Şimdi Ara

işlemci amd intel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    Core i3 3220 Soket 1155 3.3GHz 3MB Cache 22nm İşlemci

bu iki işlemci arasınada kaldım , yaklasık ikiside aynı fiyat fakat biri 6 cekirdek biri 2 çekirdek oyunlarda sorun olmadıgı soyleniyorda merak etigim bir oyunu oynarken altan bir convert yaptıgımda yada anti virus taraması yaptıgımda veya en basidinden bir dosya sıkıstırdıgımda amd nin 6 çekirdekli olması oyunda performans dususunu azaltırmı yada yeterli olurmu boyle multi kulanımlarda yoksa en azından biraz paraya kıyıp i5 mi alsam.

• Salt oyun performansı konusunda i3-3220 daha iyi görünse de FX 6100 genelde daha iyi bir işlemcidir. i3-3220'in AMD'deki karşılığı 5800k'dır.
  •  işlemci amd intel

bu tablo az çok fikir verir. paran varsa i5 al. ikisi arasından i3 3220 daha iyidir.
  • yine geldi bizim intel fanboyları gelip i3ü önermeye :) dostum eğer paran yoksa amd al eğer diyorsan 500 lira falan bütçem var git i5 al keyfine bak yoksa i3ün en kral işlemcisini getirsinler fx 6100üm hazır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

yine geldi bizim intel fanboyları gelip i3ü önermeye :) dostum eğer paran yoksa amd al eğer diyorsan 500 lira falan bütçem var git i5 al keyfine bak yoksa i3ün en kral işlemcisini getirsinler fx 6100üm hazır :)

sen yinemi annenden izinsiz pc başına geçtin.
  • buraya bi moderatör el atabilir mi
  • INTEL CORE I5 3570K SOKET 1155 3,4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI
    GIGABYTE GA-B75M-D3V INTEL B75 SOKET 1155 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA ANAKART

bu işlemci K çarpan kilidi acık anlamınamı geliyo , birde bu anakart la nekadar over clock yapılır 50 tl fark var bu işlemciyle bir düsük modeli arasında. bu yeni 22nm işlemcilerde ısınma sorunu oluyormu kulanan arkadaşlar memnunmudur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Ryzen 7 5800x İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    işlemci
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvah eyvah yine İntel VS AMD . Karışır buralar .

Nedense hep i3 serisi şu AMD'ler ile karşılaştırılıyor . Ne hikmettir bilemedim .
  • yarın sistemi satın almayı dusunuyorum bu işlemci anakart ikilisi uyumlumu sizce fiyatı abartmadan iyi bir sistem yapmak amacım..
  • i5 2500 al bence ısınma sorunu vs kesinlikle yok stok soğutucu ile kullanıyorum full yük altında 55 dereceyi geçmedi
  • INTEL CORE I5 3470 SOKET 1155 3.2GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI 391TL
    GIGABYTE GA-B75M-D3V INTEL B75 SOKET 1155 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA ANAKART 139TL
    8GB (2x4GB) KIT Hyprex Genesis DDR3 1600MHz CL9 Ram 90TL
    POWERCOLOR HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI 417 TL
    XILENCE XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3 143TL
    EVEREST 707BK CAVALIER MIDT ATX SİYAH KASA 63TL

HD, rom ,monitor ,var bunlar haric 1243 TL yapıyor,sistem sizce nasıl varmıdır tavsiyeniz yarın satın alacagım.bitane ekzoz fan eklerim kasaya,belkistok işlemci sogutucusu yerine işlemci sogutucusu ekleye bilirim im intel stock sogutuculeri gurultu yapıyormu ??
  • Ucuzundan işlemci al ama anakarti sağlam al. Islemciyi yüksek anakarti ucuz alma basın yanar benim gibi. Asrock z77 extreme 4 al. Bide bunu. En fp anakarttir. Ilerde istersen haswell alırsın. Veya.islemciyi sandy bridge al daha ucuz olur geçici olarak. Anakart en az 300 tl olsun. 200 liralık anakarrlar hiç bi ise yaramıyor oc yapamiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanan anakrtın markası neydi ? yukarda sistemi yazdım overcllock pahalıya geliyo sogutucu anakart pws derken maliyet baya artıyo ,GIGABYTE ana kart kulanıyorum suan zamanında 60 dolara almıştım
    amd atlon 3000 var 3300 de calıştırıyorum yaklasık 3 senedir işlemci ısısı 70 C nin altına dusmedi sorun cıkarmadı bende.
  • SSD eklicem sisteme gunluk kulanımda cok iyi performans artırıyor.
  • daha iyi bir anakart aldım ekran kartıda yoktu 7870 powercolor aldım PS yide 750 watt daha buyuk bir kasa aldım cooler master, sistem guzel oldu +300 tl magliyet artı ama Msata girisi ve PCİE 3.0 oldu
    4 sata girisini doldurdum 3 hd bagladım eski sata2 HD leri anca sıgdırdık kasaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.