Şimdi Ara

İsmek Diksiyon Kursuna gideyimmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abiler ablalar ve arkadaşlar.Lise 1 öğrencisiyim okula nerdeyse bütün hocalarım benim diksiyon kursuna gitmemi önerdiler.Sesim çok güzel (şarkı bakımından değil konuşma bakımından) çok akıcı okurum tane tane okurum.Hocalarım benden dublaj sanatçısı yada haber sunucusu olabileceğini söyledi.Bu ismeğin ücretsiz olarak yapmış olduğu diksiyon kurslarına gitsem bu işe atılmam için yararlı olurmu?

İsmeği bilmeyenler ; İstanbul Meslek Eğitim Kursları.

İsmek Diksiyon Kursuna Katılmayı Düşünüyorsanız

Diksiyon becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, İsmek Diksiyon Kursu düşünebileceğiniz seçeneklerden biridir. İsmek Diksiyon Kursu, Türk Dil Kurumu tarafından sunulan ve diksiyon alanında bilgi ve becerilerinizi geliştirmeyi amaçlayan bir eğitim programıdır.

İsmek Diksiyon Kursu'na katılmayı değerlendiriyorsanız, diğer katılımcıların yorumlarını okumak faydalı olabilir. {İsmek diksiyon kursu yorumları} internette kolayca bulunabilir ve kursun içeriği, eğitmen kalitesi ve genel deneyim hakkında fikir verebilir.

Kursun içeriği, telaffuzdan vurguya ve ses tonundan vücut diline kadar diksiyonun çeşitli yönlerini kapsar. Dersler genellikle teorik bilgiler ve pratik alıştırmaların birleşimidir. İsmek Diksiyon Kursu, hem yeni başlayanlara hem de mevcut diksiyon becerilerini geliştirmek isteyenlere yönelik farklı seviyelerde seçenekler sunar.

Kursa katılmadan önce, hedeflerinizi ve beklentilerinizi belirlemeniz önemlidir. İsmek Diksiyon Kursu, sunum becerilerini geliştirmek isteyenler, öğretmenlik mesleğine hazırlananlar veya diksiyon alanında kariyer yapmak isteyenler için uygun olabilir.

Kursun süresi ve ücreti, kurs seviyesine ve eğitim merkezine göre değişiklik gösterebilir. Kurs ücretleri genellikle uygun fiyatlıdır ve ödeme kolaylıkları sağlanır.

İsmek Diksiyon Kursu hakkında daha fazla bilgi edinmek için Türk Dil Kurumu'nun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, {İsmek diksiyon kursu} anahtar kelimesiyle çevrimiçi arama yaparak kursla ilgili deneyimlerini paylaşan diğer kişilerin yorumlarını bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gitmek istiyorsan git burda bende ismek gitara gidiyimi demiştim gitme dediler moralim bozuldu bende gitmedim pişman oldum sen gitmek istiyorsan hiç takılma gelecek mesajlara

Orijinalden alıntı: dexlab

gitmek istiyorsan git burda bende ismek gitara gidiyimi demiştim gitme dediler moralim bozuldu bende gitmedim pişman oldum sen gitmek istiyorsan hiç takılma gelecek mesajlara

Ya gitmek istiyom tabi ama ya benim bu işe atılmak için yararlı olmassa?O konuda biraz tereddütüm var.Çabam boşa çıkarsa felan diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros34 -- 16 Ocak 2013; 18:39:20 >

Orijinalden alıntı: paraolmasa

quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

gitmek istiyorsan git burda bende ismek gitara gidiyimi demiştim gitme dediler moralim bozuldu bende gitmedim pişman oldum sen gitmek istiyorsan hiç takılma gelecek mesajlara

Ya gitmek istiyom tabi ama ya benim bu işe atılmak için yararlı olmassa?O konuda biraz tereddütüm var.Çabam boşa çıkarsa felan diye.

git git kaybedecek birşeyin yok

belki hatun düşürürsün

• Nerede gideceksiniz?
    İlçe olarak yani?
    Ve diploma gibi birşey veriyorlar ve bu ilerde işinize yarayabileceğini düşünüyorum.

• Okulda diksiyon seçmeli ders öğretmeni özel olarak beni yanına çağırıp benden aynı bu konuşmayı aynı bu şekilde okumamı istedi Bende aynen bu şekilde konuşmayı yaptım.Adam o gün bana diksiyon kursuna git diye yalvardı.Okulda ne zaman karşılaşsak hep kursa başladınmı diye soruyo.Sırf bu adam için bile o kursa gidebilirim.

