Şimdi Ara

İŞLERİN YANLIŞ KİTAP YOLLAMASI YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlerden Nihat Bilgin Ygs denemeleri sipariş ettim adamlar bana ygs soru bankasını yollamışlar ve bu soru bankası zaten bende var.Ne yapmam gerekiyor bu hatayı düzeltmek için? Mail attım cevap gelmedi hala başka bir yolu var mı ?

• desteği ara sitesinde numarası vardır
  • musterihizmetleri@kitapisler.com'a fatura ve sipariş numaranı gönderip derdini yaz bence dönmeme ihtimalleri yok ama dönmezlerse müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsin (m.h no 0 850 455 0 900)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt ara söyle

Yenisini göndersinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara anlat durumu, kitabi alici odemeli olarak onlara geri kargolamani isteyecekler.

• keremec kullanıcısına yanıt
    Zaten internetten alma sebebim kitapçıya gitmemek şimdi bir de bununla mı uğraşacağım ya resmen rezillik.Kaş yapayım derken göz çıkardım

• quote:

Orijinalden alıntı: doktoraday_adayi

Zaten internetten alma sebebim kitapçıya gitmemek şimdi bir de bununla mı uğraşacağım ya resmen rezillik.Kaş yapayım derken göz çıkardım

Hocam kargo firmalari kapidan teslim alabliyor. Hangi firma ile geldiyse arayin kapidan alsinlar tabi gelmeleri bayramdan sonraya kalir buyuk ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 30 Ağustos 2017; 16:7:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam ben bu hatalı dışında 5 tane daha kitap aldım ama ne olur ne olmaz diye onlara daha dokunmadım onları çözsem bir sıkıntı çıkmaz değil mi ?

• Yanlış işler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada oluyor öyle. Geçenlerde kuzen ve ben 2 tane aynı kitaptan aldık. İşler adetini yanlış görmüş 1 tane yollamış. Aradım konuşma 1 dk bile sürmedi hemen 1 tane daha yolluyoruz dediler 24 saat geçmeden elimdeydi. Daha uyguna satan siteler var ama bu hareketleriyle benim gönlümü kazandılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktoraday_adayi

Hocam ben bu hatalı dışında 5 tane daha kitap aldım ama ne olur ne olmaz diye onlara daha dokunmadım onları çözsem bir sıkıntı çıkmaz değil mi ?

Yok sadece yanlis olani gonder yeter, sigerlerine iatedigini yapabilirsin

Benim iade tecrubem soyle oldu. 2 tane kaf 4, 1 tane de palme fizik bide baska kitaplar aldim. Hersey tam geldi birde fazladan bir tane daha palme fizik gondermisler. Kaf4 u de begenmedim aradim anlattim iade yapcagim icin faturanin rakasindaki iade formuyla beraber 2x Kaf4 ve 1x fazladan gelen palme fizigi verip gonderdim.

• Sen yine iyi almışsın. Kitapseçten 300₺'lik kitap aldım 15'inde ses seda yok. Bir de kavga ettim. Dolandırıldım resmen. Bayramdan sonra anca kargolar kapalı çünkü ayı 10'un da gelecek 25 gün sürüyor yani. Benim İsviçreden, Japonya'dan kargolarım 10 gün olmadan geldi. Bu dolandırıcılar 25 günde anca o da gelirse

• Ogudeg kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de şuanda hallettim kargoya vereceğim bana doğrusunu yollayacaklar.

Sağolun hocam sorun çözüldü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.