Şimdi Ara

İşlemci Soğutucu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fx6100 işlemcim için sessiz bi soğutucu arıyorum. Çok üst düzey soğutmaya gerek yok zira OC falan yapsam da çok zorlamam. Lakin sessiz olsun istiyorum. Bir de anakartı sökmeden montajını yapabileyim. Kasamda montaj boşluğu yok bu yüzden stok fan gibi kolay sökülüp takılan bişey lazım. Dediğim gibi üst düzey soğutma ihtiyacım yok. Orta seviye bişey yeter. 50 liradan fazla vermek istemiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Fx6100 işlemcim için sessiz bi soğutucu arıyorum. Çok üst düzey soğutmaya gerek yok zira OC falan yapsam da çok zorlamam. Lakin sessiz olsun istiyorum. Bir de anakartı sökmeden montajını yapabileyim. Kasamda montaj boşluğu yok bu yüzden stok fan gibi kolay sökülüp takılan bişey lazım. Dediğim gibi üst düzey soğutma ihtiyacım yok. Orta seviye bişey yeter. 50 liradan fazla vermek istemiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı?

anakartı sökmeden bağlayabilirsin.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/2f1926b91811246440b6fec9219f78ca/ZALMAN-CNPS7X-LED-92mm-Mavi-Led-Fanli-Ultra-Sessiz-Cpu-Sogutucu-Intel-Lga1366-Lga1156-Lga1155-Lga775-;-AMD-AM2-AM2+-AM3

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Fx6100 işlemcim için sessiz bi soğutucu arıyorum. Çok üst düzey soğutmaya gerek yok zira OC falan yapsam da çok zorlamam. Lakin sessiz olsun istiyorum. Bir de anakartı sökmeden montajını yapabileyim. Kasamda montaj boşluğu yok bu yüzden stok fan gibi kolay sökülüp takılan bişey lazım. Dediğim gibi üst düzey soğutma ihtiyacım yok. Orta seviye bişey yeter. 50 liradan fazla vermek istemiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı?

bunada bakabilirsin.
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-ak-968-x4-intel-amd-sogutucu.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci soğutucusu önerisi
    11 yıl önce açıldı
    İşlemci soğutucu tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.