Şimdi Ara

işlemci overclock sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar imzadada görmüş olduğunuz i5 2320 işlemciyi yeni aldım biliyorsunuzki bu işlemcilerin çarpan ları kapalı oluyor bende frekans hızını arttırarak biraz oc denemek istedik ilk önce 100.0 olan frekans hızını 105.0 e çıkarttım ve başarılı oldu daha sonra ise 125.0 e çıkartmayı denedim ve biostan çıkarken dondu pc reset düğmesine basarak resetledim bende ve sonrada frekans hızını 115.0 e çekerek bir deneme yaptım post sırasında overclock hatası aldım bende biosa girerek ayarları tekrar auto ya getirdim ve yeniden başladı pc bu sefer gene overclock hatsı verdi post ekranında bende biosa tekar girdim ayarlar autoydu ama hepsine tıklayarak tekarar aotuyu seçtim kaydederek çıktım ve pc açıldı sizce işlemci takozmu yoksa bu işlemciler böylemi oluyor

• Default ayarlarına alıp denedin mi ?
    Çarpanları kapalı olduğu için zor o.c oluyor tabi.FSB yavaş yavaş soğutmasına dikkat ederek attırın ve ram hızlarını düşürün.Çünkü hepsi birden o.c olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 11 Haziran 2012; 8:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

Default ayarlarına alıp denedin mi ?
    Çarpanları kapalı olduğu için zor o.c oluyor tabi.FSB yavaş yavaş soğutmasına dikkat ederek attırın ve ram hızlarını düşürün.Çünkü hepsi birden o.c olacak.

anladım kardeşim birde öyle denerim o zaman işlemcinin takoz olma ihtimali varmı?¿
  • Araştırırken bu videoyu buldum.
    http://www.youtube.com/watch?v=dbYGnRVcNGQ

http://www.youtube.com/watch?v=Llqhe3N1cJA&feature=fvwrel
    Bu videoda o.c yapımını gösteriyor.Açıkcası bu işlemciden fazla birşey beklemeyin.Stok hızlarındada tahmin edici performansı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 11 Haziran 2012; 9:55:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 760 işlemci, anakart ve ram
    9 yıl önce açıldı
    AMD-FX 8350 Sıcaklık Problemi !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.