Şimdi Ara

İspanya'da binlerce kişi maske kanunları ve sert Corona tedbirlerine karşı sokaklara indi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    voice of america
    Thousands in Spain Protest Mask Law
    https://www.voanews.com/covid-19-pandemic/thousands-spain-protest-mask-law

sonra video:
    https://153news.net/watch_video.php?v=4D5U9WYG1HR2

İspanya'da binlerce kişi maske kanunları ve sert Corona tedbirlerine karşı Madrid'te sokaklara indi
    Videoda İspanyolların maske takmadığı, testlerin yalan olduğunu söylemeleri ve corrupted (satılmış) hükümet ve journalist (gazeteciler) ifadeleri dikkat cekti.

Videoda ayrıca Polonya Varşova'da da gösteri yürüyüşleri düzenlediği görülüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tam cahillik aluminyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Bu gösteriler Almanya ve İngiltere 'den sonra İspanya ve Polonya da başladı. Yani o ülkeler İspanya ve Polonya cahil ben bilgiliyim , ben herşeyi biliyorum mu diyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 17 Eylül 2020; 2:7:16 >
  • Bizdeki kadar olmasa da oralarda da milyonlarca cahil cühela var işte.

• İnsanlar sıkıldılar anladığım kadarıyla. Pandemi psikolojileri fena bozdu.

2021 yaz aylarında pandemi bitince OKB hastalığı çok olacak tüm dünyada. Psikologlara çok iş düşecek çok...
  • izengel kullanıcısına yanıt
    Dediğinizde bir mantık hatası var: Bizde bırakın binlerceyi, tek kişi dahi maske kanunları ve sert Corona tedbirlerini protesto etmiyor. Bizde kimse protesto etmediğine göre bizde hiç cahil olmaması gerekiyor (protesto edenleri cahil olarak degerlendirme mantığınıza göre) ama siz bizde milyonlarca cahil var diyorsunuz. Bunun tek açıklaması cahil kriterinizin başka birşey olması olabilir, örneğin maske burnu kapatmayacak şekilde dolaşanlar, maskeyi pencere gibi yana açıp tek kulakta asılı dolaşanlar olabilir veya medya covid 'i cok pohpohlıyor veya corona bir propagandadır falan diyenleri de cahil kategorinize dahil ediyor olmalısınız.

• astegon kullanıcısına yanıt
    İspanya, Avrupa'nın ezelden beri hasta adamıydı zaten :)

en.wikipedia.org
    Sick man of Europe - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sick_man_of_Europe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar ulkemizi ve milletimizi elestirmeye,hor görmeye calisanlar var.Evet uymayan da var ama cok ciddi uyam bir kesim de var.
    Her konuda Avrupa deyip ulkemizi gommenin ne anlami var.Acin bakin haberlere maskesiz sokaklarda ickiden yere yigilan İngiliz gencler,hicbir onlem almayan İskandinav Ulkeleri,Maske takmayan Ruslar acip bakin Youtube a,Ozgurluk diye gosteri yapan Avrupa ve Abd buradan bile ulkemizi ve halkimizi elestirip hor görme derdindesiniz.
    Dikkat etmeyen var diye cok ciddi dikkat eden kesimi hice sayiyorsunuz.

En azindan onlar gibi boyle bir hastalik yok uyduruyorsunuz deyip insanlar yürüyüş yapmıyor.

• Çomarlık evernselidir.Her ülkenin çomarı vardır.Bnular da oraların çomarları.Avrupa medeni gelişmiş diye çomarı yok değil.
  • Tüm ispanya* destekliyor onları. İspanya nın sesi onlar, çomar değil.

*Hükümet ve medyaya yakın cevreler polis takımı vs hariç

• Hükümet sosyalist yalnız böyle bir şeyi desteklemiyor?

