Şimdi Ara

İşletme okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan sınava hazirlaniyorum, sayisalim ama aklımda hep işletme var ya. Boğaziçi ya da ODTÜ. Sizce işletme okunur mu? İs imkanları nelerdir? Biraz baktım da kotuleyenlerde var çok iyi diyenler de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki okunur

abimin arkadaşı istanbul ticaret-uli mezunu ve şirkette çalışıyor

kişinin kendisinde bitiyor olay üstelik odtü ve boun diyorsun daha ne olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlam bir üniversitede işletme okuyup kendine de bi şeyler katabilirsen köşeyi dönersin

• Boun, odtu iste okunur. Ben okuyorum yani
  • Up

• işletme mezunuyum. resmen beni 6 yıl geri götürdü. okumasaydım da 19 yaşımda direk çalışmaya başlasaydım keşke. Hiç bi işe yaramıyo boşa gider zamanın. zaten bölümde bölümle ilgili işe yarayan ders çok az. çok saçma dersler var. haberin olsun. 55 tane falan ders aldım toplam. en fazla 5 tanesi işletme ile ilgildir.
  • BOUN Endüstri Müh bitirsen üstüne işletme yl yapsan da olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖĞRETMENLİK OKUNUR MU ?
    7 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boun, odtü, bilkent, koç, galatasaray.

Bunlardan birinde okursan işletmenin boş bir bölüm olduğunu düşünmüyorum. Bilkent ve koç özel olduğu için sıralaması daha düşük tabii ki paralılara. Fakat bu iki üniversite diğer vakıf üniversitelerinden ayrı bir yerdedir. Eğer okulun imkanlarından faydalanırsan, kendini geliştirirsen bu okullar sana cok şey kazandırır ve imaj açısından da önemli okullardır.

Fakat sayısalım demişsin. Yine iyi bir okulda endüstri okuyup üstüne mba yaparsan daha kalifiye olduğunu düşünüyor çoğu şirket.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Boun, odtü, bilkent, koç, galatasaray.

Bunlardan birinde okursan işletmenin boş bir bölüm olduğunu düşünmüyorum. Bilkent ve koç özel olduğu için sıralaması daha düşük tabii ki paralılara. Fakat bu iki üniversite diğer vakıf üniversitelerinden ayrı bir yerdedir. Eğer okulun imkanlarından faydalanırsan, kendini geliştirirsen bu okullar sana cok şey kazandırır ve imaj açısından da önemli okullardır.

Fakat sayısalım demişsin. Yine iyi bir okulda endüstri okuyup üstüne mba yaparsan daha kalifiye olduğunu düşünüyor çoğu şirket.

Hocam sayisalim ama eşit ağırlıktan girebilirim. Kararsizim aslinda, boğaziçi tutmaz diye korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackness88

işletme mezunuyum. resmen beni 6 yıl geri götürdü. okumasaydım da 19 yaşımda direk çalışmaya başlasaydım keşke. Hiç bi işe yaramıyo boşa gider zamanın. zaten bölümde bölümle ilgili işe yarayan ders çok az. çok saçma dersler var. haberin olsun. 55 tane falan ders aldım toplam. en fazla 5 tanesi işletme ile ilgildir.

Hangi üniversitede okudunuz?

• İstanbul üni işletme mezunuyum bir buçuk senedir iş arıyorum. Bir haftaya girdiğim bir mülakat açıklanacak şans dileyin bana işsizlikten kurtulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

işletme mezunuyum. resmen beni 6 yıl geri götürdü. okumasaydım da 19 yaşımda direk çalışmaya başlasaydım keşke. Hiç bi işe yaramıyo boşa gider zamanın. zaten bölümde bölümle ilgili işe yarayan ders çok az. çok saçma dersler var. haberin olsun. 55 tane falan ders aldım toplam. en fazla 5 tanesi işletme ile ilgildir.

Pamukkale.. hazırlık da vardı

Aklın varsa işletmeden uzak dur. 6 yılım boşa gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

İstanbul üni işletme mezunuyum bir buçuk senedir iş arıyorum. Bir haftaya girdiğim bir mülakat açıklanacak şans dileyin bana işsizlikten kurtulabilirim.

ben de vakıfbank mülakatına girdim. 40 falan oldu daha ses yok
  • quote:

quote:

quote:

İktisat okuyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

İktisat okuyorum

Allah yardımcın olsun

• Hocam sayisalim demissin

Itu isletme muh. Tam sana gore

• bilinen üniversite değil de küçük çaplı üniversitelerde okursan bi işe yaramaz. Sağlam yerde okursan(itü,odtü gibi) istersen kaldırım mühendisliği oku hemen kapar şirketler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.