Şimdi Ara

işletme mezunu iş-sektör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İşletme mezunu için hangi sektörde ne tür işler tavisye edersiniz.Yani benim istediğim bir sektöre girip sonradan değiştirmeden oradan emekli olabileceğim bir yer.Aklımda birkaç sektör ve düşünce var.Siz değerli arkadaşlarımdanda görüş ve fikirlerinizi almak istedim.Birde örnek ve tavsiye edeceğiniz işlerde tanıdıklarınızın yada bilginiz kadarıyla aylık ortlama geliride biliyorsanız yazarsanız sevinirim.Örneğin işte tıbbi mümessil net maaş 1000tl artı prim ortalama aylık 1500-2000kazanırsın şeklinde.Şimdiden çok teşekkür ederim.Değerli görüş ve bilgilerinizi beklemekteyim
    Saygılarımla...

• Türkiye'de sallasan işletme mezununa çarpıyor.Hepsi 2000 lira mı alıyor sanıyorsun?
  • Bugün bir bankadan aradılar, asgari ücret teklif ettiler. 8 Yıllık tecrübeliyim. Gerisini sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 19 Ocak 2012; 2:05:30 >
  • dostum amacım herkes 2000 mi alıyor değil.herkes işletme mezunumu değil..akıl akıldan üstündür misali.hani olurya birisi araba alacaktır.araştırma yapar.aynı fiyata 10 çeşit araba vardır.ama adam derki ben fiat a ısındım onu alıyım.bunun gibi.tavsiye ve görüşlerinizi almak dinlemek amacım.
  • Geçen yıl işletmeyi tutturdugum halde gitmedim bu yıl aynı stresi yaşıyorum ama gitmedigimede çok pişman olmadım. Her tarafta işletme mezunu var. Biyerde çalışacaksan asgari ücretten fazlasını pek düşünme.
  • kpss düşün müyor musun
  • düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanıdık ve tecrüben yoksa asgeri maaşdan fazla bekleme he bide cagrı merkezinden baska arayanda yok sölim
  • ama kpss kazanıp atanıncaya kadar iş lazım.
  • Bitirdiğin üni etki yapar kuzenim bilkent üni mezunu bilkent holdngde 5bin tl ile basladı ..
  • 2 yabancı dil , yurtdışı eğitimi , çevre ve para yoksa işletmeden çok beklenti olmamalı. Yerinde olsam part time bir işe girer kalan zamanlarda kpss için çalışırdım.
  • parekende sektörünü düşünebilirsin. tekstil ya da teknoloji. satış danışmanlığından başlayıp müdür yarımcılığı müdür bölge müdürlüğüne kadar yol var. işinde başarılı olursan 2 sene içinde müdür olabilirsin.
  • peki iktisatta durum nedir odtü veya boğaziçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: marins

ama kpss kazanıp atanıncaya kadar iş lazım.

starbucks öneririm iş olarak.
    en az 1000tl maaş ,prim , bayram çalışma mesaileri vs 1300tl görürsün

saaatt 17:00 de başlıyor mesai gece bitiyor sabahta kpss çalışırsın.
  • ben perakende sektöründe çalışıyorum bi mağazada bi bölümün şef yardımcısıyım ortalama 1300 tl falan alıyorum + yol + yemek + ssk + alışveriş çeki falan veriyolar şef olunca da 1600 1700 falan alırım
  • İşletme mezununun hiçbir zaman iş garantisi olmaz. Çünkü işletme mezununun yaptığı işi herkes yapabilir. Yani bir mühendislik gibi değildir. Girebileceğin en iyi iş devlet memuru olmak. Tabi iyi bir üniversiteyi dereceyle tamamlayıp birden çok dil bilmiyorsan.
  • Hiçbir işin garantisi yoktur beyler.Önemli olan kendini geliştirmektir.Öyle pat diye almazlar.şans işidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.