Şimdi Ara

İşlemciye Diş Macunu Sürmek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi forumda okumuştum İşlemcinin termal macunu kalmadıysa hafif diş macunu sürün az da olsa farkeder diye duydum sürüyüm mü şimdi bişi olurmu işlemci 60 -70 lerde geziyoda anakartımı değiştirdim o esnada kurudu galiba termal macunda yok diğer anakartta 35-40 dı şimdi bunda 60-70 civarı gezyio valla camı acıyorum montla oturuyorum oyun oynamak icin nabim biraz komik ama tırsıyorum yanacak diye bi anakarta yapışsa ben bittim demektir şimdi sürüyim mi ben diş macunu sürmiyimmi?

• =P sürme! Riske değmez onun yerine işlemcinin hızını düşür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Overblood

=P sürme! Riske değmez onun yerine işlemcinin hızını düşür

Mantıklı aslında bak olabilir bu
  • Ben Denedim İşlemcinin Üzerini Temizle Sonra Sür Şu Beyaz Olmayan Colgate Max Fresh Tipi Macunlar Daha İyi Etki Ediyor Termalmacun Alana Kadar Kullanabilirsin Bu Arada 10 Ytl Ye Aldığım Termal Macundan Daha İyi Etki Etti 1 Hafta Sonra 3 Derece Isı Artıyor
  • Hocam İpana Olmazmı
  • Şu an su soğutmam var,işlemci ile blok arasında colgate maxfresh mevcut,sıcaklık 33C
    Termal pastaya rakip olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca arkadaşın sisteminde de P4 2.4 + ThermalRight XP-90 var ve onda da colgate maxfresh var o da hava soğutma olduğu halde 42C.

Az bir miktar sürerseniz oldukça iyi iletim sağlıyor,ama beyaz macunlar kuruyup sertleşebiliyor,deneyebilirisiniz bi zararı olmaz,bizim işlemciler 1 haftadır diş macunu ile ısı iletiyor.
  • Diş macunu sürdükten 1 ay sonra CPU'dan soğutucuyu çıkarmayı deneyin. Bakalım çıkartabilecek misiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Misvak VS Diş Macunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnacoN

Diş macunu sürdükten 1 ay sonra CPU'dan soğutucuyu çıkarmayı deneyin. Bakalım çıkartabilecek misiniz.

Abartmayın hocam sanki japon mu bastık beton mu attık

Tamam sertleşiyor,bu doğru ama diş macununda kullanılan maddeler o kadar da sıkı bağ kuramazlar,hele bi de 2 metal obje arasında...
  • canınız denemek istiyor sanırım, çünkü benim böyle şüphelerim olsa, şüphelerimi gidermeye çalışacağıma gider bi tane termal macun alırım.
  • daha önce defalarca açılan bir başlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.