Şimdi Ara

İsrail'e karşı yapılan İslam zirvesinde Coca Cola Dağıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
8.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Coca Cola dağıtılmasında anormal olan ne var onu anlamadım. Coca Cola Dünya'nın dört bir yanından hissedara sahip bir halka açık bir şirketidir.Ayrıca yakın zamana kadar bir Türk Muhtar Kent şirketin Ceo'suydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 20 Mayıs 2018; 18:59:48 >
  • Dinci zekasını çok güzel özetleyen bi olay.
  • dersimli62f kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakalı değil de imzan ilgimi çekti. "Özgürlük ve demokrasi için daha etkin mücadele etmek için yurt dışındayım" lafını imza yapmak için nasıl bir ideolojiye sahip olmak gerekiyor merak ettim.

Hapisten kaçtı adam, fikir özgürlüğü, hak, eşitlik için mücadele verirken değil rakı masasında bir insanı öldürdüğü için girdiği hapisten kaçtı.

Her zamanki gibi. Bendense çocuk tecavüzcüsü de olsa, katil de olsa, hırsız da olsa aklarım, suçunu görmezden gelirim.

Alıntı yaptığınız adamın adam ve onun gibilerden bir farkınız da yok.
  • Ahhh miletimiz cocacolanın israil değil abd markası olduğunu ne zaman öğrenecek acaba ! Protesto edecekseniz o iphonelarınızı da yakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Türkiye’de kendine ümmetçi diyen kişiler her zaman coca cola İsrail malıdır diye iddia ettiler. Hisselerinin Yahudilerde toplandığı iddia edildi. İsrail ticaret ödülünü aldıktan sonra özellikle bu ayyuka çıktı. Kadir Mısır’ın videosuna bakabilirsiniz örnekse.

Kadir Mısır’ı kimler ziyaretler ediyor onları da düşünürseniz bu eleştirinizi kime yapmanız geektiğini de anlarsınız.

Muhtar Kent de babası çok sayıda yahudiyi kurtardığı için yahudi lobisinin desteğiyle geldiği aynı kişiler tarafından iddia edilir. Kendisinin de ibrani asıllı olduğu yine aynı kesimlerce hep dile getirilir.

Sürekli gördüğünüz yollara kola dökme gibi

Ya da kola değil fanta alacağız :((

gibi protestoların bu kesimde bir geçmişi ve karşılığı var.

O nedenle bugün burada bu durum eleştiriliyor.

• Vallahi bu ülkede yaşamaktan sıkıldım. Tutturmuşlar yanında götürmedigi ne malum diye. Bak güzel kardeşim orada adamın twitteri var gir oraya yorumlara bak bir değil on tane resim var hatta yetmemiş video çekip atan olmuş hâlâ inanmıyorsunuz

• Laiklik elden gidiyeah coca cola’lar geliyeah ohh soguk soguk’ta ne güzel gidiyeah.Bundan 18 yıl önce lagım içiyoduk şimdi cola fark devasa :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 21 Mayıs 2018; 10:35:30 >

• Turkiye :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekstra resim ekledim.Bunuda inkar edin bakalım.
  • çok doğru, hatta bizzat reisin talimatı ile iftarda kolayı dökerek protesto ederlerse daha çok sevap kazanır bu oruç tutan mümin kardeşlerimiz diye özellikle dağıtmışlar

dökmeyip içenler sadece bu davaya zarar vermek isteyen fetöcü alçaklardır !!!1!!1Bir!1
  • Güzel mesaj biz heryerdeyiz diyorlar açık açık
  • alkol var diyen bunlar değilmiydi_
  • Siyasal islam budur.

• hahahah
  • Bir ara buna benzer konferansta içki içenler olmuştu.

NOT: Kola İç G**er AYRAN İÇ GÜÇLEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futurisma -- 21 Mayıs 2018; 21:50:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemBabus

alkol var diyen bunlar değilmiydi_
    Görüyorum ve arttırıyorum.

Mısır püskülünün videosu var

Coca colada eroin var diyor.

Kendisi bildiğiniz üzere sağlığına çok dikkat edilen, protokolde yer verilen bir zattır, yalan söyleyecek değil herhalde.

• türkiye israil uşağı bir ülke haline gelmiştir.
  • Ülkeyi yönetenlere ve bu tarz üst makamlara gelecek veya atanacak kişilere ciddi bir iq testi yapılmalı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.