Şimdi Ara

İŞLEMCİ EKRAN KARTI HAKKINDA YARDIM ( İ7 6700K )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ7 6700K var bununla gta 5 yada assasin creed sydnicate oynayabilirmiyim birde hd 5770 ekran kartım var bunu takmam bi katkı sağlarmı acaba oyunlarda yani sırf işlemci mi iyi ? yoksa işlemci + ekran kartımı ? ekran kartı eski kart muhtemelen işlemcinin içindeki ekran kartı daha kaliteli napiyim ? bi bilgisi olan varmı

öte yandan yazın gtx 960 alcam ama bu soru kafamı çok kurcalıyo işlemciden oynanan oyunlara ekran kartının katkısı olurmu yani ram gibimi bunlarda ? yoksa boşunamı takmış olurum ekran kartını

• Squares kullanıcısına yanıt
    O Ekran Karti Sana Yetmez R9 490X Alin Derim Onada Cok Az Kaldi Zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

O Ekran Karti Sana Yetmez R9 490X Alin Derim Onada Cok Az Kaldi Zaten.

Farkındayım onu sormuyorum zaten yetermi yetmezmi diye işlemcinin ekran kartı nın üstüne grafik kartı koysak performans artarmı soru bu ?
    Cokta Degil Sana Yetmez Yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Squares

İ7 6700K var bununla gta 5 yada assasin creed sydnicate oynayabilirmiyim birde hd 5770 ekran kartım var bunu takmam bi katkı sağlarmı acaba oyunlarda yani sırf işlemci mi iyi ? yoksa işlemci + ekran kartımı ? ekran kartı eski kart muhtemelen işlemcinin içindeki ekran kartı daha kaliteli napiyim ? bi bilgisi olan varmı

öte yandan yazın gtx 960 alcam ama bu soru kafamı çok kurcalıyo işlemciden oynanan oyunlara ekran kartının katkısı olurmu yani ram gibimi bunlarda ? yoksa boşunamı takmış olurum ekran kartını

Fark eder kardeş 2 kattan fazla fark olur tak 5770 i her oyunu oynarsın.
  • Yani Tabi Fark Olucaktir Fazlasini Beklememek Lazim Cunku Eski GPU Ona Soyle Canavar Gibi GPU Taktin Mi Varya GTA 5 Tadindan Yenmez .

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Orijinalden alıntı: Squares

İ7 6700K var bununla gta 5 yada assasin creed sydnicate oynayabilirmiyim birde hd 5770 ekran kartım var bunu takmam bi katkı sağlarmı acaba oyunlarda yani sırf işlemci mi iyi ? yoksa işlemci + ekran kartımı ? ekran kartı eski kart muhtemelen işlemcinin içindeki ekran kartı daha kaliteli napiyim ? bi bilgisi olan varmı

Fark eder kardeş 2 kattan fazla fark olur tak 5770 i her oyunu oynarsın.

Anladım hocam ama şöyle bişi yokmu örn laptoptada intel hd4000 ekran kartı desteği var + olarak gtx 660m var bende

şimdi oyunları açarken soruyo intellemi açalım nvidia gtx 660m lemi açalım diye yani bu iki ekran kartı belleğinin birbirine faydası ne ikisini bir açmıyo yani ondan sordum biraz karışık bi iş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yok guclerini birlestirme diye bir sey yok hangisi guclu ise onu kullanirsin pc ye de 5770 i takip goruntu kablosunu ona takarsin islemcideki ekran karti bosta durur sadece 5770 kullanirsin ki ona ragmen arada ciddi fark var 6700k gtav fullhd de her sey low da 25fps alirken 5770 ile 45fps alirsin rahat.

Ben i5 6500 le onboard olarak kullaniyorum simdilik bir çok oyunu oynatir muhtemelen ancak söyle bi durum var 1920x1080 de gta 5 I 30 fps sabit oynayamazsin bana kalirsa, ekran kartini takinca yardimi olur mu teknik bilgim yok ancak sanmiyorum ya ekran kartini kullanir ya onboard ekran kartini kullanir buda ayni şekilde bana kalirsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.