Şimdi Ara

islemci fani takacagim yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/cooler-master-rr-h412-13fk-r1-hyper-412s-intel-lga-7751155115613662011-&-amd-am2am3am3+-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58126

Yukardaki fani msi z68ma-g45 anakartima takacagim.fan takarken illaki anakarti sokup oyle mi takmam gerekiyor?birde her fanin altinda termal macun surulmus olarak mi satiliyor?eger macun surulu satiliyorsa bir daha kendim termal macun surmem mi gerek?

• Selamlar öncelikle bir deneyin bağlantı kiti eğerki tak çıkar şeklinde yani stok soğutucu gibi ise kolay takılır. Eğer öyle değil ise işiniz biraz zor. Üzerinde macun varsa eğer sürmenize gerek yok ama yoksa mecbur süreceksiniz. Fazla sıkmamaya özen gösterin civataları eşit bir şekilde ve çaprazlama taktiği ile sıkınız. İyi forumlar
  • lınkı acamadım ama elınde kullanım klavuzu yokmu urun yenımı ..demek ıstedıgım kucuk bır kagıtda olsa vardır nasıl baglnadıgına daır resım bılgı vs... macun surulu oldgunu sanmıyorum cunku macun kuru ıken takılmıyor.. ama eger bılmedıgım bır yontem varsa ve macun surulu ıse tekrar gerek yok sadece saga sola dagılmamasına dıkkat edın ..
  • arkadaşım soğutuca baktım ama ayaklarının resmi olmadan birşey diyemeyiz sen neden endişeleniyorsun ki sökmen gerekirse sökersin eğer anakartın işlemcinin arka tarafı açıksa yani orada kasa kapatmıyorsa sökmeden takarsın gayet güzel başarılı bir fan burada fan elinde mi yoksa alacak mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin57 -- 7 Şubat 2012; 12:31:19 >
  • Daha almadim fani ama almayi dusunuyorum.alinca size soylerim o zaman.
  • internetten kullanım kılavuzuna baktım

Anakartın arkasına gelen bir parçası var. Eğer kasanızda işlemcinin arkası boşluk değilse anakartı sökmeniz gerekiyor.

Paketten termal macun çıkıyor. Kendiniz sürmeniz gerekecek

http://www.coolermaster.com/upload/download/702/files/Hyper%20412%20series-English_Manual-0902.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miy -- 7 Şubat 2012; 15:32:58 >
  • Macunu az sık.Vidaları sıkarken de bir miktar boşluk bırak fazla sıkma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3070ti icin islemci tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet vidaları çok sıkma macunda dışarı taşmasın bir sorun yaşarsan yardımcı olmaya çalışırız
  • eğer problem yaşarsam söylerim.ilginiz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.