Şimdi Ara

İsrail'de Yaşam Nasıl ? Refah Düzeyi Diğer Ülkelere Kıyasla Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Herkesin dilinde bir İsrail gidiyor. İsrail Ortadoğudaki çoğu olayda adı geçen bir ülke. Teknolojik alım gücü, gıda alım gücü ve sosyal açılardan refah seviyesi TR ve diğer ülkeler bazında kıyaslandığında nasıl bir sonuç ortaya çıkıyor?

Yaşayan, tecrübe eden veya bilgi sahibi kimse var mıdır ? 4,130 İsrail Şekeli Asgari Ücret varken i9 9900k bir işlemcinin 1830 israil şekeli olduğunu gördüm. TR'de fiyatı ise 4099 TL vs 2300 TL asgari ücret

Karsilastirma icin Almanya'da 47k, Hollanda'da 53k.

Orijinalden alıntı: Yalmavuz

41k USD kisi basi milli gelirleri var bu deger Turkiye'de 9k.

Karsilastirma icin Almanya'da 47k, Hollanda'da 53k.

Teşekkürler hocam. Bir UK veya Almanya olamasalar da Refah seviyeleri göze çarpıyor ciddi şekilde

• ATA'nın ölümünden sonra çizgiyi bozmadan, her şeyi düzgün idare ettirmiş bir TR gibi sanki. Ülke bizim ülkeye çok benziyor, sahiller, doğal yapıları vs. İsrail TR ilişkileri keşke eskisi gibi olabilse.

Allah akıl fikir versin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ilkel fonkisyon

ATA'nın ölümünden sonra çizgiyi bozmadan, her şeyi düzgün idare ettirmiş bir TR gibi sanki. Ülke bizim ülkeye çok benziyor, sahiller, doğal yapıları vs. İsrail TR ilişkileri keşke eskisi gibi olabilse.

Bu videodan böyle kaliteli bir çıkarım yapman hoşuma gitti. Bende senin gibi düşünüyordum.

Zaten yaşayanların bir çoğu Karaim Türkü oluyor. Yaşayış tarzı bazı etkenlerden çok benziyor. Türklere en yakın milletlerden biri bile diyebilirim. Müziklerini bu yüzden severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 16 Temmuz 2020; 2:20:38 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkel fonkisyon kullanıcısına yanıt
    Sen önce Türkçe öğren sonra uslubuna dikkat et.Bu ne cehalettir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 16 Temmuz 2020; 2:25:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkel fonkisyon kullanıcısına yanıt
    Yani İsrail halkının ne yediğine bile müdahale eden, yahudi lobilerinin sürekli nakit akışı sağladığı bir ülke. Ben şaşırmıyorum açıkçası. Orada yaşamak isterdim, aynı zamanda kanser oranının da en düşük olduğu ülke.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Israilli çok arkadaşım oldu, adamlar bize çok yakınlar aslında, bizi araplardan daha çok sevdikleri kesin ama işte devletlerimiz birbirine düşman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Israilli çok arkadaşım oldu, adamlar bize çok yakınlar aslında, bizi araplardan daha çok sevdikleri kesin ama işte devletlerimiz birbirine düşman

Hocam üstte bir arkadaş sağ olsun bir video attı. Sanki TR'nin ekonomik olarak gelişmiş hali gibi. Doğal alanlar, sahiller, insanların tipleri,şekli şemali, trafik ve şehir yapılanması. En önemlisi de kültür. İki ülke de, Ortadoğu'da (TR bu halde olsa bile) Avrupai bir davranış sergileyen iki devlet. Araplar yüzünden aramızı bozduk, ben ilişkilerin iyi olmasını çok isterim.

Orijinalden alıntı: ilkel fonkisyon

Hocam üstte bir arkadaş sağ olsun bir video attı. Sanki TR'nin ekonomik olarak gelişmiş hali gibi. Doğal alanlar, sahiller, insanların tipleri,şekli şemali, trafik ve şehir yapılanması. En önemlisi de kültür. İki ülke de, Ortadoğu'da (TR bu halde olsa bile) Avrupai bir davranış sergileyen iki devlet. Araplar yüzünden aramızı bozduk, ben ilişkilerin iyi olmasını çok isterim.

Alıntıları Göster

Türkiyeye çok israilli turist gelip geziyor dostum bizi bizden daha iyi biliyorlar hepsi paralı bizim gibi fakir değiller, bizimle israilin hiçbir sorunu yok inan sorunu yaratan tayyip, israilliye güven ama araptan uzak dur

• Arap'a guvenilmemesi hususu cok dogru

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.