Şimdi Ara

İsle Of Man TT - Gerçek Gladyatörler 25 Mayıs - 7 Haziran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kısaca özetlemek istiyorum. bu adamlar seyredilmeyi ve saygı duyulmayı hak ediyorlar bu nedenle paylaşmak istedim.

1907 yılından beri yapılan bir yarıştır.
    moto gb de estirenler buraya gelip yarışmayı göze alamazlar. (yemez)
    bir programda spiker rossiye ; İsle man TT ye katılacak mısın sorusu üzerine " ben bu işten emekli olmayı düşünüyorum, ölmeyi değil " şeklinde cevap almıştır. rossi nin bile cesaret edemeyeceği kadar yürek ve profosyonellik isteyne bir yarıştır.

dünyanın en tehlikeli motorsporu olarak değerlendirilmektedir. malesef her yıl 2-3 kişi hayatını kaybetmekte bu güne kadar yapılan yarışlarda toplam 230 a yakın kişi hayatını kaybetmiştir. bu kadar tehlikeli olmasına rağmen yarışçılar gerçek heyecan ve adrenalini yaşamak için ölmek pahasına da olsu her yıl bu yarışa katlııp mücadele etmektedirler. çoğu kimseye göre onlar gerçek gladyöterlerdir. kimsenen cesaret edemediğini yapan gözü kara, saygı duyulacak insanlardır.

"""" onlar sınırların zorlandığı , sporcuların gerçek potansiyellerini kısıtlayan sıkıcı limitlerin ve kuralların olmadığı, potansiyellerini gösterebildikleri yerde olmak istediklerini ve bu heyecanı -adrenalini yaşamak istediklerini belirtmektedirler ve bu nedenle ölüm pahasına olsa bile bu yarışlara her yıl katılmaktadırlar. """""

yarış esnasında yapılan bir tur yaklaşık 60 km dir. , sokaklarda ve normal - tümsekli yollarda yapılan , hatta yarışçıların iş yerlerinin bir metre yakınından geçtiği bir yarış olduğundan oldukça tehlikeli, moto gb gibi bir pist etrafında dönülmediğinden ama bir o kadar da seyir zevki veren bir yarıştır.

zaman zaman saat 322 km hıza çıkılan yerler vardır. genelde 300 km ye yakın hız ile yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 28 Mayıs 2013; 17:03:37 >

• Pist yarışları bana cok anlamsız ve zevksiz geliyo. Herseyin doğalı güzel
  • up
  • Yarışları hangi kanalda ne zamanlar izliyebilicez ? Bari bu sene kaçırmayalım
  • kendi web sitesi web sitesi, oradan canlı yayın hangi kanalda öğrenilebilir sanırım.

ya da googleden isle of man tt 2013 live stream yazılırsa çıkabilir. ben iş yerindeyim heryere giremiyorum :)
  • doğrudur bu yarışlarda 1 kez hata yaparsanız ya kafanız ya kolunuz bedenınızden ayrılır
  • bu gün son gün :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.