Şimdi Ara

İŞLEMCİ HIZ TESTİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
2
Favori
56.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: archaeologist

farkındaysanız AMD ler yavaş.

Bildiğim kadarıyla amd bu tür işlemlerde ve uygulamalarda tek çekirdek kullanıyormuş

Orjinalden alıntı: myd

quote:

Orjinalden alıntı: archaeologist

farkındaysanız AMD ler yavaş.

Bildiğim kadarıyla amd bu tür işlemlerde ve uygulamalarda tek çekirdek kullanıyormuş

tek, çift farketmiyor AMD ler yavaş.

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • 3.0 d işlemci 512 ram

18 snye 56 salise
    digitalworld
  • 6,20 sn işlemci e6700 pekisaniyenin fazla olmasımı iyi az olmasımı

Orjinalden alıntı: rabitelli

işlemciniz kaç çekirdekse çıkan süreyi çekirdek sayısına bölün gerçek performansı görün...

O halde Q6600 için bu değer 2.5 sn dir.
    Bilgi paylaştıkca yararlıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabitelli

bu gerzek program tek çekirdeği kullandığı için geri kalan diğer çekirdekler AMDnin bir ara yürüttüğü reklam kampanyasında gördüğümüz kabak çekirdeklerine dönüşüyor.
    işlemciniz kaç çekirdekse çıkan süreyi çekirdek sayısına bölün gerçek performansı görün...

Program gerzek falan değil yazılımcımısında böyle konuşuyorsun bu sadece işlemcinin saf gücünü gösteriyor ve önbellek boyutu çok önemli bu programlarda intelde bol önbellek olduğundan çok rahat amd'yi geçiyor acaba phenom sahibi arkadaşlarda yapsa şu testi çok iyi olur.

• 8 sn 88salise

c2d T5600
    2 GB DDR2 667
    BenQ XL2420Z 144Hz | G400s(R.İ.P.) Zowie Fk2 -- Steelseries Qck | F710 | Logitech G633 | Extreme 3d Pro | Rapoo v500rgb Black switch
  • ocli q6600 4 saniye 16 salise 3.29 ghz de.Arkada orthos çalışırken.
  • 4.30 overclocsuz remlerde 800de calısırken

http://forum.donanimhaber.com/m_20483180/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda-x -- 21 Ocak 2008; 1:10:53 >
    INTEL Core i5-2500K + Noctua NH-D14 *** MSI P67A-G45 *** KINGSTON 8GB (2*2 + 2*2GB) Hyperx T1 DDR3 2000MHz CL9 XMP *** SAPPHIRE HD5850 Xtreme 1GB GDDR5 *** 2 x OCZ Vertex 2 60GB *** COOLER MASTER RC-690 *** SEASONIC SEA-SS-850AT, 850W *** Philips 32PFL7962D LCD *** MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 7000
  • bu indirdiğim program : ( sonuç içime oturdu )
     İŞLEMCİ HIZ TESTİ

1-50.000 arasında 5134 asal sayı buluyor (benimkinden 1 fazla , ya arkadaşın kodda hata var ya da bende)

benim makine hiç bişey yapmazsa 24-25sn ,normalde az önce yaptım 28 saniye çıktı

bunu da az önce yazdım ,fake asaltest,ee makineyi hızlandıramayınca napalımmm, vay be özlemişim C'yi ,içime bir kurt düşmüştü 1-50000 asal sayı bu kadar uzun sürmemeliydi diye ,basit bişeyler karaladım da , zaman fonksiyonlarını tam yapamadım galiba yada bu Dev C++ complier la bu kadar , arkadaşın cpp kodu ve programı bunda derleyemedim ,onun kullandığı zaman fonksiyonunu da bulamadım , 1-2 sn daha kısa sonuç veriyor yani 5sn sürdüyse 3 diyor ,
    5133 adet buldu , bence doğru ama uğraşamıcam şimdi sabah sabah ,(şöyle bir sayfa var wiki'dehttp://tr.wikipedia.org/wiki/Asal_say%C4%B1lar_listesi ,1-8000 arası diyor ,ilk 1000 asal sayı diyor , ama 1007 tane var ,8000 lik test yaptım rakamlara şöyle bir göz gezdirdim doğru gibi )

İŞLEMCİ HIZ TESTİ

intelciler gelmeden havamı basıyım

buyrun arkadaşlar :
    http://r.a.p_i-d-s.h.are.de/files/38364410/deneme.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azimkar -- 21 Ocak 2008; 6:46:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: K.A.J

19 saniye 78 salise PD820

p4 3.6 15 saniye 10 salise isyersenız fotoda koyarım işlemcinin oclihali tabi durbakim işlemciyi 3.9 aalım eger başarılı olursa rsim koyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Ocak 2008; 11:13:37 >

Orjinalden alıntı: Samet713

3.0 d işlemci 512 ram

18 snye 56 salise

oha bu arkadaşıda gecmişim p4 işlemcimle

P4 2,26

artık çift çeğürdeğe geçme vakti geldi sanırım

5 sanıye 1 salise
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.