Bildirim
İsrail hakkında bilgisi olan??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: woxera1
gidip görmek istediğim bir ülke.acaba türk vatandaşlarına vize alırken yada sınırda bir sorun çıkartıyorlar mı? birde nereye gitmemi öneririsiniz.bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var..
Merhabalar,
Kudüs ve tel aviv gidilebilecek yerlerin başında gelir.Vize alırken öncelikle türk vatandaşı olduğunuz için birçok soruya ve diplomasi işine kalacaksınız.Size zorluk çıkaracaklarda çıkaracaklar.İnat ederseniz hepsinin üstesinden gelebilirsiniz.Asıl önemli olan kısım ise oraya gidince havalimanındaki görevliler size zorluk çıkaracaklar siz siz olun sakın türkiyeyi ve islamiyeti temsil edecek birşey üstünüze giymeyin ve çantanıza koymayın.Turistik amaçlarla geldiğinizi asla unutmayın ve bu şekilde davranın.Arkadaşım ve ben israilde 1 kavanoza kum doldurduk diye havalimanından çıkarken saatlerce bekletilip polisler eşliğinde gözaltına alındık nedenmiş efendim israilden kum almışız :) Düşünün işte gerisini...
-
-
Hocam merak ettim, neden yanınızda kum götürdünüz :) -
Geçen sene itikaf için 7 gün oradaydım. Bayramı da orada geçirdim. Giriş sorun değil ancak çıkış çok büyük sıkıntı. ben 3,5 saat sorguda kalmıştım. İslamiyetle alakalı birşey olmama olayına gelince ben 8 gün mescid-i aksa da yattım. Nerede kaldığıma dair ellerinde bir birikim yoktu ona rağmen olası sorunlar dışında sorun yaşamadım. Tekbir şey var. Net olun sorulara kıvırarak değil net cevap verin. Aşağıda oraya dair yazdığım günlük var okursanız fikir sahibi olursunuz diye ümit ediyorum.
http://www.dunyabizim.com/?aType=haber&ArticleID=10916 -
quote:
Orijinalden alıntı: Be Happy
Hocam merak ettim, neden yanınızda kum götürdünüz :)
Arkadaşım küçük bir hatıra olsun diye bir kavanozun içini kumla doldurmuştu.Almaz olaydık saatlerce sorgudaydık :) -
vize kolay, ama çıkış ölüm gibi bir sürü soru arama , çok pahalı israil avrupadan bile pahalı, insanlar medeni en azından tel aviv de, -
Israil ile durumların bu raddede olduğunu bilmiyordum. -
durum pek iç açıcı değil gibi görünüyor.giden arkadaşlar sıkıntı yaşamış sanki bazı noktalarda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X