Şimdi Ara

Islık çalamıyorum (biri bana öğretsin şunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
12.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu iki parmağı ağzına sokup ıslık çalma olayını ben yapamıyorum
    Biri öğretsin şunu hayrına ya
    Denedim ama olmuyo işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapkiN -- 19 Mart 2008; 20:45:34 >

• Kendini yan yatır.
  • istersen monla zıçayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChapkiN

istersen monla zıçayım

oda olur
  • hadi ya şunun nasıl yapıldığını biri anlatsın ya ona göre deniyim baktım aradım ama bulamadım hiç bir yerde
  • BEN NORMAlini yApıyorum ama parmak koyarak yapamıyorum
  • Ossur kaç.

Şaka fln ama.Bende yapamıorum onu.Yeni bi taktik buldum ama onunla parmakla çalanlardan daha sesli çalıyorum ve parmaksız olarak.Sadece ağzımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ıslıııııkkkk ıslıııııııkkk diye bağır ilgili kişi mutlaka sana bakacaktır...

• ilerde zengin olursan yanına kadrolu bi ıslıkçı alırsın.sorunun biter.ama ssk,yemek,mesai+prim vercen bak
  • az once saydım 11 farklı şekilde ıdlık çalabiliyorum

ama sen bence cd-romu aç kapa
  • Ben hiç ıslık çalamıyorum.. Beceriksizim bu konuda resmen
  • iyi de arkadaşım sana nasıl tarif edeyim
  • sağ parmak dilinin sol alt köşesinin üst bölmesine gelecek...nefes burundan alınırken eş zamanlı ağızdan verilecek ( kendini yeşil ıssız bucaksız bir ormandaymış gibi hissetmen lazım tam verim alabilmen için)
  • Sag ve sol elinin "işaret + orta parmagını" 4 lü biçimde birleştir
    Azına sok
    Dilini yukarıdan içeri dogru katla ( J harfinin üst kısmını saga yattıgını düşün kızagımsı)
    4 parmagını dilinin az ustune gelsın
    hafif hafif üfle o arada flüt'teki gibi bi hava akımı olucak yavas yavas tırnaklarından havanın kaymasını sagla

benden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buisimmüsaitdegil -- 20 Mart 2008; 0:29:25 >

• Şükrü Şaraçoğlu'na gel 1-2 maç öğrenirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huntelaar

Şükrü Şaraçoğlu'na gel 1-2 maç öğrenirsin

digital tribün öğretir
  • deligonliiii bu iş böyle burda öğrenilmez....

ellerini 3 gün ağzından çıkarmayıp yapo üfleyeceksin..... üff üfff üüffff

bide bakmıssı üff yerine ana ıslıık ıslıııkk ....

Not : Test edildi onaylandı... Öğrenene kadar ne kadar nefes heba ettim bi ben bi Allah bide ortaokul arkadaşlarım bilir . ..
  • @ Buisimmüsaitdegil

Islık çalmayı bildiğim halde anlattıklarından birşey anlamadım J 'yle ne bağlantı kurdun onu hiç anlamadım

Şimdi ıslık çalmak isteyen arakdaş,

Dilini arkaya doğru katla, Buisimmüsaitdegil'in dediği gibi parmaklarını birleştir ve dilinin katladığın kısmının üstüne koy.Ağzını kapat ( parmaklarını ısırır gibi kapat ama dişlerle değil, dudaklarla )

Sonrası nefesine kuvvet...

Sesin nasıl çıktığı mantığı da çok basit....birleştirdiğin parmakları dilinin üstüen koyduğunda arada çok az bir boşluk kalıyo...O boşluğu tutturrursan tamamdır zaten Bide üflerken üff üff diye değil, sessiz üfle :D

• La dilini katla baş parmağinla işaret parmağini karşı karşiya koy sok içeri üfürdet çıkar ıslık.Bunu öğren gerisi kolay ben Bütün parmaklarimi kullanarak çalabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buisimmüsaitdegil

Sag ve sol elinin "işaret + orta parmagını" 4 lü biçimde birleştir
    Azına sok
    Dilini yukarıdan içeri dogru katla ( J harfinin üst kısmını saga yattıgını düşün kızagımsı)
    4 parmagını dilinin az ustune gelsın
    hafif hafif üfle o arada flüt'teki gibi bi hava akımı olucak yavas yavas tırnaklarından havanın kaymasını sagla

benden bu kadar

çizime bayıldım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.