Ama daha bunu dinletmeden önce Esaretin bedeli filmini izledinmi diye sordu tabi.Çünkü bu konuşma okul ortamına çok aykırı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraolmasa -- 16 Ocak 2013; 18:54:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSMEK Kursları Sizce Nasıl
    19 yıl önce açıldı
    YDS-YÖKDİL Kurs Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Bursa IELTS kursu tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Nerede gideceksiniz?
    İlçe olarak yani?
    Ve diploma gibi birşey veriyorlar ve bu ilerde işinize yarayabileceğini düşünüyorum.

İsmek İstanbul.Diploma veriyolar ama benim derslerim çok kötü üniversite okumam gerekirmiki?

Orijinalden alıntı: Serh@zin

Bence git. Bak ben Ko-mek'e (Kocaeli'dekine) gittim. Pişman olmazsın. Yeni şeyler de öğrenirsin. Diksiyon kursuyla ilgili sormak istediklerin varsa bana sorabilirsin.

Kaç ay yada kaç sene sürüyo bu kurs?

**kişmek diye okudum

quote:

Orijinalden alıntı: Serh@zin

Bence git. Bak ben Ko-mek'e (Kocaeli'dekine) gittim. Pişman olmazsın. Yeni şeyler de öğrenirsin. Diksiyon kursuyla ilgili sormak istediklerin varsa bana sorabilirsin.

Kaç ay yada kaç sene sürüyo bu kurs?

Benim ki ücretsiz kurstu zaten. Yaklaşık 70 saat sürmüştü. Haftada 2 gün gidiyordum. Perşembe ve Cuma akşam 17:00-20:00 arası. Hemen hemen 2 ay sürmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros34 -- 16 Ocak 2013; 19:03:30 >

quote:

Nerede gideceksiniz?
    İlçe olarak yani?

İsmek İstanbul.Diploma veriyolar ama benim derslerim çok kötü üniversite okumam gerekirmiki?

Duymuşsundur belki Özgür Çoban'dan diksiyon dersi alıyorum.Haftaya bitiyor.
    Üniversiteye gitmezsen eğer bir şeyleri başarabilmen için diksiyon ve hitabet çok önemlidir.Sonuçta dil herşeydir.
    Ama kesinlikle üniversiteyi okumanı tavsiye ederim.Ama kararını vermen lazım ne yapmak istediğini bulman lazım.
    Bu arada hangi liseye gidiyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

Nerede gideceksiniz?
    İlçe olarak yani?

Duymuşsundur belki Özgür Çoban'dan diksiyon dersi alıyorum.Haftaya bitiyor.
    Üniversiteye gitmezsen eğer bir şeyleri başarabilmen için diksiyon ve hitabet çok önemlidir.Sonuçta dil herşeydir.
    Ama kesinlikle üniversiteyi okumanı tavsiye ederim.Ama kararını vermen lazım ne yapmak istediğini bulman lazım.
    Bu arada hangi liseye gidiyorsunuz?

Ben üniversite okurum okumasına ama bu işin bölümü önemli olan.

Okul;İstanbul Tuzla Meslek Lisesi

• Ben kelimleri yutuyorum ve biraz hizli konusuyorum.Gitmelimiyim?

• direksiyon kursu okudum.

Orijinalden alıntı: JDLN

Ben kelimleri yutuyorum ve biraz hizli konusuyorum.Gitmelimiyim?

Onun için başka kurslar var benim bildiğim kadarıyla diksiyon kursu haber spikeri sunucu vb. şeyler için temel atmak amaçlı açılan kurslar.

quote:

Onun için başka kurslar var benim bildiğim kadarıyla diksiyon kursu haber spikeri sunucu vb. şeyler için temel atmak amaçlı açılan kurslar.

Ne yapmami onerirsiniz peki?

• quote:

quote:

quote:

Eğer kendi kendine bir şeyler yaparak bu alışkanlıktan kurtulmak istiyosan bence kitapların önsöz bölümlerini verilmek istenilen mesaja göre gergin yada mutlu yada heyecanlı şekilde sanki anlatılanı kendin yaşamışsın gibi aynanın karşısında konuş.Ama kursa gidicem diyosan kursları hakkın bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraolmasa -- 17 Ocak 2013; 17:20:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer kendi kendine bir şeyler yaparak bu alışkanlıktan kurtulmak istiyosan bence kitapların önsöz bölümlerini verilmek istenilen mesaja göre gergin yada mutlu yada heyecanlı şekilde sanki anlatılanı kendin yaşamışsın gibi aynanın karşısında konuş.Ama kursa gidicem diyosan kursları hakkın bir bilgim yok.

Denerim hocam saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.