Şimdi Ara

isotrexin jel ve sivex losyon kullanımı tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
50.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün sivilcelerime çare olması için doktora gittim hafif şiddetli olduğunu söyledi bana bu isotrexin jel ve sivex losyon u yazdı birini sabah birini akşam kullanacağımı söyledi fakat ayrıntılı bir bilgi vermedi bu konuda tavsiyeleriniz var mı?
    sivilceler alın ve çene bölgesinde sadece bu bölgelere mi uygulamam gerekiyor yoksa yüzün tamamına mı?

kullanan varsa dikkat etmem gereken bir nokta varsa söyleyebilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sivex Losyon ve Isotrexin Jel Kullanım Tavsiyeleri

Sivilce ve akne tedavisinde kullanılan Sivex Losyon ve Isotrexin Jel, etkili sonuçlar için doğru şekilde kullanılmalıdır.

Sivex Losyon Kullanımı

• Günde iki kez etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulayın.
    • Uygulamadan önce cildinizi hafif bir temizleyici ile temizleyin ve kurulayın.
    • Gözlerinizle veya dudaklarınızla temasından kaçının.
    • Uygulamadan sonra ellerinizi yıkayın.

Isotrexin Jel Kullanımı

• Günde bir kez etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulayın.
    • Uygulamadan önce cildinizi hafif bir temizleyici ile temizleyin ve kurulayın.
    • Gözlerinizle veya dudaklarınızla temasından kaçının.
    • Uygulamadan sonra ellerinizi yıkayın.
    • Cildiniz kurursa veya tahriş olursa günde bir kez uygulamayı azaltabilirsiniz.

Önemli Hususlar

• Sivex Losyon ve Isotrexin Jel'i doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın.
    • Bu ürünleri birlikte kullanıyorsanız, Sivex Losyon'u sabahları ve Isotrexin Jel'i akşamları uygulayın.
    • Bu ilaçları kullanırken güneş ışığına maruz kalmaktan kaçının veya yüksek faktörlü güneş kremi kullanın.
    • Bu ilaçları kullanırken alkol tüketmek cilt tahrişini artırabilir.
    • Hamileyseniz veya emziriyorsanız Sivex Losyon veya Isotrexin Jel kullanmadan önce doktorunuza danışın.
    • Bu ilaçlar cildinizi kurutucu etki gösterebilir, bu nedenle nemlendirici kullanmayı ihmal etmeyin.
    • Tedavinin tam etkisini görebilmek için bu ilaçları düzenli olarak kullanmanız gerekir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sivex ve bi kaç ilaç kullanmıştım gözle görülür bi iyileşme olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qua1912

Sivex ve bi kaç ilaç kullanmıştım gözle görülür bi iyileşme olmadı.

peki bu isotrexin i şimdi mi kullanıyım gece yatmadan önce mi? yüze sürmeden önce yıkayınız diyen olmuş en doğru kullanım şekli nedir? prospektüsü okudum bu denli ayrıntılı bilgi yok
  • İsotrexini yatmadan önce tüm yüzüne sür ince bi tabaka şeklinde, 5dakikaya yüzün gerilmeye başlar zaten, sabaha da baya soyulmuş bi şekilde uyanırsin kullanım budur

• Akşam yatmadan önce sıvex losyon sür.Sabah da sebamed sabunla yüzünü yıka.Bir aya hepsi geçer.
  • isotrexin jel kullandım 1 ay dahada cok cogaldi sivilce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahisaremre

İsotrexini yatmadan önce tüm yüzüne sür ince bi tabaka şeklinde, 5dakikaya yüzün gerilmeye başlar zaten, sabaha da baya soyulmuş bi şekilde uyanırsin kullanım budur

siz şu an kullanıyor musunuz? etkileri olumlu olumsuz sonuçları kısaca biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocknrollplane -- 4 Ocak 2013; 21:02:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

isotrexin jel kullandım 1 ay dahada cok cogaldi sivilce

doktorunuza illaki bunun nedenini sormuşsunuzdur size nasıl bir açıklama yaptı?
  • Bu jeller hiçbir işe yaramıyor.
  • başka tavsiyesi olan var mı acaba?
  • Diğerini bilmem ama isotrexin hiçbir işe yaramıyor.
  • Dostum fazla umutlanma bende 2-3 kere gitmiştim eskiden isotrexin ve clindoxly jel vermişti yanlış hatırlamıyorsam tamam işe yaradılar ama çokta bir fark olmadı. Sana tek tavsiyem yaşını bilmiyorum ama ben çok pişmanım sivilceleri falan yolup patlattığım için bak şuan pek sivilcem yok ama genelde izleri var sivilcelerin. Gerçekten gitmiyorlar büyük sıkıntı oluyor kötü görünüyor cildinin değerini bil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Dostum fazla umutlanma bende 2-3 kere gitmiştim eskiden isotrexin ve clindoxly jel vermişti yanlış hatırlamıyorsam tamam işe yaradılar ama çokta bir fark olmadı. Sana tek tavsiyem yaşını bilmiyorum ama ben çok pişmanım sivilceleri falan yolup patlattığım için bak şuan pek sivilcem yok ama genelde izleri var sivilcelerin. Gerçekten gitmiyorlar büyük sıkıntı oluyor kötü görünüyor cildinin değerini bil

yaş 20 şimdiye kadar inan sıkıntı yapmıyordum geçer nasıl olsa diye ama baktım geçmiyor ve dikkatli bakınca izler belli oluyor cildiyenin yolunu tuttum sivilcelerimle oynama gibi bir huyum yok ama yinede izler var özellikle alın bölgesinde

sivex losyonu için güneş görmemesi lazım diyorlar benim doktor bunu bana sabah kullanacaksın dedi

bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

• Mrb,
    Sivex 1 haftada etkisini gösteriyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: asya.asya

Mrb,
    Sivex 1 haftada etkisini gösteriyor .

günde kaç kere kullanıyrsun
  • 1 hafta önce gece basladım bende gece yatmadan sivex sürüyorum sabahlarıda clindoxyl kullanıyorum etkisini görmeye başladım hafiften.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsakennmert

arkadaşlar bugün sivilcelerime çare olması için doktora gittim hafif şiddetli olduğunu söyledi bana bu isotrexin jel ve sivex losyon u yazdı birini sabah birini akşam kullanacağımı söyledi fakat ayrıntılı bir bilgi vermedi bu konuda tavsiyeleriniz var mı?
    sivilceler alın ve çene bölgesinde sadece bu bölgelere mi uygulamam gerekiyor yoksa yüzün tamamına mı?

kullanan varsa dikkat etmem gereken bir nokta varsa söyleyebilir mi?

ikisinide birlikte kullandim ilk once isoyu gece yatmadan once yuzune iyice yayarak sur sabah kalkinca yuzunu iyice yika, disari cikacagin zaman sivex i suratina iyice yay cunku sivex gunes tarzi seylerden koruyor ve iz kalmasini onluyor boyle biliyorum ama suan clindoxyl ile birlikte kullaniyorum 20:00 gibi isoyu suruyorum 22:00 da banyo yapiyorum sonra clindoxyl en son sabah cikarken sivex cok yararli oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Isotrexini yatmadan once sür 3 damla koy yüzüne ağiz köşelerine gelmicek şekilde yüzüne sür doktorun söylediği buydu sakın dozunu kaçirma ben kaçirdim yüzümde yara çikmaya başlamişti

• muaahahhah amuahhahaha :DD:D:D:D:D:D:D

kardeşim bugün bende gittim sabah aynı jelleri verdi bakırkoy lepramı ? :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.