Şimdi Ara

İSPARK HAVALİMANI 24 SAAT 15 TL ÜCRETSİZ SERVİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İSPARK HAVALİMANI 24 SAAT 15 TL ÜCRETSİZ SERVİS

İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ (İSPARK), İstanbul Atatürk Havalimanı otoparkında 24 saati 15 TL'ye hizmet sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, İSPARK'ın 1.500 araçlık Atatürk Havalimanı otoparkı 24 saati 15 TL'ye hizmet veriyor ve otoparktan Havalimanı'na 10 dakikada bir ücretsiz servis kalkıyor.

"Park Et Devam Et" projesi kapsamında hizmete açılan Atatürk Havalimanı otoparkı yoğun ilgi görüyor. Özellikle bayram ve yaz tatillerinde sürücüler uzun süreli uçuşlarda araçlarını İSPARK'a bırakıyor. Söz konusu otopark, Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 28 Haziran 2016; 9:54:04 >

• paraf geçiyor mu
  • Sıcak fırsat değil. Zaten var olan uygulama. Sabiha Gökçen'de de 10 TL. (2 ay öncesine kadar 8 TL idi)
  • 1 hafta bıraksan uçak biletiyle kafa kafaya geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede hiçbir sıcaklığı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

Sıcak fırsat değil. Zaten var olan uygulama. Sabiha Gökçen'de de 10 TL. (2 ay öncesine kadar 8 TL idi)

boş bi mesaj daha, arkadaş kaç kişinin ispark'tan haberi var?? Sabiha Gökçen'deki taa havaalanı dışında, adam servisten de haberi yok , havaalanın kendi otoparkı 30-40 lira günlüğü
  • sıcak fırsat değil mevcut olan bir durum. saw'da da var aynısı. istanbul'da yaşamadığım halde ben bile biliyorum istanbul'daki havalimanı otoparklarının shuttle hizmeti olduğunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlız o tabela önlerini görmelerini engelleyebilir.
  • Ayrıca sabiha gökçende çevre otoparklar da günlüğü 10 lira genel olarak, ücretsiz servisleri oluyor. Adını tam hatırlamıyorum aylık alırsan 175 liraydı otoparklarda birisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da yaşayan ve araç kullanan herkesin İspark'tan haberi var. Sabiha Gökçen'deki de gayet Havalimanı'nın dibinde. Sizin bence birşeyden haberiniz yok.
  • Güzel hizmet çünkü çevrede güvenli park yok fakat 1500 araç çok az haftasonu bayram vs hemen dolar. Geçen ay 3 günlüğüne 120 tl verdim havaalanı parkında o yüzden ispark kesinlikle daha iyi. Uzun süreli konaklamalarda taksi kullanmak daha ucuza gelebilir elbette. Oturduğunuz yere bağlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saw da 10 tl
  • ozdek kullanıcısına yanıt
    Havaalanında otopark ücretinin bu kadar yüksek olmasının nedeni araçla gelinmesinin istenmemesi ve bir çok kredi kartına %50 indirim yapmasından kaynaklanıyor.

120TL'yi uygun bir kart ile 60TL olarakta ödeyebilirdiniz.
  • Yahu herkes "sıcak değil Sabiha gökçen bik bik bik yazmış"

Bence de sıcak değil Denizli Çardak Havaalanında 5 lira. Hey Allah'ım ya.

Sabiha gökçen diyorsunuz bakın. AHL ile nasıl bir tutuyorsunuz anlamıyorum. AHL'de park yeri bulmak bile sorun, hadi buldun diyelim giriş-çıkış 13 lira günlük de 40 lira...

Buyrun bakın http://www.ataturkairport.com/tr-TR/Ulasim/pages/ucrethesaplama.aspx

Velhasıl, böyle bir otopark şarttı, güzel hizmet.
  • kadıkoy - sabiha havas 7 tl :D

arabamıda eve bırakıyorum. biniyorum havaşa hopppp kafam rahat
  • Katılımı yüksek bir Fuar zamanına denk gelenin vay haline oluyor
  • nexima00 N kullanıcısına yanıt
    Biz bikbiklemiyoruz kardeş. İspark ve Shuttle AHL'de zaten vardı diyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazzaR -- 1 Temmuz 2016; 12:43:55 >
  • "sabiha gökçende çevre otoparklar da günlüğü 10 lira genel olarak, ücretsiz servisleri oluyor"

"saw da 10 tl"

"Sıcak fırsat değil. Zaten var olan uygulama. Sabiha Gökçen'de de 10 Tl " (Bu senin yorumun kardeş, Sabiha Gökçen'de 10 tl diyerek AHL ile kıyas yapmışsısn)

"Sıcak fırsat değil mevcut olan bir durum. saw'da da var aynısı"

Yahu istanbulda yaşamıyorum ama sıcak fırsat değil diyen bile var.

Gerçekten forumda "sıcak fırsat değil" yazmak için bekleyen insanlar var.
  • 15 lira cok 10 iyidir 1 hafta biraksan bir ucak bileti parası oluyor oldukça saçma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.