Şimdi Ara

Soğutucu olmazla işlemci direk yanar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yoksa sıcaktan verimsiz çalışır mı? Yada işlemciye göre değişebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Aslında bunun gibi bir şey yapmayı düşünüyorum ama bilemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 17 Haziran 2016; 9:29:59 >

• islemcinin uzerinde et pisirenler var :)
  • Soğutucu olmadan çalıştırmayın sakın 2 dakikaya kalmaz işlemci çöp olur işlemci üstündeki metal plaka belli bir süre için ısıyı tutuyor daha sonra zaten iyice ısınıyor elinizi dahi değdiremiyorsunuz haliyle o işlemci yanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasim elimde bir adet 1.5-2 ay kadar kullandigim sogutucu var, su sogutmaya gectim ve bu elimde fazla kaldi. ilgilenirsen 100tlye pazarliksiz verebilirim.
    https://www.arctic.ac/eu_en/freezer-13-limited-edition-159.html
  • Amacım 5 volt ile bir nevi ısıtıcı yapmak. Sanırım alüminyum bardak benzeri bir şeyi su ile üstüne koysam. Fokurdayana kadar iş görür, sonra soğumaya bırakırım diye düşünüyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Amacım 5 volt ile bir nevi ısıtıcı yapmak. Sanırım alüminyum bardak benzeri bir şeyi su ile üstüne koysam. Fokurdayana kadar iş görür, sonra soğumaya bırakırım diye düşünüyorum :)

Can sıkıntısı diyosun
  • Soz konusu intel ise bilemem ama amd kara duman cikartiyor.

• Mado ya git, dondurmanı al, yanında kuru buz iste. Dondurmamız erimesin diye yanında bize kuru buz vermişlerdi. Buzun plakaya değmesini sağla. O şekilde 1.5 V Oc bile yaparsın. Testleri de paylaşmayı unutma :)
  • amd 8120 işlemcım vardı hocam fansız 2 saat çalıştı sonra yandı ama 2 saat gördü

• bu en mantıklısı galiba :P
  • O AMD'nin duman çıkararak yandığı video'nun karbon testleri sonucunda M.Ö. 3000 yıllarına ait olduğu tespit edilmiştir...
    Ya milyon yıllık videoyu hala paylaşıp durmayın. Günümüzde AMD de Intel de öyle hemen yanmıyor. Koruma sistemleri devreye giriyor ve önce hız düşüyor. Çözüm olmazsa sistem kapatılıyor. Ama işlemcinizi seviyorsanız yine de bunları yapmayın. Normalde yanmaması gerekirken yana da bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_3438

Soğutucu olmadan çalıştırmayın sakın 2 dakikaya kalmaz işlemci çöp olur işlemci üstündeki metal plaka belli bir süre için ısıyı tutuyor daha sonra zaten iyice ısınıyor elinizi dahi değdiremiyorsunuz haliyle o işlemci yanıyor

Harbi mi?
    Pentium 4 3ghz ile bozuk fan ile iki gün metin 2 oynadım birsey olmadı. Sene 2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 18 Haziran 2016; 18:51:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.