Bildirim
Hariciye 2. işletim sistemi???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fikri olan yokmu arkadaşlar. -
Merhaba
Ben denemedim ama Fikir yürüterek deneme yapalım
bende normal hdd me iki işletim sistemi kurmak istedim fakat önce win7 yi yüklediğim için win xp yi kabul etmedi. DonanımHaber foruma sordum arkadaşlar sağolsun tarif ettiler. Senden şu yolu izlemeni tavsiye ederim. Önce harici hdd ne win xp yi kur sonrada harici hdd takılı olarak kalsın ve normal hdd ne win 7 yi kur. bakalım ne olacak. win 7 yi çalıştırırken harici hdd yi çıkar sonucu paylaş bakalım merak ettim olacakmı.
kolay gelsin -
hariciyi çıkarınca direk win7 den açacağını sanmıyorum..Çünkü windows kurulurken bir boot sektörü oluşturuyor kendine.
O sektör bilgisayara bağlı disklerden falan bağımsızdır.Siz hariciyi çıkarsanız bile bilgisayar açılışta işletim sistemlerini göründüğü ekranda 30 saniye boyunca bekleyip seçim yapmanızı isteyecektir.Ha siz bu 30 saniyeyi azaltabilirsiniz ama
harici takılıyken 2 işletim sistemi görünsün
harici takılı değilken sadece win7 görünsün bu biraz zor.
bir de harici hdd nin bilgisayara takıldığı zaman harfinin aynı olması gerekebilir..bu konuda yüzde 100 emin değilim hiç tecrübe etmedim ama düşüncem bu yöndedir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- to be filled by o.e.m
- modem arayüzüne giremiyorum
- youtube kullanılamayan video gizlendi
- bios pili biterse ne olur
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- root nasıl kaldırılır
- udf nedir
- oem açılımı
- telefon neden ısınır
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X