Şimdi Ara

İŞLEMCİYİ YERİNDEN ÇIKARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar İntel celeron1,7 işlemcim var.. artık eskidi ve yerinie yeni işlemci olarak P4 2,8 ghz siparişi verdim..
    ama geçenlerde işlemcimin fanını söktügümde işlemciyi yerinden nasıl çıkaracağımı bir türlü anlayamadım.. nasıl çıkaracağım konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.

• bunu seyret

http://www.youtube.com/watch?v=R8n8gTb_iSE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 22 Haziran 2011; 12:48:03 >
  • fanı sök, işlemcinin bulunduğu slotta ufak bir kol var onu yukarı kaldır ve işlemciyi dikktlice al, hepsi bu çıkarırken sağa sola bükerek çıkarma aksi halde pinlere zarar gelebilir. Hazır fanı sökmüşken iyice bir temizle
  • saolun arkadaslar aksam takıcam işlemciyi beceremezsem yine size dönerim :)
  • küçük bir ayrıntı ama önemli fanı ve işlemciyi takarken 5 tl ye küçük bir termal macun alıp sürürsen işlemcinin ısınmasında engellemiş olursun hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxser

küçük bir ayrıntı ama önemli fanı ve işlemciyi takarken 5 tl ye küçük bir termal macun alıp sürürsen işlemcinin ısınmasında engellemiş olursun hadi kolay gelsin

Termal macunu öyle köpük sıkarmış gibi sıkma.Ortaya az köşelere doğru azar sıktınmı o yayılır zaten
  • Termal macun mercimek kadar olsun.Bir kere arkadaşıma sür dedim hepsini sıvazlamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Termal macun mercimek kadar olsun.Bir kere arkadaşıma sür dedim hepsini sıvazlamış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.