Bildirim
İşler Kİtapevi DEĞİŞİM ?? (acil yardım lütfen)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
UP yardım lütfen -
Sanmıyorum normalde bile değiştireceklerini hele şu zamanda hiç değiştirmezler gidiş dönüş süresi kargonun çok uzun olur zaten boşver
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben şubeden almıştım kullanmadım 2 ay sonra fişsiz değiştirdim. Sen yine de ara sor.
Bi ara gidip apotemi almıştım Işlerden.Büroda 1 tane daha bulduk aynı kaynaktan arkadaşla.Akşamında götürüp iade etmek istiyoruz diyip onun parasını da cebe indirmiştik.Hoca hala kaynağı arıyor
Yani değiştirebilirsin dostum :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapmıyorlar. karantinadan birkaç gün önce internet sitenizden sipariş ettim değişim yapabilir misiniz sonuçta bizim elimizde olan bir şey değildi konuların kalkması diyerek ayt denemelerimi götürdüm almadı manyak. iade edebilirsin internet üzerinden diyor, ona vaktim mi var
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X