Şimdi Ara

İşlemci Dişleri Kırıldı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p4 2.4 işlemcim vardı, download için kullandığım bilgisayara takmıştım. o bilgisayarı birine kullanmak üzere verdim ve daha yüksek bi işlemci taktım. elimde işlemciyide bi kenara koydum. az önce bişey ararken onu gördüm tam köşeden bitişik iki dişi kırık. kırık yanlış oldu, YOK! kopmuş gitmiş nasıl olmuşsa. 478 pin. epeyde performanslı bişeydi ya.. bi yardım edin, sorun olurmu çalışmasında, daha doğrusu çalışırmı???

• şuanda bile çalışabilir eğer o ayaklar topraksa çalışır ama değilse çalışmaz. oraya en basitinden kalem ucu sokarsın gene çalışır.artık eski bir işlemci bence bu şekilde kullanırsın tamire değmeyecek kadar eskidi işlemci.
  •  İşlemci Dişleri Kırıldı YARDIM

işlemci bundan
    tamir falan söz konusu değil zaten dediğim gibi download için kullanıyordum sadece
    sorun çıkarmazsa paşa paşa kullanmaya devam ederim
    teşekkürler
  • işlemcilerin bir köşesinde zaten pin olmaz.
  • senin işlemcinin bi fotosu yok mu?
  • hocam benimkinin fotosuna gerek yok resimdekinin aynısı ama kopanları göstereyim;
    böle tam dibinden kopmuşlar, sanırım yamulmuş ve biri düzeltmek istemiş olabilir..
     İşlemci Dişleri Kırıldı YARDIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: fotosever

işlemcilerin bir köşesinde zaten pin olmaz.

yapmayın hocam, şimdi sırf bunu sölediniz diye dalga bile geçebilirim sizinle
    yahu bunu bilmeyen mi var, eline bir kere işlemci almış herkes bilir bunu ya.
    hadi geçtim onları download bilgisayarı diorum hocam ikinci bi pc, söktüm taktım diyorum..
    sen bana ne söylüyorsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedimin ayağı kırıldı yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sokete tam eksik kısınlara gelecek şekilde bakır tel( telefon kablosu veya utp kablolarda olanlardan ) koyun ama boyunu tam ayarlamanız lazım. Bizim arkadaş bayağı kulandı bu şekilde. Tabi sorumluluk size ait
  • iki farklı 478 pin işlemcide kırık pinleri toplu iğne yardımıyla taktım.
    çok kalın olmayan bir toplu iğnenin ucunu işlemcinin pin uzunluğundan hafif daha uzun ayarlayıp soketin kırık pine gelen yerlerine önceden takıyorsun.
    Sokete takılan toplu iğne ucunun bir parçası dışarda kalıyor.
    işlemciyi taktığında toplu iğne uçları işlemcinin kopan pinlerinin padlerine değiyor.
    Ancak işlemciyi tekrar çıkartıp takmak isterseniz eski iğne parçasını çıkartıp yeniden yapmanız gerekir.
  • teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.