yeni toplayacağım sistem için tavsiyelerinize ihtiyaçım var.Aklımda işlemci için İ5 3570K var.Overclok yapmayacagım yapsam bıle cok az, anakart konusunda MSI Z77A-GD55 veya Asrock Z77 Extreme4, arkadaşlar bütçem sınırlı max işlemciye 550 tl anakartın içinde 350 tl ayırabildim. F/P model alıp paramı diğer bileşenlere ekran kartına yatırmak istiyorum.Bu yüzden her tavsiyeniz benim için öenmli bu arada parçayı öneren arkadaşlar en uygun fiyatlı olanı araştırıp link verirse çok makbule geçer.
teşşekürler crosfıre veya slı dusunmuyorum.Ekran kartı ve kasa hariç sistem bileşenleriniz aklımdakilerle aynı memnun musunuz performanstan veya şunun yerine keşke şu parçayı alsaydım dediğiniz?
teşşekürler crosfıre veya slı dusunmuyorum.Ekran kartı ve kasa hariç sistem bileşenleriniz aklımdakilerle aynı memnun musunuz performanstan veya şunun yerine keşke şu parçayı alsaydım dediğiniz?
Sistem gayet performanslı, memnunum. İşlemciye overclock yapınca fazla ısınıyor, iyi bir soğutucu ile kullanmak gerekiyor.
bende gd55 düşünüyorum ama g43 le arasında gözle görülür bir fark varmıdır acaba ya . kafam karıştı bu konuda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme