Şimdi Ara

ISO Formatındaki XP Kurulumunu DVD'ye Yazdırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ISO formatındaki XP kurulum dosyasını boş bir DVD'ye yazdırsam bu DVD ile daha sonra Xp kurabilir miyim?

• dvdye yazmana gerek yok cd'ye yazman yeterli. o yazdığın cd ile de istediğin zaman kurabilirsin.

Bu arada orjinal ürününüz olduğunu ve onun yedeği amaçlı bir kopya aldığınızı varsayarak bu cevabı veriyorum...
  • Evet orjinal ürüne sahibim ve yedekleme amacıyla sormuştum. Elimde boş DVD olup CD olmadığı için bu şekilde yazdım. Nero ile yazdırırken veri yazdır" menüsünden yazdırmam yeterli o zaman. Böyle anladım. Teşekkür ederim.
  • orjinal windows cd'si bootable cd'dir. bootable cd'nin ISO'sunu DVDye yazdırdığımızda yine bootable olarak kullanabilir miyiz o konuda bilgim yok yalniz..

bu arada veri yazdır değil kalıp yazdır seçeneğini kullanmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurozane -- 22 Şubat 2009; 20:05:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozane

orjinal windows cd'si bootable cd'dir. bootable cd'nin ISO'sunu DVDye yazdırdığımızda yine bootable olarak kullanabilir miyiz o konuda bilgim yok yalniz..

bu arada veri yazdır değil kalıp yazdır seçeneğini kullanmalısınız.

"Kalıp yazdır" menüsünü kullanacağım. Tekrar teşekkür ederim. DVD'ye yazdırdığımızda bunun bootable olup olmayacağı konusunda bilgisi olan var mı? Yoksa öğrenmek için bir DVD'yi gözden çıkarsam mı?

• bootable bir xp cdsinden imaj alıp sonra neroda kalıp yazdır seçeneğinden bunu alarak dvdye bu imajı yazdırırsan o da bootable olur.Olması lazım.
  • xp dvd yazdıramazsın zamanında denedim olmadı cd yazdırabilirsin bunun içinde nero gibi programlar kualbilirsin ama çok istersen torrent sitelerinde modifiye olmuş xp ler var hiç seral crack vs vs istemiyor istedigin programları seçip kuruyorsun bildigim bukadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xp imajını DVD'ye de yazabilirsiniz, herhangi bir sorun olmaz. Sorun belki DVD-Rom ya da DVD-Wr'ın eski model olması ve firmware'i nedeniyle DVD'den boot etmemesinden kaynaklanmış olabilir.

Direkt olarak "kalıbı diske yazdır" seçeneğiyle DVD'yi hazırlayabilirsiniz.
  • Nero ile "kalıbı diske yazır" diyerek DVD'ya yazdırdım ve daha sonra denedim, XP yükleme ekranı geldi. Yani sonuç olumlu. Katkısı olan herkese teşekkür ederim.
  • Okadar uğraşmaya gerek yok, pc ne cd yi taktığında bootable ise zaten ekrana gelir.

Bu arada kendi kullandığım modifiye sistemi tavsiye ederim.
    Laptoplar içinde iyi bir sistem.
    Bir çok aygıtınızı kendisi tanır ve 512 ramde bile sıkıntı yaratmıyor.

http://dogubilisim.com/viewtopic.php?f=6&t=1484
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.