Bildirim
İşlemci macunu ne zaman değişmeli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yılda bir kez değiştirsen yeterli.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Saolasin hocam ozaman her ilk baharin sonunda değişeyim yazın sıcağına taze macunla girsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Acele etmeye gerek yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Kaliteli bir macun kullanıyorsanız birkaç yıl değiştirmenize gerek bile olmaz, kaliteli macunlar viskozitesini uzun süre kaybetmediğinden sık sık yenilenmesine gerek yoktur.
Fakat kalitesiz bir macun kullanıyorsanız bu macunlar 3-4 ayda bile viskozitesini kaybeder önce buharlaşıp bir kısmı kaybolur sonrasında katılaşmaya başlar ve ısı iletim performansı düşer._____________________________ -
Takip edin ölçümlerde sıcaklık artışı yoksa sürekli sök tak yapılması gereken bir durum değil _____________________________ İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\ -
Komsum pcsinden koku geldigini islemcinin cok isindigini soyledi. Beraber pubg girdik isilari takip ettik. 5. Dk 85 derece olunca psyi al bana gel dedim. Pc actigimda fanlar toz doluydu islemci uzerindeki aliminyumun kanatlarinin arasi ful tozdu. en son bir bucuk senenonce actim kasayi dedi. kasayi tamamen sokup temizledim. islemciyi cikardigimda macunun iyice kurudugunu gordum. mavunu aldigindan beri degistirmemis. Ikinci el.almisti belkide 3 yillik macundu. Onuda yeniledim islemci isisi 60I gecmiyor artik.
Tavsiyem 2 ayda bir kasanin icini temizlemek
macunuda yilda bir tmizlemn yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Koyulaşıp taşlaştığında degiştirilmeli. İntelin son macunları çok kötü.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dh nin yeni ahlaki erdemleri;
hırsızlık, fuhuş, ahlaksızlık.
bunlarla ilgili eleştiri yaparsanız ceza alırsınız.
fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz. -
Sistem sıcaklıkları her ilkbaharda kontrol edilip, gerekiyorsa macun yenilenir. Bunun dışında, kaliteli macunlarda zırt pırt yenilemeye gerek yoktur. _____________________________ -
Macunu ben sürmedim ryzenin kendi macunu var şuan
sıcaklıklar hala normal 50 dereceyi gecmiyo ozaman yaza kadar degismiyim yaz sicagindada test ederim duruma göre sıcaklıklar normalse gene değişmem herkese teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 22 Aralık 2017; 22:14:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt