yazmalarına müsade eden analar babalar da evlat acısını gani gani yaşarlar umarım
    ve bu filistindeki lübnandaki dünyanın bilumum bütün yerlerinde vahşete destek verenleri hem bu dünyada hem öteki dünyada azabın en büyüğünü yüce Allah çarptıırır tez azamanda inşallah
  • Yazıklar olsun, çok güzel aşılamışlar kendi politikalarını çocuklara. Bu kadar insalık ayıbı olmaz.
  • terörist devletin gelecekteki terörist yetiştirme politikaları

"Sevgili Lübnanlı, Filistinli, Arap, Müslüman ve Hristiyan çocuklar,Ölümünüz için sevgilerle."

imza:İsrailli Çoçuklar

quote:

Orjinalden alıntı: squalla

quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

onlara iyi bakın geleceğin teröristleri bunlar

• arkadaslar o zavalli cocuklara fazla yuklenmeyin.
    asil suclamamiz gerekenler onlari bu hale getirenler.
    kimbilir neler diyor ve beyinlerini yikiyorlar.

onlar daha cocuk ve bence her cocuk masum dogar.
    asil cehennemlik olan, onlarin beyinlerini yikiyanlardir.
  • yanlış kalemle yazıyorlar ben onların eline yakışan kalemi biliyorum.beyaz mürekkepli olanlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solu

Bu çocuklar bunları yazarken tma tepelerinde bi hizbullah füzesi belirse acabha mesaın devamı nasıl olur?

Kimse cevap yazmamis ben bari cevap vereyim ortam gevsesin:

"-Saka uleyn saka ehu ehu." diye devam ederdi heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: compaq

arkadaslar o zavalli cocuklara fazla yuklenmeyin.
    asil suclamamiz gerekenler onlari bu hale getirenler.
    kimbilir neler diyor ve beyinlerini yikiyorlar.

onlar daha cocuk ve bence her cocuk masum dogar.
    asil cehennemlik olan, onlarin beyinlerini yikiyanlardir.

dostum ama o çocuk dediklerin kundakdaki bebek değil onun için cennetlik doğar demen doğru değil
    ayrıca zeka özürlü olmayan her çocuk bir köpeğin bile vahşice öldürülmesinini doğru olmadığını anlayıp göz yaşı dökebilir nitekim bunlar en az 12-13 yaşında
  • quote:

Orjinalden alıntı: hurraboy

quote:

Orjinalden alıntı: razor

quote:

Orjinalden alıntı: hurraboy

Ben onlardan biri yakalarsam görür onlar

çoçuğamı gücün yetiyor

allah yarattı demem pataklarım

suçlu onlar değil onları bu hale getirenler

• Niye kızıyorsunuz ki onların inancına göre bu yapılanlar gayet normal

Siyonistler, aşağıdaki Tevrat pasajlarını da yine siyasi anlamda kullanır ve İsrail terörünü meşru göstermek için bunlardan yararlanırlar:
    YEREMYA
    BAB: 51
    AYET: 19-20
    S: 777 19Ve Israil onun mirasinin siptidir; ordularin RABBIDIR. 20Sen benim topuzum ve cenk silahlarimsin; ve seninle milletleri kiracagim ve seninle ülkeleri helak edecegim.

MEZMURLAR
    BAB: 149
    AYET: 7-8-9
    S: 628 7Milletlerden öç alsinlar; Ve ümmetleri tedip etsinler; 8Onlarin kirallarini zincirlerle, Ve ileri gelenlerini demir bukagilar ile baglasinlar: 9Ta ki, yazilmis olan hükmü onlara karsi yürütsün

İŞAYA
    BAB: 34
    AYET: 8
    S: 697 Çünkü Rabbin bütün milletlere öfkesi, bütün onlarin ordusuna kizginligi var; Çünkü Rabbin öç alma günü, Sion davasindan ötürü karsilik yili var.

TSEFENYA
    BAB: 3
    AYET: 8
    S: 887 8Bundan ötürü ava kalkacagim güne kadar beni bekleyin. Rabbin sözü; çünkü hükmüm milletleri toplamaktir, ta ki ülkeler üzerine gazabimi, kizgin öfkemin hepsini dökmek için onlari bir araya getireyim; çünkü bütün dünya kiskançligimin atesi ile yutulacaktir.

İŞAYA
    BAB: 14
    AYET: 26
    S: 684 Iste bütün dünyaya karsi tasarlanan tertip budur; ve bütün milletlere karsi uianmis olan el budur.

YEREMYA
    BAB: 10
    AYET: 10
    S: 724 10Bak, bugün milletler üzerine, ve ülkeler üzerine, kökünden sökmek ve yikmak icin helak etmek ve yok etmek icin seni koydum.

Dahası, bazı hükümler, savaştan ve katliamdan geri duran Yahudileri tehdit eder şekilde kullanılmaktadır:

YEREMYA
    BAB: 48
    AYET: 10
    S: 772 10Rabbin isini gevseklikle yapan lanetli olsun; ve kilicini kandan alikoyan lanetli olsun. Katliam yapmayan, kan akitmayan Allah'in laneti ile tehdit edilmektedir.

Daha yüzlerce ayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 28 Temmuz 2006; 22:11:02 >

• güzel bir araştırma...
  • çocuk mocuk demicen hepsine dalcan
  • bilmem farkettiniz mi bu kızın o füzelerle çekilmiş defalarca fotoğrafı var...
    gazete foto çıkıyor bu kız var, televizyonda yayınlanıyor bu kız var...
    bana sorarsanız bu durum pek normal değil,
    özellikle ön planda olan kız tüm resimlerde belirgin gözükeni, hep füzelerin üstünde o var, diğeri bakıyor yada inceliyor...
    sizce mantıklı mı??
  • Allah herkese hakkettiğini er ya da geç verir arkadaşlar. Yaşanması gerekiyorsa yaşarız herşeyi.. Ama lütfen beddua etmeyin ve ne olursa olsun yüreğinizdeki sevgiyi eksiltmeyin. Beddua ederek o kişiler yüzünden günah işliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Allah herkese hakkettiğini er ya da geç verir arkadaşlar. Yaşanması gerekiyorsa yaşarız herşeyi.. Ama lütfen beddua etmeyin ve ne olursa olsun yüreğinizdeki sevgiyi eksiltmeyin. Beddua ederek o kişiler yüzünden günah işliyorsunuz.

bunlara beddua etmek günah değildir
  • Beddua herzaman günahtır.Etmeyin bırakın Allah herkese hak ettiğini verecektir. Bizim yapabileceğimiz tek şey bir yararımız olabilecek durumdaysak yardım etmek.Eğer bizle savaşmaya kalkılırsa birlik olabilmek.
  • bunlar nekadar sapık bir toplum.kan dökmekten nasıl zevk alıyorlar.eğer bu haber doğruysa bunlar gerçekten sapıtmış bir toplum.hitlerden ne farkları var.ayrıca avrupa neden hala israili kınayamıyor.gerçi avrupa gözünün önündeki sırp vahşetine bile göz yumdu.yazıkki elimizden birşey gelmiyor.bakın 2 saat önce bakırköyde havai fişekleri atıldı.ben önce bomba sandım hopladım yerimden.bide lübnanlıları düşününce çok üzüldüm.israil denen terörist devlet bunu sürekli filistinlilere yapıyor.
  • ben bulunduğum şehirde bir çok camide hatta tanıdığım alim düzeyindeki hocalardan bile bu israil'e beddua edilmesinde bir günah ya da zarar görümüyordu
    benim görüşüme göre de değildir kaynağım dayanağım sağlamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

siyonistler nazileri aratmıyorlar yani.

evet nazizmin yeni simgesi davut yıldızı. gerçekten lanetli bir millet. dünyanın diğer çocuklarına bunu yap deseler hiç birir yapmaz..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.