Şimdi Ara

Hariciye 2. işletim sistemi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşın sony laptopu var win7li, bu haricisine xp kurmak istiyor. bu mumkun olurmu? çıkardığı zaman gene win7 taktığında diğer açıldığında 2 seçenek sürmesi için nasıl bir yol izlemesi gerekir.

• fikri olan yokmu arkadaşlar.
  • Merhaba
    Ben denemedim ama Fikir yürüterek deneme yapalım
    bende normal hdd me iki işletim sistemi kurmak istedim fakat önce win7 yi yüklediğim için win xp yi kabul etmedi. DonanımHaber foruma sordum arkadaşlar sağolsun tarif ettiler. Senden şu yolu izlemeni tavsiye ederim. Önce harici hdd ne win xp yi kur sonrada harici hdd takılı olarak kalsın ve normal hdd ne win 7 yi kur. bakalım ne olacak. win 7 yi çalıştırırken harici hdd yi çıkar sonucu paylaş bakalım merak ettim olacakmı.
    kolay gelsin
  • hariciyi çıkarınca direk win7 den açacağını sanmıyorum..Çünkü windows kurulurken bir boot sektörü oluşturuyor kendine.

O sektör bilgisayara bağlı disklerden falan bağımsızdır.Siz hariciyi çıkarsanız bile bilgisayar açılışta işletim sistemlerini göründüğü ekranda 30 saniye boyunca bekleyip seçim yapmanızı isteyecektir.Ha siz bu 30 saniyeyi azaltabilirsiniz ama
    harici takılıyken 2 işletim sistemi görünsün
    harici takılı değilken sadece win7 görünsün bu biraz zor.

bir de harici hdd nin bilgisayara takıldığı zaman harfinin aynı olması gerekebilir..bu konuda yüzde 100 emin değilim hiç tecrübe etmedim ama düşüncem bu yöndedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.