Şimdi Ara

İşletim sistemi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, TOSHIBA Satellite L300 kullanıyorum ilk aldığımda vista vardı artık kullanılmıyor ben askerdeyken nişanlım format attırmış bilgisayarcı windows 7 ultimate 32 bit kurmuş bilgisayar sanırım artık yeter diyor acaba işletim sistemlerinden ne kurmam gerekir hangisi daha iyi olur sizlerinde fikrini almak istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: aliardacoskun

Merhaba arkadaşlar, TOSHIBA Satellite L300 kullanıyorum ilk aldığımda vista vardı artık kullanılmıyor ben askerdeyken nişanlım format attırmış bilgisayarcı windows 7 ultimate 32 bit kurmuş bilgisayar sanırım artık yeter diyor acaba işletim sistemlerinden ne kurmam gerekir hangisi daha iyi olur sizlerinde fikrini almak istiyorum...

Windows 8.1 kurmanız hem hız açısından, hem güncellik açısından baya fark yaratır.

Kurulumu bilmiyorsanız imzamdaki win7 anakonusunda win8 dahil anlatım mevcuttur.
  • Mühendis Murat çok teşekkür ederim:)
  • Sistem özellikleri önemli tabi. Bende 2 gb ram var, Windows 7 kullanıyorum lisanslı. Hiç sorun yok. Xp çok iyi performans verecektir ama güncelleme almıyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet windows xp son güncellemesini aldı artık bu yüzden yüklemek istemiyorum windoes 8.1 yükleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliardacoskun

Mühendis Murat çok teşekkür ederim:)

Rica ederim kardeşim, birşey yazacaksan alıntılaman lazım ki göreyim, bir sıkıntın olursa gel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    işletim sistemi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.