Şimdi Ara

İspanya'dan golcü geliyor ama kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes Morientes'e kilitlenmiş durumda sanırım. Gazeteler Baptista diye yazıyor. Bir kaynak -bir taraftar sitesi- Morientes işi bitti diyor, benim bildiğim başka bir kaynak da Baptista bitti diyor.

    Son Lig tv haberine göre -az önce verdiler- Baptista'yı kiralamak istemişiz, Real Madrid satmak istemiş ve 9 milyon € bonservis bedeli biçmiş. Bunun üzerine sponsor girişimiyle 6 milyon € karşılanacakmış. Üstünü kulüp ödeyecek.

    Ama şunu net ifade edebiliriz bize gelecek oyuncu kiralık değil bonservisiyle gelecek. Ve anladığım kadarıyla öncelik şuan Baptista'da. Tabi şu da bir gerçek ki transfer olana kadar umarım birinin kalbine birşey olmaz. Allah sonumuzu hayır etsin.



  • ikisini de alalım





    çok şey istedim galiba
  • Eğer cebimizden 3 milyon Euro+ yıllık ücretler ödeyerek Baptista'nın bonservisini alabileceksek hiç düşünmeyelim derim. Morientes bizden sonra ancak Katar'a gider. Ama Baptista'yı kar ederek satarız.
  • Baptista çok iyi bir futbolcu ve fiziğide çok sağlam rakip oyuncuları fiziği ile ezebiliyo ve inanılmaz hareketli .
  • Bonservisiyle olduğunda Baptista tabiki biraz daha önde duruyor ama Morientes nasıl desem Morientes'tir. Adam daha geçen sene CL'de 7 gol attı. 31 yaşında ama bizde emekli olsun ama geride Hagi gibi kupalar bıraksın yeter. Baptista fiziğiyle ve yaşıyla tabiki iyi topa da iyi vuruyor, çok etkili serbest vuruşları var. Seçmek cidden zor. İkisi de büyük transfer olur. Ama Morientes'in özel fanları var. Gelsin her renk formadan bir tane Morientes forması alacak adamlar tanıyorum o kadar seviliyor. Şu hale bak arada kaldığımız oyuncunun biri Morientes ötekisi Baptista ...
  • Ben ikisine de razıyım ama gölüm Baptista'dan yana biraz
  • Baptista yı bonservisi ile alcaksak alalım..kiralamak bana pek mantıklı gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Real Madrid Saviola ile senelik 2.5 milyon €'dan 4 yıllığına anlaştı. Bu saatten sonra Baptista'yı kiralık olda ellerinde tutmamak istememeleri gayet normal. Hazır isteyeni varken satmak istemişler. Biz alamasak bile bir yeri büyük bir ihtimalle satılır.
  • eğer bir futbolcu alınacaksa bonservisi ile alınacakmış öncelik olarak Baptista ve Morientes var şuanda Baptista birazdaha ağır basıyo ama inaşllah ikisinden biri gelir hafta sonuna herşey netleşecek
  • 2 side Türkiye'de fazlasıyla yeterli oyuncular. Avrupa tecrübeleride fazla olduğundan 3 kulvarda da rahatlarız hangisi gelirse gelsin. Morientes kiralık olacaksa mantıklı değil. Kısa vadeli bi çözüm olur bu. Daha fazla geleceğe dönük transfer yapmalıyız. Ancak yaş itibariyle Baptista'nın bize geleceğini sanmıyorum. Büyük liglerden takımlar da isteyecektir Baptista'yı. Bu durumda Türkiye'yi seçmez gibi geliyor.
  • Bencede Baptista Türkiye'ye gelmez.Zaten Copa Amerika'da da fena oynamadı.İngiltere yada İtalyadan birçok teklif vardır Baptista'ya.Kiralık alınacaksa hiç alınmasın bence.Eğer alınırsa bonservisinin alınması lazım.O da çok zor
    Zaten Baptista olmaz ise Morientes ile her konuda anlaşmışız.Valencia ile ufak pürüzler kalmış, 4.8 milyon £ ödenecekmiş
  • ya arkadaşlar anlamadığım bişey var. Baptista defansif ortasaha değil mi ? Çoğu yerde forvetmiş gibi bahsediliyo. Kafam karıştı. başka bi baptista mı var ? nedir ?
  • quote:

    Bunun üzerine sponsor girişimiyle 6 milyon € karşılanacakmış. Üstünü kulüp ödeyecek.


    ne sponsor varmış bizdede yaa bitmiyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: demircibu

    quote:

    Bunun üzerine sponsor girişimiyle 6 milyon € karşılanacakmış. Üstünü kulüp ödeyecek.


    ne sponsor varmış bizdede yaa bitmiyor



    Marka değerin yüksek olunca sponsor bitmez hocam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: acgur


    quote:

    Orjinalden alıntı: demircibu

    quote:

    Bunun üzerine sponsor girişimiyle 6 milyon € karşılanacakmış. Üstünü kulüp ödeyecek.


    ne sponsor varmış bizdede yaa bitmiyor



    Marka değerin yüksek olunca sponsor bitmez hocam.
    +1905




  • Bence medya bizim bu kadar transferi bu parayla nasıl yaptığımızı anlayamadı Her transferde bir sponsor geyiği çeviriyorlar. Yıllardır parası yok diye neredeyse dalga geçtikleri için tükürdüklerini yalamamak için böyle diyorlar. Borç yiğidin kamçısıdır, taraftar için para değil başarı önemlidir. Yönetim de kendini affettirmek için keseyi biraz daha açtı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: saviola83

    ya arkadaşlar anlamadığım bişey var. Baptista defansif ortasaha değil mi ? Çoğu yerde forvetmiş gibi bahsediliyo. Kafam karıştı. başka bi baptista mı var ? nedir ?



    Batista olmasın o :P:P
  • quote:

    Orjinalden alıntı: saviola83

    ya arkadaşlar anlamadığım bişey var. Baptista defansif ortasaha değil mi ? Çoğu yerde forvetmiş gibi bahsediliyo. Kafam karıştı. başka bi baptista mı var ? nedir ?


    ortasahanın heryerinde oynuyor defansif - ofansif hiç farketmez.Ama hücum özelliği daha fazla zorunda kalınca kanatlarda bile görev yapabilir.Gerrard tarzı




  • Allahım inşallah Baptista gelir ya böyle sağlam bir adama çok ihtiyacımız var
  • 24 yaşında ki baptistayı 31 yaşındaki morientese tercih ederim

    ama 6 milyon euro yu sponsorlar karşılayacaksa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.