Şimdi Ara

ismin yanındaki k harfi veya daha yüksekleri nasıl oluşuyo np sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• TAM OLARAK KAÇ NP KASMAK GEREKTİĞİNİ BİLMİORUM
    AMA O SEMBOLLER AYLIK BİR MİKTAR NP KASINCA GELİO
    DİGER AY O NPYİ KASAMASSAN SEMBOL
    KAYBOLUYO... KAYBOLMAYAN SEMBOL İSTİOS :ppp
  • her serverda
    ilk 50-100 arası bi sembol
    ilk 25-50 arası bi sembol
    ilk 10-25 arası bi sembol
    ilk 10 a bi sembol
    ve 1. ye farklı bir sembol(bu sembol her serverda 1 tane bulunur bunu alan o serverın en iyisidir)
  • çok kesmek lazım çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

her serverda
    ilk 10 a bi sembol
    ve 1. ye farklı bir sembol(bu sembol her serverda 1 tane bulunur bunu alan o serverın en iyisidir)

valla dooruysa bana yanlış
    ööretmişler :)
  • bu konuda benim şüpem var nie derseniz bi olay anlatayım skill bug lar warken bizim internetin pirestleri vardı neyse bunlar skill bugdan faydalanarak 40 lwl da cz dolaşıyorlardı neyse arkadaş önce 6k np de K harfi taktı 10k np de M taktı ve 25k np olunca arkdaşta S harfi çıktı ve bu adam okadar da iyi değildi basardı 1500 buff 300 ac yolla adamları ve şuan skill bug kalktığı için ezik gibi dolşıyolar ama np leri 25k dan fazla yani artık siz düşünün
  • arkadaşlar 62 LvL Assasian Olarak Sizlere Şunu diyeyim Şuan Benim 83 bin np var bunun fazla np ile alakasi yok o Sembollar nasıl geliyor günde 3 binden fazla np kasarsan c.z de öncelikle K simgesi geliyor diyelimki 6 bin kastın M simgesi geliyor yani demek istedigim şu istersen cz ilk gittiginde 100 np olsun o gün cok adam kestin np 6 bin yaptın M simgesinide kaptın :) Birde sol taraf 25 bin np olduktan sonrada bu simgelerin cıkması makul ama işin aslı tabiki np kasmakla bitiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

her serverda
    ilk 10 a bi sembol

+1

ilk 50-100 arasına "K" İşareti

ilk 25-50 arasına "M" iareti

ilk 10-25 arasına "S" işareti

ilk 10 a 3E gibi garip bi işaret

1. ye de ejderha kafası gibi bişe ( örn : baknız 411 (diezde) Nycrish (Aresde) kim (Cyhperda)

edit: tam olraak bilmiyom ama 3E ie "S" nin yeri deişmiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 24 Kasım 2005, 16:14:35 >

• Bendede ejderha var benim bildiğim sağ tarafa göre değişiyor benim sağ taraf imza da resmim var 50 bin küsürlü np 151 bin şu anda bende hala çözemedim o işaretleri...Sağ taraf sıfırlanınca ne olcak bakalım belli olucak :D imzadaki resim eski resim şu an 151 k np var sağ tarafta 51 bin felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeDiKuLeLi -- 24 Kasım 2005, 16:23:00 >
  • ya neyse işte her halikarda geliyor o simgeler ama ne olursa olsun bu yeni sürüm eski sürümün yerini alamadi bende ne yaparlarsa yapsinlar eski sürüm bir harikaydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.