Şimdi Ara

ıslık çalın düldül ayağınıza gelsin-UMAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Red kit'in ıslık çalarak düldülü çağırması da Red kit çizgi filminin klasiklerindendir.

Red kit dül dül ne alaka diyenler için fazla uzatmadan video'yu ekleyeyim

daha önce verildiyse de ben bulamadım

Araç teknolojisinin gideceği yön açısından ipuçları veriyor

• renaulta bak sen!

Sasirdim acikcasi ama guzel bi gelisme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır madem bu sistem var aracı neden ben kullanıyorum oturayım arka koltuğa kendi götürsün bir zahmet
  • Bu kendi kendine arabayı kullanan sistemlere hiç ısınamıyorum , hayır yani toplu taşımadan farkı ne o zaman ?
    araba sürmek keyiftir sırf ulaşım amaçlı bişey değil ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

hayır madem bu sistem var aracı neden ben kullanıyorum oturayım arka koltuğa kendi götürsün bir zahmet

aynısını ben de söyleyecektim madem geldin kendin git de bi işe yarasın direksiyonu da boşu boşuna koymasınlar rahat rahat ön koltukta oturup etrafı seyredelim olsun bitsin
  • azizerkan07 A kullanıcısına yanıt
    Kadın otomobili uğurlarken el salladı gördüm. Hep böyle kadınlar şahsi alıyorlar her konuyu

Ancak henüz emekleme aşamasında kendi kendini kullanan araçlar, Google Street Wiew araçlarını bir kenara bırakırsak, belli bir hızın üstüne çıkamıyorlar zira. Zaten gördünüz baya bir geç parkediyor ve yine oldukça zaman alıyor kendini size getirmesi. Ben agresif ve sabırsız adamım, '' Nerde kaldın lan, ağaç olduk diye'' arabayla bile polemiğe girebilirim, geliştirsinler bu sistemi.

Ancak ne olursa olsun, makinaların otonomi kazanması bana hep sevimli gelmiştir. Renault'da Audi'de ne şeker değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 24 Aralık 2013; 0:51:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke sonradan yaptırabilsek bunu araçlarımıza, ne güzel olurdu.
  • kim bilir daha neler göreceğiz
  • Güzel, araba sürmeyi bilmeyipte trafikte seyir etmeye çalışan trafik canavarları bu sistemi kullansın. En azından sürekli sol şeridi işgal etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Höst ulan höst kaldırıma çıktın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.