Şimdi Ara

Isparta ev sahipleri kan emici!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce Isparta'ya ev tutmaya gittik.Sabahtan akşama kadar ev aradık bulamadık.Bulduğumuz evler 20 yıllık evlerdi onlarıda 500 550 tl civarında kiralıyorlardı.5 emlakçıya sorduk ev yok dediler.İyice gözümüz korktu.1 gün sonra 600 liraya bir ev bulabildik ama yaşadığımız stresi,çileyi anlatamam.Herkes memleketinde ki kira fiyatlarını yazsında görelim.

Emlakçımızda olsun fikirlerini alalım.Emlakçı bizden bir ev kirası aldı evlat acısı gibi koydu.Emlakçılar iyi kazanıyor valla.
    @GOGOMEZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

2 gün önce Isparta'ya ev tutmaya gittik.Sabahtan akşama kadar ev aradık bulamadık.Bulduğumuz evler 20 yıllık evlerdi onlarıda 500 550 tl civarında kiralıyorlardı.5 emlakçıya sorduk ev yok dediler.İyice gözümüz korktu.1 gün sonra 600 liraya bir ev bulabildik ama yaşadığımız stresi,çileyi anlatamam.Herkes memleketinde ki kira fiyatlarını yazsında görelim.

Emlakçımızda olsun fikirlerini alalım.Emlakçı bizden bir ev kirası aldı evlat acısı gibi koydu.Emlakçılar iyi kazanıyor valla.
    @GOGOMEZ

tam ıspartaya üniversiteye gidecekken denirmi bu o kadar varmıymıs ya ev fiyatları

• 300-400 liraya satılacak evler üniversite nedeniyle o fiyatlara gidiyor. bende 600'a oturdum 1 sene şimdi 450'ye buldum tanıdık olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byvagabond

quote:

2 gün önce Isparta'ya ev tutmaya gittik.Sabahtan akşama kadar ev aradık bulamadık.Bulduğumuz evler 20 yıllık evlerdi onlarıda 500 550 tl civarında kiralıyorlardı.5 emlakçıya sorduk ev yok dediler.İyice gözümüz korktu.1 gün sonra 600 liraya bir ev bulabildik ama yaşadığımız stresi,çileyi anlatamam.Herkes memleketinde ki kira fiyatlarını yazsında görelim.

@GOGOMEZ

tam ıspartaya üniversiteye gidecekken denirmi bu o kadar varmıymıs ya ev fiyatları

Ben hiç böyle bir durumla karşılaşmamış,duymamıştım.Herkes evini aparta çevirmiş.Sen öğrenciyim deyince fiyatlar 800 900 1000 lere kadar çıkaracaklar.Allah kolaylık versin.Biz aileye tuttuk 600 öğrenci deyince 800 diyorlar.

• Ankara / Çiğdem Mah. ev kiraları ortalama 1700-2250TL şu an, Çukurambar 1250-1450TL civarı, Balgat 900-1000 arası değişiyor. aşırı arttı ev kiraları ve fiyatları.
  • Bizim burada 30-40 yıllık evler 250-300 lira. Sıfır 2+1 3+1 daireler 400-600 arası (Kütahya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 22 Ağustos 2013; 22:25:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Byvagabond

quote:

@GOGOMEZ

Ben hiç böyle bir durumla karşılaşmamış,duymamıştım.Herkes evini aparta çevirmiş.Sen öğrenciyim deyince fiyatlar 800 900 1000 lere kadar çıkaracaklar.Allah kolaylık versin.Biz aileye tuttuk 600 öğrenci deyince 800 diyorlar.

bu kadarda olmazki... bizim k.maraş/elbistan en kral evi tutarım ben 600 700 e be zaten şuan oturduğumuz yer kaloriferli çarşıya yakın sakin bir yer 260 lira 3+1 oda :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

300-400 liraya satılacak evler üniversite nedeniyle o fiyatlara gidiyor. bende 600'a oturdum 1 sene şimdi 450'ye buldum tanıdık olduğu için

Bir ev bulduk en az 15 senelik her yer dökülüyor,adam 550 lira dedi şok oldum.İyi tutmuşssun hocam.İyi kazıklıyorlar milleti.

@Byvagabond
    Durum kötü kardeşim.Bir yurt ayarlamaya bak.Yada illa evde oturcam diyorsan erkenden git tut.Okulunuzun açılmasına yakın iyice artar ev kiraları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lu£ -- 22 Ağustos 2013; 22:28:33 >
  • Arkadaşlar Denizlide APARTLAR 500 TL EN AZ. BİZİM ÜNİ YAKININDA EVİMİZ KİRADA 3+1 400 TL SİZ DÜŞÜNÜN BİR APART DİYE 600 TL FARK ALIYORLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlxLrk

Modernevler anadolu fatih veya carsidan ev tutarsan oyle olur, benim bildigim avm nin oralarda zengin ogrenciler icin lux studyo daireler 1000 liradan başlar, daha fukara ogrenciler genelde daha ust taraflarda kalir. Avmden uzaklastikca fiyatlar duser 250ye bile bulursun ama yol paran cok olur ayni hesap.

Öğrenci değilim.Kardeşim orda üniye başlayacak diye taşındık.Sizinde dediğiniz gib iüniye yakın olsun istedik modernevlerde tuttuk.Davrazda 450 ye de tutulabilirmiş ama gece otobüs olmadığı için otobüs parasıyla yine aynı yere gelecekti.Sanki belediye ev sahiplerinin yanında 5 ten sonra bazı mahallere otobüs yok.
  • Ayinbasinda gitmstm ben ev bulamamistim emlakcilarda 8 saat arama sonucu sahibinden tutmuştum 900 liraya. Düzgün Ev yok ispartada hep harabe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul mecidiyeköy 650lira

• Isparta üniversitenin orada çünür mahallesi mi köyü mü her neresiyse orada 375 liraya apart kiraladık, çok güzel bir apart. Hem okula çok yakın hem de çarşıdaki apart-yurtlardan çok daha avantajlı bir fiyatı var. 500den başlıyor çünkü çarşı içinde sanırım.
  • Ben de Bismile yerleştim ev yok olan da kocaman kaloriferlere evler 450 den başlıyor ev olmayan yer daha kötü ya adamlar kira ile uğraşmıyor alıyorsan satayımcı çoğu

Evet emlakçılar iyi kazanıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.