Şimdi Ara

İşletme İçin Küçük Çaplı Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba;

    Satış ve pazarlama üzerine bir işyerim var. Ofiste 2 adet bilgisayarım mevcut. Genellikle haftanın 4 günü ofisimde olmuyorum. Satış yapmak veya ödeme almak için sürekli gezer durumdayım. Finans programı olarak Netsis kullanıyorum ve gün içindeki çalışmalarımı ofise uğrayıp programa giriş yapmam gerekiyor ve bu benim için çok yorucu. Bu konu hakkında çok bilgi sahibi değilim ama ofisteki bilgisayarlardan birini server a çevirip ben ofiste olmadığım zamanlarda da laptop ile internet bağlantısıyla bilgi girişlerimi yapmak istiyorum. Bu sistemi sadece ben kullanacağım. Çok üst düzey bir sisteme ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Araştırdığım konularda daha kalabalık ofisler için daha karmaşık sistem önerileri vardı. O yüzden istediğimi bulamadım. Yardım edenlere teşekkürler dilerim.



  • kullanım senaryosunda ıpmı lazım olacak mı.tum olay bu..
    lazım degılse ryzen 3200 3400 lı sıstem 16gb ram yetecektır.
    pc sureklı acık kalacaksa 80 plus psu sart..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar dediğiniz sisteme yakın. Ekran kartı onboard, gerekli değil zaten sanırım. 7/24 çalışmasa da olur sistem.

    Ben daha çok bu sistemi kurmak için hangi yolları izlemem gerektiği hakkında bilgi sahibi değilim. Sadece ücretli/ücretsiz bir yazılımla bu ihtiyacımı karşılayabilir miyim ? Nasıl kurabilirim sistemi ?

    Bu soruları merak ediyorum.
  • Dgn teknoloji ile iletişim kurabilirsin
    Sanal Server avantajlı olur senin için

    http://www.dgn.net.tr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirketteki makinelerden birini sürekli olarak açık olacak şekilde ayarlayın. O makineye TeamViewer programını kurun. Böylelikle o makineye uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanabilir ve işinizi halledebilirsiniz. Sabit IP'ye felan da ihtiyacınız olmaz.
    Burada kilit nokta muhasebe programınız şirketteki makine de çalışacak ve siz o grafik ekrana erişim sağlamış olacaksınız. Verim ve hız olarak bir VPN bağlantı gibi iyi olmayacaktır elbette ama sizin ihtiyacınızı karşılayacak düzeyde olacaktır.
  • Profesyonel olarak bu hizmeti sağlıyoruz, referans ve kullanım şekli ile ilgili bilgi isterseniz iletişim bilginizi p.m. atınız.

  • netsisçilerinizle temasa geçip bulut sunucu hizmeti isteyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.