Şimdi Ara

işlemci + fan hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar fanı temızlemek ıcın fanı cıkarttım ıslemcıde beraber cıktı neysekı allahtan zarar gormeden kurtardım de tekrar taktım ama kafama bı soru takıldı ben buıkısının arasına tekrardan maacun surmelımıym?

• Hocam sanırım anlamışsınız bu sorun macundan kaynaklanıyor. Yani işlemcinin üzerine sürülen macunlar zamanla kurudukları için fanı çıkarmaya kalktıgınızda işlemcide onunla beraber yerinden çıkıyor. Allahtan zarar görmemiş... Macuna gelince sürmeyin. Ben sürmem bilgisayarcımda sürmez.. Sogutucunuz iyiyse hiç gerek yok..

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • hocam cevap ıcın tesekkur ederım bı sorun cıkmazsa surmeye gerek yok sogutucumdan cok memnunum....az kalsın ıclemcı gıdıyodu ama ıkı tane bacagı ıgrılmıstı cımbızla duzelttım ama yusuf yusuf olmustum

Orjinalden alıntı: caxe

hocam cevap ıcın tesekkur ederım bı sorun cıkmazsa surmeye gerek yok sogutucumdan cok memnunum....az kalsın ıclemcı gıdıyodu ama ıkı tane bacagı ıgrılmıstı cımbızla duzelttım ama yusuf yusuf olmustum

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • İşlemci AMD galiba.. Benim makinada İşlemciyi sökmek için bir mandalı açmak, bir kapağı kaldırmak ve işlemcinin kenarındaki çentikten tutup kaldırmak gerekiyor çıkması için... Sağlam yapmışlar yani. Caanım intel varken cık cık cık...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.