|
İsrail, Amerikalıları geri kazanmak için internet fenomenlerini ve yapay zekâyı devreye soktu
1 Mobil
-
-
bi düşünün. antepte bi festival yapılıyor ve ırak tarafından desteklenen pkklı teröristler festival alanına saldırı yapıyor. görevliler dahil toplam 375 kişi ölüyor, yüzlerce yaralı ve 40 vatandaşımız kaçırılıyor. o andan sonra tsk'nın ırağa girip önüne gelen her yeri dümdüz etmesini mi isterdiniz yoksa insan haklarından mı bahsederdiniz?
eğer cevabınız ilk şık ise israili kötülemekten vazgeçin. tarihsel süreçte yaşananların %90ında israil haksızdı bunu reddedemem lakin son yaşananların fitilini ateşleyen 2023 saldırısından sonra israilin verdiği tepkiyi şahsen haklı buluyorum. burada asıl suç sonucunu bile bile bu saldırıyı yapan izbullahtır. hepsi bir yana karabağ savaşında Azerbaycan tarafında duran israil benim için herhangi bi arap toplumundan daha kıymetli hale gelmiştir.
atış serbest istediğiniz kadar eleştirin. bu benim şahsi düşüncem. festival saldırısı benim ülkeme karşı yapılmış olsa yüzlerce insanımız ölse, saldırıyı yapan ülkeye tartışmasız soykırımı sonuna kadar desteklerim
-
bizde liberal solcular ile akpliler o işi görüyorlar zaten :)))))))))))
_____________________________ -
Oo Özkan ve türevleri paraya doyacak desene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör -
Mabadının loblarını da ayırsa başarılı olamayacak. Amerika'da uzun yıllar sonra bir uyanış oldu ve küçük haydut devlet zarar vermeye devam ediyor.
-
Böyle saçma bir yorum görmedim. İsrail %1.000.000 haberi olduğu halde bilerek önlemedi. Böyle salak bir saldırıyı da Hamas'a sızan ajanlarıyla planlamışlardır. Türkiye ne kuzey ırakta soykırım yapıyor ne de Antep'te işgalci. Bir çok saldırıya ugradık İsrail gibi soykırım yapıp onbinlerce cocuğu katletmedik. Eğer İsrail propagandayı senin gibi sacmalayarak yapiyorsa bunu en gerizekali amerikali bile yemez. Soykırımcı terör devletiyle empati yaptıracağım diye saçmalıkça saçmalamışsın. Para aldıysan iade et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn_crescent -- 20 Temmuz 2026; 22:48:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
önce bi derin nefes al sakin ol öyle yorum yaz. insanlar düşüncelerini dile getirebilir ve bu düşünceler sana göre saçma olabilir. kimse seninle aynı düşünmek zorunda değil. ama gerilmenin manası yok. israilden yatan parayla papatya çayı aldım istersen sana da göndereyim sinire iyi gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag -- 20 Temmuz 2026; 23:4:48 >_____________________________ -
israilin bir avantaji netanyahu amerikayi amerikan kulturunu cok iyi taniyan bir siyasetci, nasil davranacagini nasil manipule edecegini cok iyi biliyor. is israilin muhafazakar partilerine kalsa amerikayida cok kisa surede dusman ederlerdi.
en onemli nokta amerikan siyasi sistemini cok iyi biliyorlar, siyasileri sirketleri uzerinden bagislarlar cok iyi fonluyorlar.
israil icin su an en buyuk tehlike yeni gelen kusagin israil karsiti olmasi. eski kusak 2. dunya savasi soykirim belgeselleriyle filmleriyle buyudu, hep bu anlati uzerinde sempati kurdu. ama yeni kusak israilin gaddarliklariyla soykirimlarla buyuyor, bakisi cok farkli. yeni kusak yavas yavas karar mekanizmalarinda yerlerini aldikca israil icin durum cok farkli yerlere gidecek. amerikanin kosulsuz destegi olmadan tum komsulariyla savas halinde daha ne kadar devam edebilir soru isareti.
-
Allah, kimseyi soykırımcı katilleri savunacak kadar aşağılık hale getirmesin.
-
Hiçbir şey ama hiçbir şey savaşın tarafı olmayan masum insanları açlıkla ya da bombayla katletmek için sebep değildir. İnsan olun biraz insan.
İlk yorum ne öyle allah aşkına ortaçağdan mesaj atmış resmen.
İsrail savunanı da gördük, bir de empati yapıyormuş gibi gösteriyor.
Tiksindim yemin ediyorum şu internet denen şeyin en kötü yanı da bu fikirdeki insanlarla aynı dili aynı toprakları paylaştığımı yüzüme vurması.
