Şimdi Ara

İsmail İsminin Anlamı Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsmail İsminin Anlamı Nedir Çok Merak Ediyorum Bazı Sitelerdeki Anlamları TDK Kaldırmısta acaba bilen birisi varmı ?

• Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu aynı şey değil
  • is posta anlamında.. ingilizce kökenli olduğu için tdk kaldırmıştır
  • Hz. İbrahim (a.s.)'in oğlu. İbrahim (a.s.) O'nu Allah'a kurban olarak adamış ve sözünde durmak için harekete geçmiştir.Fakat Allah (c.c.) O'nu son anda Cebrail aracılığıyla durdurmuş ve bu imtihanı kazandığını bildirmiştir. İsmail (a.s.) Kur'an'da ismi geçen peygamberlerdendir ve babasıyla beraber Ka'be'yi inşa etmişlerdir
  • quote:

Hz. İbrahim (a.s.)'in oğlu. İbrahim (a.s.) O'nu Allah'a kurban olarak adamış ve sözünde durmak için harekete geçmiştir.Fakat Allah (c.c.) O'nu son anda Cebrail aracılığıyla durdurmuş ve bu imtihanı kazandığını bildirmiştir. İsmail (a.s.) Kur'an'da ismi geçen peygamberlerdendir ve babasıyla beraber Ka'be'yi inşa etmişlerdir

Bunu Biliyorum bundan farklı bir anlamı var herhalde bazı sitelerden tdk kaldırmıs ama yorumlarda kullanıcılar ismail ismine bu anlamı yüklemek çok kötü ismaillerden özür dilemeli falan yazmıslarda
  • Açılımı İstanbul Mailing olan is-mail , 1995 yılından bu yana ülkemizin önde gelen kurumlarına toplu dağıtım çözümleri üretmektedir. Kalite ve güven bilincinden ödün vermeden hizmetlerini gerçekleştiren is-mail kurulduğundan bu yana 15 milyon adet gönderiyi alıcılarına ulaştırmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

is posta anlamında.. ingilizce kökenli olduğu için tdk kaldırmıştır

smile.

sımayl
    ısmayl
    ismaıl
    ismail

doğrusu budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.