Şimdi Ara

Isletim Sistemi Kuruldu Fakat..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cok güzel bir şekilde işletim sistemini windows 8 pro yu ssd ye kurdum fakat şuan 1tb harddiskim gözükmüyor ve ssd de boş yer 6gb olarak gözüküyor normalde 120 gb. Ve şimdi internete nasil baglayacagim yardım lütfen tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar cevap bekliyorum lütfen

• Yokmu cevap ..

• Yardım edin lütfen. Windows için SSD'den 25 gb yer ayırdım sadece burası gözüküyor. Ne 120 gb ssd ne de 1tb harddisk gözükmüyor....
  • arkadasim bilgisayarim a sag tus yap yonet de. disk yonetimi bolumunden bolumlendirmedigin hard diskleri gorerek formatlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro_man

arkadasim bilgisayarim a sag tus yap yonet de. disk yonetimi bolumunden bolumlendirmedigin hard diskleri gorerek formatlayabilirsin.

Amacım formatlamak değil hocam gözükmüyor sadece Windows için ayırdığım bölüm gözüküyor. Yüklenen her şey oraya gidiyor :( ssd nin tamamı ve hdd gözükmüyor sorun bu
  • tamam siz dedigimi deneyin. disk yonetiminde format atilmamis partitionlari gorebilir oradan gorebilir birlestirebilir formatlayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede disk yönetimi.Orda ham olarak gözükmeleri lazım
  • quote:

tamam siz dedigimi deneyin. disk yonetiminde format atilmamis partitionlari gorebilir oradan gorebilir birlestirebilir formatlayabilirsiniz.

Hocam pek anlamadım. Resim altta gözükmesi için ne yapmam lazım disklerin

• Gözükmüyor dediğim yer burası ;

• ayrılmamış yani partition atılmamış alanlar gorunuyor dostum en ustteki screenshotta. o partitionları uzerlerine tıklayarak yeni bolum diyeceksin. o zaman yeni partition açılmış olur. sonra formatlayarak kullanilabilir hale getirebilirsin.
    istersen ssd harddiskini de birlestirerek tek parca halinde kullanabilirsin. tek yapman gereken bolumlerin uzerine sag tuslayarak yapmak istedigini seçmek. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enbuas9

Arkadaşlar cok güzel bir şekilde işletim sistemini windows 8 pro yu ssd ye kurdum fakat şuan 1tb harddiskim gözükmüyor ve ssd de boş yer 6gb olarak gözüküyor normalde 120 gb. Ve şimdi internete nasil baglayacagim yardım lütfen tesekkürler

Harddiskleri biosta bcimlndrince isimlendirdinmi ?

• quote:

ayrılmamış yani partition atılmamış alanlar gorunuyor dostum en ustteki screenshotta. o partitionları uzerlerine tıklayarak yeni bolum diyeceksin. o zaman yeni partition açılmış olur. sonra formatlayarak kullanilabilir hale getirebilirsin.
    istersen ssd harddiskini de birlestirerek tek parca halinde kullanabilirsin. tek yapman gereken bolumlerin uzerine sag tuslayarak yapmak istedigini seçmek. ;)

Çok teşekkürler hocam birleştirme işlemi nasıl olacak? Birde SSD mi C sürücüsü olmalı HDD mi çok sağolun
  • ssd c olmali tabi ki. ikinci bolunmus partitiona sag tiklayinca birlestir secenegi cikmali yanlis hatirlamiyosam. oradan birlestirebilirsin partitionları. kolay gelsin
  • quote:

ssd c olmali tabi ki. ikinci bolunmus partitiona sag tiklayinca birlestir secenegi cikmali yanlis hatirlamiyosam. oradan birlestirebilirsin partitionları. kolay gelsin

Birleştir diye bir şey yok hocam maalesef son şunları birleştirsem tamamdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.