_____________________________ -
İnsanların evini işgal ediyorsun ve onları bodruma kapatıyorsun. Aç bırakıyorsun, öldürüyorsun, aşağılıyorsun ve bir gün fırsatını bulduklarında sana saldırmamasını umuyorsun. Ben bile İsrailli görsem gebertecek raddeye gelmişsem o insanlar asla suçlanamaz. Gelecekte daha beterleri olacak. Rüzgar eken fırtına biçer. Azerbaycan'ın kardeşliği de yerin dibine batsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İstedikleri kadar uğraşsınlar, dünyanın parasını bassınlar, insanlar İsrail'in gaddarlıklarını gördü, tanık oldu. Bunlar unutulmaz. Öyle satılık sosyal medya maymunlarıyla unutturamazsın uyutamazsın. Bilakis bu propagandayı destekleyen uygulayan kişiler de nefret kazanacaklar. İşler ters tepecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu olaylar festivalden çok daha önce başladı, festivali bir milad gibi gösterermeniz yanlış.
|
Allah, kimseyi soykırımcı katilleri savunacak kadar aşağılık hale getirmesin.
|
|
Böyle saçma bir yorum görmedim. İsrail %1.000.000 haberi olduğu halde bilerek önlemedi. Böyle salak bir saldırıyı da Hamas'a sızan ajanlarıyla planlamışlardır. Türkiye ne kuzey ırakta soykırım yapıyor ne de Antep'te işgalci. Bir çok saldırıya ugradık İsrail gibi soykırım yapıp onbinlerce cocuğu katletmedik. Eğer İsrail propagandayı senin gibi sacmalayarak yapiyorsa bunu en gerizekali amerikali bile yemez. Soykırımcı terör devletiyle empati yaptıracağım diye saçmalıkça saçmalamışsın. Para aldıysan iade et
|
|
İstedikleri kadar uğraşsınlar, dünyanın parasını bassınlar, insanlar İsrail'in gaddarlıklarını gördü, tanık oldu. Bunlar unutulmaz. Öyle satılık sosyal medya maymunlarıyla unutturamazsın uyutamazsın. Bilakis bu propagandayı destekleyen uygulayan kişiler de nefret kazanacaklar. İşler ters tepecek.
|
|
cahilin biri festival örneğini vererek Türkler ve israillileri karşılaştırmış, komik olmuş aslında ve aynı zamanda içimizdeki cehaletin ne kadar derin bir boyutta olduğunu gösterir nitelikte,mallesef genelleme gibi olacak ama bu tipler hep muhaliflerden çıkıyor, yazık acıdım valla
|
|
Mabadının loblarını da ayırsa başarılı olamayacak. Amerika'da uzun yıllar sonra bir uyanış oldu ve küçük haydut devlet zarar vermeye devam ediyor.
|
|
Gerçek bir insanın İsrail'i desteklemek için tek bir geçerli donesi yok.
Ha ben Türk olarak Filistin hayranı değilim ama İsrailide hiçbir şekilde desteklemem... |
|
bi düşünün. antepte bi festival yapılıyor ve ırak tarafından desteklenen pkklı teröristler festival alanına saldırı yapıyor. görevliler dahil toplam 375 kişi ölüyor, yüzlerce yaralı ve 40 vatandaşımız kaçırılıyor. o andan sonra tsk'nın ırağa girip önüne gelen her yeri dümdüz etmesini mi isterdiniz yoksa insan haklarından mı bahsederdiniz?
eğer cevabınız ilk şık ise israili kötülemekten vazgeçin. tarihsel süreçte yaşananların %90ında israil haksızdı bunu reddedemem lakin son yaşananların fitilini ateşleyen 2023 saldırısından sonra israilin verdiği tepkiyi şahsen haklı buluyorum. burada asıl suç sonucunu bile bile bu saldırıyı yapan izbullahtır. hepsi bir yana karabağ savaşında Azerbaycan tarafında duran israil benim için herhangi bi arap toplumundan daha kıymetli hale gelmiştir. atış serbest istediğiniz kadar eleştirin. bu benim şahsi düşüncem. festival saldırısı benim ülkeme karşı yapılmış olsa yüzlerce insanımız ölse, saldırıyı yapan ülkeye tartışmasız soykırımı sonuna kadar desteklerim |
|
2023^'e kadar her şey güllük gülistanlıktı sanıyor. O zamana kadar annesi, babası, kardeşi, dedesi, ninesi vs vs ailesinden onlarca insanı kaybeden çocuklar büyüdü Hamas'a asker oldu. Benim de toprağımı elimden alıp akrabalarımı öldürseler ben de kin ve nefretle büyürüm, zamanı gelince intikam almak isterim. Ama kalkıp da teröristlerle Filistin halkını bir tutmak, benzetmek aymazlığın daniskasıdır. Sizin mesajınıza cevaben yazıyorum çünkü cevap verdiğiniz şahıs daha önceden de benzer konularda yaptığı gereksiz yorumlardan dolayı bende bloklanmış durumda. İnsanlıktan nasibini almamış bu şahsa siz de aynı tutumu benimseyin derim. Laf anlayacak türden değil bu çünkü.
|
|
Çok basit bir soru sorayım. Hizbullahın çağrı cihazı alacağı istihbaratını alıp, sahte bir şirket üzerinden bu cihazları tedarik eden, sevkiyat aşamasında cihazlara sonradan harekete geçirilecek bombalar yerleştiren bir devlet, hamas'ın sivillere yapacağı büyük çapta bir saldırıyı gerçekten bilmiyor olabilir mi_? Bırakın bilmemeyi, o saldırıyı bizzat yaptıran İsrail'in kendisiydi zaten. Çünkü bu sayede binlerce insanı öldürüp soykırım yapmalarına ve sonrasında da İran'a saldırmalarına zemin hazırlayacaklarını gayet iyi biliyorlardı. İsrail için hedef giden her yol mübahtır. Eski Mossad ajanları çağrı cihazı ve telsiz saldırılarının arka planını anlattı - BBC News Türkçe https://www.bbc.com/turkce/articles/czx5361761xo |
Benzer içerikler
- discord benzeri uygulamalar
- arkadaşlık siteleri
- mp3 indirme programı
- instagram gizli hesap görme
- snapchat hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler