Şimdi Ara

İşletme Enformatiği Hakkında ACİL Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Marmara işletme enformetiği yazmayı düşünüyorum TM1 sıralamam 64.000 tutar inşalah.
    Fakat bölüm hakkında pek bir bilgim yok arkadaşlardan işletme enformatiği okuyan veya o bölüm hakkında bilgisi olan bana pm veya burdan ulaşabilirlerse çok memnun olurum. İlla marmara olmasına gerek yok bölüm hakkında bilgi almak istiyorum
    şimdiden teşekkürler :)

• Gözün kapalı tercih edilebilecek bir bölüm. Hukuk mu İşletme enformatiği mi deseler işletme enformatiği derim. gelecek vaad eden bir meslek olarak.
  • Çok teşekkürler peki siz ordan mı mezunsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanBal58

Çok teşekkürler peki siz ordan mı mezunsunuz?

hayır oradan mezun değilim.. Tercih dönemimde çok iyi araştırmıştım .. Bu bölümü tercih listemde 2. bölüm olarak yazmıştım.. 1.bölüm geldi .. marmara işletme enformatiği bana geliyordu. 1. olarak yazsam. fakat suanki bölümüm bitse bir daha üniversite okumak istesem işletme enformatiği okurdum. İşletme enformatiği almanca olarak sadece marmara da var. bu büyük bir avantaj yanına bir de inglizce eklersen çok iyi olur.. işsiz kalma ihtimalin hiç yok diyebilirim. geleceği parlak bir bölüm.. .genelde rehber öğretmenler pek bu bölüme yönlendirmezler onlar için tıp-hukuk-psikoloji-pdr var. sadece.

Edit : 1999 doğumlusun nasıl ygs lys ye girdin http://forum.donanimhaber.com/m_93756451/f_//tm.htm#93757412

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DetectiveFusco -- 13 Temmuz 2014; 19:36:55 >

• Yanımda kuzenim varda onun dh hesabı yoktu benimkinden girdi kuzenim yani tercih yapcak olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.