Şimdi Ara

işlemci ısınması ve cpu fan error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://imageshack.us/photo/my-images/109/39494372.png/
    http://imageshack.us/photo/my-images/685/capture1os.png/
    arkadaşlar sizce işlemcimin bu kadar ısınması normalmi ?
    pc'de hiç yavaslık yok ama sizce pc'yi kapatmalımıyım acil yardım edin.. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueLagoN -- 1 Temmuz 2012; 14:51:23 >

~~~~~~Life GuarD~~~~~~

#Ölüm Temalı, Ölüm Konulu Müzikler
    #

• Normal değil. Soğutucu tam oturmamış olabilir. Ya da kasa havalandırması ciddi şekilde kötüyse olabilir (içeri hava üfleyen fan yoksa ve kasa tamamen kapalıysa)
    1GB RAM niye bu arada. Çok çok az günümüz sistemleri için.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• adilazimdeğilbaşharfiben arkadaşım ram'in az olması işlemciyi zorlayabilirmi sizce ? ram almam gerektiğini biliyorum ama çok büyük bi etkisi olurmu ?

~~~~~~Life GuarD~~~~~~

#
  • kasanın içini kontrol edebılırsın tabı garantısı yoksa ekstra fana ıhtıyacın olabılır bu sıcaklarda
  • evet kasam biraz fazla acık tek fan var ama 1 haftadan beri bilgisayarın önüne kocaman pervaneyi koydum daha dogrusu bagladım 3 derecede calısıyor ama hiç bir şey fark etmiyor,kasayı kapağı filen acık ve anakart kasaya uyumsuz arkadan bosluk var,yeni bir fan alıp kasanın kapagını kapatsam fark edermi ?

~~~~~~Life GuarD~~~~~~

#
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup3457

evet kasam biraz fazla acık tek fan var ama 1 haftadan beri bilgisayarın önüne kocaman pervaneyi koydum daha dogrusu bagladım 3 derecede calısıyor ama hiç bir şey fark etmiyor,kasayı kapağı filen acık ve anakart kasaya uyumsuz arkadan bosluk var,yeni bir fan alıp kasanın kapagını kapatsam fark edermi ?

galiba sen topladın sistemi? bnce yeniden tak cpu fanını termal macununa bak ayakları oturtamazsan fanın yeterınce soğutmaz. speed fandanda bakarsanız sıcaklıga bana yazarsanız çok daha iyi olur
    Yaşım genç olsa'da, Gönlüm ihtiyar.

~~~~~~Life GuarD~~~~~~

#
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU ve Kasa fanı Ayarları?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • speed fandan bakabılırsın en dogrusudur
    Yaşım genç olsa'da, Gönlüm ihtiyar.

~~~~~~Life GuarD~~~~~~

#
  • speedfandan baktınmı seen?
  • Merhaba arkadaş. Aynı sorunda bende muzdaribim fakat benim işlemci maksimum 65 gördü bende ekran kartı yok anakartta kendisinden var onbort mu deniyordu hatırlayamadım. Acaba ekran kartı olmadığı için bu kadar ısınıyor olabilir mi? Ayrıca ben termal macun sürmeden takmıştım. Bununda etkisi var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim.

işlemci ısınması ve cpu fan error

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kızılgenç

Merhaba arkadaş. Aynı sorunda bende muzdaribim fakat benim işlemci maksimum 65 gördü bende ekran kartı yok anakartta kendisinden var onbort mu deniyordu hatırlayamadım. Acaba ekran kartı olmadığı için bu kadar ısınıyor olabilir mi? Ayrıca ben termal macun sürmeden takmıştım. Bununda etkisi var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim.

termal macunun çok etkisi oluyor ve ekran kartı olmadan oyun oynuyosan sistemini zorlamanı tavsiye etmem iyi bir pc'in varsa ekran kartı almanı tavsiye ederim..
    Termal macun sürdüğünde işlemci C(sıcaklıgının) düştügünü göreceksin..

~~~~~~Life GuarD~~~~~~

#
  • quote:

Orijinalden alıntı: ememcoy

speedfandan baktınmı seen?

Spedfan programını indirdim kurdum ve fotoğrafını çektim buyur arkadaşım dediğimden bir farkı yok ama yinede ekledim..
    http://img713.imageshack.us/img713/6217/capture5ey.png

~~~~~~Life GuarD~~~~~~

#
  • merhaba arkadaşım speedfan'a bak bi kontrol et. sonra işlemciyi çıkar fanı filan bi temizle sonra termal macunu sür ondan sonra birdaha dene eğer yine ısınıyorsa teknik servise götür allah göstermesin gider güzelim işlemci :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcteacher55 -- 6 Temmuz 2012; 21:09:37 >

~~~~~~Life GuarD~~~~~~

#
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup3457

quote:

Orijinalden alıntı: kızılgenç

Merhaba arkadaş. Aynı sorunda bende muzdaribim fakat benim işlemci maksimum 65 gördü bende ekran kartı yok anakartta kendisinden var onbort mu deniyordu hatırlayamadım. Acaba ekran kartı olmadığı için bu kadar ısınıyor olabilir mi? Ayrıca ben termal macun sürmeden takmıştım. Bununda etkisi var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim.

termal macunun çok etkisi oluyor ve ekran kartı olmadan oyun oynuyosan sistemini zorlamanı tavsiye etmem iyi bir pc'in varsa ekran kartı almanı tavsiye ederim..
    Termal macun sürdüğünde işlemci C(sıcaklıgının) düştügünü göreceksin..

tamam kardeş sağolasın. Termal macun alayım. Oyun oynayamıyorum zaten pc izin vermiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.