Şimdi Ara

.iso formatlı dosyalarla oyunu yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bildiğiniz internet indirilen oyunların büyük bölümü bu şekilde oluyor.. yani daemon tools ve benzeri programlarla açılan..

birçok oyun yükledim bu şekilde devil may cry, bejing 2008, cod 4 vs vs... ama kardeşim geçenlerde cod 1 i istedi..ben de kaç yıllık oyunu tekrar indirdim.. iki tane iso dosyası halinde, şimdi ben bunların ikisini de açtım daemon tools ile.. otomatik başlıyor autorun, kurulum filan.. ikinciyi cd yi yüklemeye çalışırken hata veriyor.. yani daha doğrusu 2. cd yi istiyor.. tabi bende öyle bişey yok..gerçi iki cd de daemon tool ile gerçek cd gibi görünür durumda.. neyse bu şekilde yapamadım bi türlü 2. cd yi görmedi..

başka bir yol olarak yine iki cd yi de daemon tools ile açıp bütün dosyaları ( yani iki cd nin toplamını ) tek bir klasöre kopyaladım.. ordan yüklemeyi denedim.. yine yükleme ilk başta düzgün gidiyor ama yine 2. cd yi istiyor..

başka bir yol olarak iki cd nin dosyalarını da ayrı ayrı cd1 cd2 diye cd lere yazdım.. yani normal olarak iki tane cd m oldu.. ama ilk cd yi yerleştirince yine kurulum normal. ama yine 2. cd yi istiyor.. bu sefer takıyorum da dediği 2. cd yi :D.. tamam diyorum.. ama cd yi görmüyor gibi.. yani bilgisayar cd yi görüyor.. içinde doğru dosyalar var..o dosyaları da görebiliyorum ama oyunun kurulum sihirbazı cd yi görmüyor.. devam etmiyor yani kurulum.. 2. cd yi istediği gibi kalıyor..

umarım doğru düzgün anlatabilmişimdir :D..şimdiden teşekkürler..

• bir de şunu dene.daemon tools ile ilk cdyi mount et.kuruluma başlasın.senden 2.cdyi istediğinde bu mount ettiğin ilk cdyi unmount et ve 2.cdyi mount et.bir de böyle dene.birtek o kalmış zaten denemediğin (:
    o da olmaz ise oyunu başka bir kaynaktan indirmeyi dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

bir de şunu dene.daemon tools ile ilk cdyi mount et.kuruluma başlasın.senden 2.cdyi istediğinde bu mount ettiğin ilk cdyi unmount et ve 2.cdyi mount et.bir de böyle dene.birtek o kalmış zaten denemediğin (:
    o da olmaz ise oyunu başka bir kaynaktan indirmeyi dene.

+1 aynen.
  • tamam bir de öyle deneyeyim :)..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnorkun

Şimdi bildiğiniz internet indirilen oyunların büyük bölümü bu şekilde oluyor.. yani daemon tools ve benzeri programlarla açılan..

birçok oyun yükledim bu şekilde devil may cry, bejing 2008, cod 4 vs vs... ama kardeşim geçenlerde cod 1 i istedi..ben de kaç yıllık oyunu tekrar indirdim.. iki tane iso dosyası halinde, şimdi ben bunların ikisini de açtım daemon tools ile.. otomatik başlıyor autorun, kurulum filan.. ikinciyi cd yi yüklemeye çalışırken hata veriyor.. yani daha doğrusu 2. cd yi istiyor.. tabi bende öyle bişey yok..gerçi iki cd de daemon tool ile gerçek cd gibi görünür durumda.. neyse bu şekilde yapamadım bi türlü 2. cd yi görmedi..

başka bir yol olarak yine iki cd yi de daemon tools ile açıp bütün dosyaları ( yani iki cd nin toplamını ) tek bir klasöre kopyaladım.. ordan yüklemeyi denedim.. yine yükleme ilk başta düzgün gidiyor ama yine 2. cd yi istiyor..

başka bir yol olarak iki cd nin dosyalarını da ayrı ayrı cd1 cd2 diye cd lere yazdım.. yani normal olarak iki tane cd m oldu.. ama ilk cd yi yerleştirince yine kurulum normal. ama yine 2. cd yi istiyor.. bu sefer takıyorum da dediği 2. cd yi :D.. tamam diyorum.. ama cd yi görmüyor gibi.. yani bilgisayar cd yi görüyor.. içinde doğru dosyalar var..o dosyaları da görebiliyorum ama oyunun kurulum sihirbazı cd yi görmüyor.. devam etmiyor yani kurulum.. 2. cd yi istediği gibi kalıyor..

umarım doğru düzgün anlatabilmişimdir :D..şimdiden teşekkürler..

2.part ta problem var heralde zaten benim bildigim rar dan çıkardıgında tek bir iso dosyası oluşması lazım

• Bununbir standartı yok ki.Oyunun boyutu büyüktür tek parça isodur.küçüktür iki cd boyutunda iso yapılır.
    hatta adamın canı ister 13 gb. lık oyunu 18 cd haline iso olarak hazırlar.
  • evet onlar değişebiliyo , mesela devil may cry 4, 7 gb civarı tek iso dosyasıydı.. kolaylıkla yükledim.. şimdiki cod'da iki tane 650 mb'lık iso dosyası var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 İSO Dosyası İndirme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burası yasal bir forum.İnternetten indirilen oyunlar için yardım isteyemezsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Incorrect.Name

Burası yasal bir forum.İnternetten indirilen oyunlar için yardım isteyemezsiniz.

Oyunu, oyunu yapan firmanın anlaşmalı olduğu bir siteden para karşılığı temin etmediğini,
    oyunun trial ya da demo olmadığını nereden biliyorsun?
    O yüzden böyle kesin emin olmadığımız konularda yargılayamayız kimseyi.Ayrıca bu bir oyun değil de,program da olabilirdi.O da para ile temin edilmiş olabilirdi legal olarak.
    Buradaki esas espri, illegal paylaşıma mahal verecek herhangi bir link vs vermemek.

Ona bakarsan kaç kişi lisanslı işletim sistemi kullanıyor?Buraya yazanların yüzde 90ı kırık.E o zaman buradaki soruların yüzde 90ının cevaplanmaması lazım.
    Ama biz de gidip kırık xp nasıl temin edilir onu söylemiyoruz

• devil may cry, bejing 2008, cod 4, cod 1 demiş.Bu oyunların demo sürümlerini firmaları iso formatında yayınlamıyor, bunu biliyorum.
    Kaç kişinin lisanslı işletim sistemi kullandığı da konumuzla alakalı değil.Ayrıca sen de çok iyi biliyorsun, bahsi geçen arkadaşın tam sürüm ve illegal oyun için yardım istediğini ve mesajında bunu dile getirmek haricinde her türlü ip ucunu verdiğini ama sırf marjinallik olsun diye bana yanıt veriyorsun.
  • E arkadaşın niyetini ben anlıyorum da sen benim dediğimi anlamıyorsun birtürlü.
    İllegal paylaşımların yasak olduğu sitelerde,sadece bu sitede değil,hepsinde bu tarz sorular sorulur ve cevaplanır.
    Şu açılan konulara bir bak,en az yarısı yazılımla ilgilidir ve bu yarısının da yüzde 90ı lisanslı olmayan yazılımsal sorunlar ile alakalıdır.
    O yüzden bu arkadaşa yardım etmeyeceksek burada konu açanların yüzde 40ına yardım etmememiz lazım.
    Bunun içinden çıkamayız,mümkün değil.
    Sen de bunu çok iyi biliyorsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.