Şimdi Ara

isme EFT nasıl ve ne zaman ulaşır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam internetten babamın Akbank hesabından kendi İş Bankası hesabıma EFT yapacaktım . IBAN'ı bilmiyodum isme eft dedim . şube kodu ve ad soyad yazdım . onaylandı fakat ne hesap no ne musteri no hicbişey yazmadım . ve para hala hesabıma geçmedi. Para Şube'de mi acaba? ve öyleyse nasıl hesabıma aktaracam . yardımcı lursanız sevinirim . kolay gelsın

• Para gitmemis.parayi geri almaya calis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git şubeden al demeyin şehir dışındayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Para gitmemis.parayi geri almaya calis.

para lazım öğrenciyim :) babamda şantiyede yani şehre falan uzak adam bide git gel yapmasın dedim . Telefonla falan hallolmaz mı
  • müşteri hizmetlerini aradın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

müşteri hizmetlerini aradın mı

yok daha aramadım . bilen varsa önce bi sorym dedım .
  • isme eft zaten hesaba geçmez

gönderdiğin şubeye gidip kimliğinle alacaksın paranı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hallettim ve birine bi faydan olur diye paylaşıyorum. Önce iş bankasına gittim niğde deki. (para benım şubeye yanı dışkapı ankara gitmişti.) neyse niğdedeki gişedeki 2 arkadaş kesinlıkle boyle bısey yapılamayacagını o şubenızden kendınızın alabilecegini veya gönderenin iade için dilekçe yazması gerektıgını soyledıler. Müşteri hizmetlerini aradım öyle bişe yok parayı şubeden kendiniz alacaksınız dedi. Dışkapı şubesini aradım onlarda kesinlikle böyle bişey yapılamaz dedi en son Niğde şubesindeki bi abi hallederiz dedi ve halletti. Biyeri aradı ve bana dilekçe yazdırdı. 15 dk içinde param hesabıma geçti.
    İŞİNİ BİLMEYEN ADAMLARI KOYMUŞLAR ORAYA BİZİ UGRASTIRIYOLAR. ALLAHTAN BİLGİLİ BİRİNE DENK GELDİM DE HALLETTİM . AKLINIZDA BULUNSUN . İSME EFT'Yİ DİLEKÇEYLE HESABINIZA AKTARABİLİRSİNİZ. İYİ GUNLER
  • cebe eft yapsaydın o daha kolaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

cebe eft yapsaydın o daha kolaydı

+1 en geç 15 dk'ya atm' den çekiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

cebe eft yapsaydın o daha kolaydı

+1 en geç 15 dk'ya atm' den çekiyosun

başta bilemedim isim falan yazdıktan sonra hesap no yazarım dıye beklıyodum direkt işlemi tamamlayınca şubaye gıttı ankaradakı. bende niğdedeyim kısa surelı madur oldum :) sagolsun iş bankasında 1 tane bilgili insan çıktıda yardımcı oldu . müşteri hizmetleri falan hikaye yani. neyse yazımı gören benim düştügüm duruma düşmez artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.