Bildirim
İŞLEMCİM İYİ Mİ??? CEVAPLAYIN LÜTFEN!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
Cok iyi degil hocam, bazi oyunlarda darbogaz yapacaktir -
quote:
Orijinalden alıntı: Turboegea
Cok iyi degil hocam, bazi oyunlarda darbogaz yapacaktir
Mesela hangi oyunlarda yapar??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemciniz ile ekran kartınızdan gereken miktarda faydalanamayabilirsiniz. İşlemcinizi 4.5 ghz civarlarına overclock edebilirseniz daha yüksek fps alırsınız. -
980 i besleyemez o işlemci hocam. -
Taş çağından kalma oyunlar oynamıyorsan gayet iyidir.
Örnek verecek olursam ben de 8300 kullanıyorum stok hızda RX 470'i tam besliyor.
Siz de 4.2-4.4 Ghz civarlarına çıkarsanız 980'i rahatça kullanabilirsiniz. -
4.7 seviyesine çekmen lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amd işlemciye ısınamadım
Elinizde iyi bir sogutucu ve anakart varsa rahatca 4.2 - 4.4 arasi bir seviyeye cikarsiniz. Fx 8300 kolayca yuksek hizlara cikabilen bir islemcidir. Sonrasinda gtx 980'de sorun yasayacaginizi dusunmuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: FairLighty
Elinizde iyi bir sogutucu ve anakart varsa rahatca 4.2 - 4.4 arasi bir seviyeye cikarsiniz. Fx 8300 kolayca yuksek hizlara cikabilen bir islemcidir. Sonrasinda gtx 980'de sorun yasayacaginizi dusunmuyorum
İslemciyi nasil overclock yapilir?
quote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
Nasıl yapıcam??
Hocam iyi bir sıvı soğutma alıp overclock işlemini yapacaksın overclock bölümünde detaylı anlatım var yada youtube videolarina bakabilirsin
Hocam hic oc filan uğraşma bu hali bile yeter çoğu oyunda is görür zaten güncel oyun oynayacaksındır bu yüzden işini görür
quote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
5 yap düz olsun 😁
quote:
Orijinalden alıntı: enesusta48
Hocam hic oc filan uğraşma bu hali bile yeter çoğu oyunda is görür zaten güncel oyun oynayacaksındır bu yüzden işini görür
Hocam gta 5 de darbogaz yapar mı?
Kardeş neden boş yapıyorsun çok biliyorsan sen bilgilendir arkadaşı
Cok yanlis bir islemci secimi yapmissiniz hocam. Sivi sogutmaya gerek yok aslinda. Saglam bir hava sogutmada isinizi gorur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ömürcan
Cok yanlis bir islemci secimi yapmissiniz hocam. Sivi sogutmaya gerek yok aslinda. Saglam bir hava sogutmada isinizi gorur.
Yeni toplandiysa ekran kartı da ofsayt.
quote:
Orijinalden alıntı: smh.trgt
quote:
Orijinalden alıntı: enesusta48
Hocam gta 5 de darbogaz yapar mı?
Hocam oc ile uğraşma ayrıca gta 5 de Büyük ihtimal darboğaz yapmaz aşağı yukarı şu videoya benzer aşağıda benchmark var↓https://youtu.be/vhMYDe_dWiI
Sen millete bakma gta5 yükle kendin dene önce bir kere dene veya 1 kere benchmark al ki zaten sana attigim linkte hazır benchmark var yani şuan kanıtlarla konuşuyorum sen herkese bakma ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
youtube da videoları var oradan bakabilirsin detaylı anlatımlara.
Benzer içerikler
- ryzen 5 5500 vs 5600
- işlemci ghz arttırma
- pbo enhancement nedir
- noctua nt-h2
- fan kontrol programı
- m2 vs m3
- exynos 2400
- termal macun önerisi
- mediatek dimensity 9300+
- tpm 2.0
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X