Şimdi Ara

İşlemci Kullanımı %100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sıkıcı fakat çözemediğim bir sorunum var. Fakat konuyu işlemci bölümünemi açsam yazılım bölümümü bilemedim çünkü işin içinden çıkamadım.
    Amd Phenom II x4
    4gb ram
    Hd4850 256bit 1gb
    windows 7 ultimate özelliklerinde bir masaüstü pc sahibiyim

Şöyle bir sıkıntım var pc de işlem yaptığım sürece hiçbir sıkıntım yok yani mouse'u hareket ettiği sürece yada klavyeye dokundugum sürece problem yok fakat film izlerken yada muzık dinlerken yada oyun oynarken oyunun video sahnelerinde vs 3-4 dk mouse dokunmadıgım zaman pc acaip kasmaya başlıyo filmler takılıyor müzik takılıyor vs vs mouse hareket ettirince düzeliyor. Core Temp kurdum ve ne olup bittiğine bakmak istedim. mouse hareket ettiği sürece aşağıdaki foto da oldugu gibi bir sıkıntı yok
     İşlemci Kullanımı %100

fakat hareket ettirmeyince aşağıda foto herşeyi anlatıyor.
    Cpu işlem hızı %100 oluyor cpu sıcaklığı 90'lara kadar çıkıyor. fakat herhangi bir tuşa dokunmak veya mouse'u hareket ettirmek herşeyi normale çeviriyor. bu olay 3-4 dk içinde gerçekleşiyor.
     İşlemci Kullanımı %100

Yaptığım işlemler şunlar
    3 Kere format attım. kurdugum cd'de sıkıntı olabilir diye başka bir cd bulup onunla kurdum.
    msconfig'ten başlangıçta çalışan bütün programları durdurdum arka planda birşey çalışmasın diye.
    termal macunu yeniledim pc tertemiz zaten fanları vs . çiçek gibi bakarım. ama sorunu çözemedim. :S
    Lütfen yardımcı olurmusunuz?
     İşlemci Kullanımı %100 İşlemci Kullanımı %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anemonmert -- 7 Eylül 2013; 21:00:19 >

• işlemcin ölmek üzere hayırlı olsun.. stock soğutucu ile mi kullanıyosun ayrıca ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 7 Eylül 2013; 1:49:12 >
  • evet stock soğutucu var. Benim anlamadığım tek konu. Pc işlem yaparken oyun oynarken vs hiç bir sıkıntısı yok. Yani ısınması gereken durumda ısı durumu normal fakat. İşlem yapmadığım zaman masaüstünde arkada hiç bir program çalışmamasına rağmen 3-4 dakika bekledikten sonra bir anda işlem hızı nasıl %100 oluyor pc neyi çalıştırıyor yada neyi çalıştırmak istiyor? Ekran koruyucu kapalı bu arada. güç seçeneklerinden bekleme modu vs herşey kapalı. mantığımın almadığı tek olay bu. Mouse hareket ettiği sürece hiç bir ısınma veya kasma yok. Fakat 3-4 dakika hareketsiz kaldımı pc'ye bi haller oluyor.
    düşünüyorum.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • Evet hiç bir program kurmadan %100 işlem gösteriyor.

bu arada haklısın saçma bir cümle olmus :D
    İşlemci kullanımı
    3 yıl önce açıldı
    %100 Disk ve CPU kullanımı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anemonmert

Evet hiç bir program kurmadan %100 işlem gösteriyor.

bu arada haklısın saçma bir cümle olmus :D

istersen teamviwer yükle bağlanıp bakayım bilgisayarına.
    windows için olanı kur
    http://www.teamviewer.com/tr/download/windows.aspx
    sonra pm at bakarım.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • Şuan birşey daha farkettim yarım 20dk dır görev yöneticisini açtım boş ekrana bakıyorum kasmasını bekliyorum. fakat hiç bir hareketlilik yok. Görev yöneticisini kapattıktan 2-3 dk sonra hiç bir işlem yapmazsam kasmaya başlıyor.
    cobi skype adresim brainiac366
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.