Şimdi Ara

ISO dosyası hatası. 0xC1800103 - 0x90002

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 için iso dosyası indirirken 0xC1800103 - 0x90002 kodlu hatayı alıyorum. SSD aldım ve UEFI windows kurmak istiyorum 3 gündür indirmeye çalışıyorum olmuyor. HotSpotShield indirerek denedim olmadı. Laptoptan indirmeye çalıştım olmadı bunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun.

• Yani indirirken alıyorsun hatayı, kurarken falan değil?

O zaman Şuradan dene : https://tb.rg-adguard.net/index.php?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bu internet IP'si ile alakalı birşey. Laptoptan indirdim inmedi, arkadaşlara gittim oradan indirdim sorunsuz halloldu. Ancak bu şekilde çözebildim.
  • Superonline kullanırken media create tool ile .iso dosyası edinirken doğrulama aşamasında bir sorunla karşılaştık gibisinden bir mesaj ile hata alınıyor tecrübe ettim lakin hata kodu sizin yazdığınızmıydı hatırlamayamadım. Çözümü ise vpn kullanamak yada başka yollar ile .iso dosyası edinmek.
  • VPN ile indirebilirsiniz. Superonline'da bir problem var. Dün akşam aynı problemi bende yaşadım ve italyada bulunan makinamın üzerinden çıkış yaptığımda USB kurulumu gerçekleşti.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Bu cevap için teşekkür ederim. Youtube'da konuyla ilgili 7-8 farklı çözüm yöntemi bulup hepsini denedim ama denediğim yöntemlerde sorun çözülmedi.

Bu mesajı görünce windows 10'u VPN ile (HotspotShield kullandım) yükledim ve windows 10 kurulumu için usb'yi sorunsuz oluşturdum. (İndirdiğim adres:
    www.microsoft.com
    The resource cannot be found.
    https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.