İspanyada utanç diye gündem oluyor bu olay.
  • Bizde zaten maske takmayarak dış güçlerin oyunu diyerek protesto eden büyük bir kitle var ama eylem yapmıyorlar :)))

• orada burda kendi ulusunu ortadoğulu çomar diye aşalğılayan ezik tayfa şimdi de ispanyollara sarmiş :))))

• bıraksınlar inanmayan maske takmasın takmayan tespit edilsin hasta olunca bakmasınlar madem covide inanmıyorlar zaten hasta da olmazlar
  • Ahahaha güleceğim yoktu

• spongebob55 kullanıcısına yanıt
    Videoda polislere dikkat ettin mi. göstericilere karşı birsey yapmıyor. Binlerce insan yanyana ve maskesiz; "maskeni tak lan" "mesafeyi koru" bahanesi ile cok şey yapabilirlerdi. İspanyol polisini takdir ettim şimdi. İspanya'ya gidip havalimanında karşılaştığım ilk polise "kanun adı altında göstericilere birşey yapmamanız dolayısıyla size büyük sevgi ve saygı" duydum diyerek sarılacağım.

• Diğer mesajlarını da gördüm , Allah kurtarsın diyorum sadece.

Hm ben de profilinize baktım, tabipmişsiniz. Neden böyle konuştuğunuzun sebebi belli oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 17 Eylül 2020; 15:12:57 >
  • Aynen doktorum ki ; acilin , yoğun bakımın durumunu biliyorum ki konusuyorum.
    Mesela doktorken askeri operasyonla veya ekonomiyle ilgili konussam mesela abes kaçar dicem de neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongebob55 -- 17 Eylül 2020; 15:24:58 >
    Tabiplik sadece bir meslek teşkilatıdır. siz "kutsal meslek" vs ile pazarlamaya çalışsanız da Acil ve Yoğun Bakım dolu vs ile ben biliyorum moduna girmiş olsanuz da tabip tıp sektöründe ticari faaliyette bulunan bir meslek mensubundan , başka herhangi mesleklerden farklı bir meslek değildir. Meslek yapıp para kazanmak başka, gerçek sağlık başka şeylerdir. Fakat siz gerçek sağlığı da uygulayamazsınız cunku o durumda herkes gerçekten sağlıklı olur müşteriniz kalmazdı bu da maddi manevi mesleki cıkarlarınıza aykırı durum olurdu. Ancak diyelim ki mesleki çıkarlarınıza aykırı olsa da insanlara gerçekten sağlıklı yapmak istiyorsunuz diyelim... onu da yapamazsınız cunku gerçek sağlığın temellerini de bilmiyorsunuz :) Sadece tıp fak müfredatında size öğretilen şeyleri biliyorsunuz. Hani şu zırt pırt yaygarası koparılan "6 yıl okudu" muhabbeti var ya o 6 yıllık müfredatı kim geliştirdi? Daha onu bilmiyorsunuz. Durun söyleyeyim: Amerika'nın demir celik kralı para baronu Andrew Carneige 'in kiraladığı Abraham Flexner adında bi eğitmen geliştirdi, tıp fak müfredatını ve bunun adına modern tıp dediler. başka bir baron olan Johns Hopkins 'in kendi adına açtığı tıp fakültesinde uygulamaya başladığı bu modern tıppı sonra başka bi baron olan petrol kralı David Rockefeller Avrupa'daki tıp fakültelerinde de uygulatmaya başladı. Ara not: Bu sistemi uygulamayan sağlık okulları ya kapatıldı ya da sistemi kabullenen okullarla birleştirildi, sistemi kabul etmeyen doktorlar hapsedildi! Bunlar ben demiyorum, belgeler diyor. Şimdi neyin sağlığını bildiğinizi öğrendiniz mi? Nerde kalmıştık. Corona virüsü salgın şeklinde devam ediyor, hastaneler gırtlağına kadar covid hastası dolu. TV'de tabipler sırayla çıkıp "maske de maske" diye tutturur. Sistemin sizden beklediği işleri iyi yapıyor ve biliyorsunuz.. Peki ya gerçek sağlık? İşte o bilmediğiniz alan. O alanda siz değil , gerçekler konuşur. askeri operasyon veya ekonomi alanlarında bilginiz cok daha iyidir bence, o konularda konuşun gerçekten dinlerim. Ama "gerçek" sağlık konusunda durum farklı. Selametle...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.