Şimdi Ara

işlemci hızına ne oluyor böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim laptobum Hp compaq 6715s parçaları imzamda mevcut işlemcim 1.90, 1.59 ,795mhz arasında gidip geliyor önceden de bu sıkıntı vardı ama düzelmişti şimdi tekrar başladı bilgisayar çok kasıyor toucpad sapıttı kendi kendine tıklıyor falan ama harici mause ile olmuor driver eksikliği yok her zamanki gibi orjinal xp ve orjinal drıver dvd'si ile yüklüyorum bios pilini söküp taktım falan ama hiçbir şey olmuyor ilk önce düzeliyor sonra tekrar eski haline dönüyor işlemci hızına ve saate dikkat edin ayrıca tl-58 yazıyor bu da gerçekde .90ghz olduğunu gösteriyor işlemciyi söktüm baktım ondada böyle buyrun resimler
     işlemci hızına ne oluyor böyle işlemci hızına ne oluyor böyle

• hızını kendine göre ayarlıyor hızlanması gereken yerde hızlanır kasması onla ilgili değildir sistem biraz eski o yüzdendir
  • E iyi de sistem bir haftada eskimeyecek ya 1 hafta önce COD4 modern warfare1 oynuyordum şimdi nfs underground2 en düşük ayarlarda donuyor yakında süper mario'yu da kasacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain Bi

E iyi de sistem bir haftada eskimeyecek ya 1 hafta önce COD4 modern warfare1 oynuyordum şimdi nfs underground2 en düşük ayarlarda donuyor yakında süper mario'yu da kasacak gibi

yüklediğiniz programlardan kaynaklı olabilir. format atıp deneyin olmazsa sisteminiz yeterli değil. işlemciniz zaten eski gözüküyor.
  • mutlaka format atılması lazım pc ye imkanın varsa win 7 ultimate at eğer xp istiyorsan en azında sp3 at ve o zaman gör pc yi tamam biraz eski ancak bu kadar kötü durumda olmamalı format vakti gelmiş aletin
  • Aynen kardeşim ya bi format at ya da bi tarat bilgisayarı durup dururken işlemci öyle sapıtmaz belli ki bişeylere dokunmuşsun yanlışlıkla yanlış bişey yapmışsın
  • Çok teşekkürler bugün ultimate x64 kurdum ramı da artık 4gb olarak kullanabiliyorum 64bit ile pc şimdi çoook daha iyi çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ccleaner kullan 3 5 günde bir komple temizlik yaptır bu program ile sistemi boğazındaki gıcıklardan kurtarır hiç değilse
  • Kaspersky'nin farkı işte her yıl alıyordum hiçbir sıkıntı yoksu bu ay bitmişti hemen virüsler gelmeye başladı aslında deneme sürümü kuruluydu ama demek ki lisanslı kadar koruma sağlamıyor neyse siparişini verdiğim kaspersky geldi içinden de kablosuz mause çıkdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.