Şimdi Ara

Islanmış USB flash disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yanlışlıkla pantalonun cebinde unuttuğum usb flash diski makinada yıkadım :-(. Kuruduktan sonra çalışıyor mu diye denemeli miyim bilmiyorum, bilgisayarın usb portuna zarar verme riski var mıdır?

• tamamen kuruduysa sorun olmaması lazım, ancak deterjan+su devrelerde oksitlenme yapmıştır yada yapacaktır..Cihaz ölmediyse bile bi ayağı çukurda olabilir
  • Peki sağlamlığını test ederken bilgisayarın usb portuna zarar verme riski var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan_ayyildiz

Peki sağlamlığını test ederken bilgisayarın usb portuna zarar verme riski var mıdır?

portuna zarar verme riski pek fazla yok, 4 sene önce 256 mb bir usb flash belleğim vardı oda makinada yıkandı 3-5 saat sonra taktım çalıştı, fakat sen disk demişsin :S
  • Bilim adına kendini kurban etmek istemez misin? Yüce bir davranış olurdu... Arkadandan gelen gençlere hem yol açmış hem emsal teşkil etmiş olurdun Eski sistemim olsa denerdim ama daha yeni anakart aldım hiç riske atamam valla...
  • Yanlış yazdım sanırım, external usb hdd değil, usb flash bellek :-), Senin yaşadığın tecrübe ile birebir uyuyor durum, bende ona güvenerek taktım ve çalıştı :-) artık tertemiz bir usb belleğim var :-)). Herkese çok teşekkürler.
  • iyice kurudugundan emin ol sonra eskisi gibi kullan keyfine bak. benimde çok başıma gelir ve her seferinde kullaırım. sistemimde oyle çok riske atılcak da bi sistem değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Usb Flash Bellek önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Markasını öğrenebilirmiyiz Flash diskinin.

quote:

Orjinalden alıntı: sercan_ayyildiz

Yanlış yazdım sanırım, external usb hdd değil, usb flash bellek :-), Senin yaşadığın tecrübe ile birebir uyuyor durum, bende ona güvenerek taktım ve çalıştı :-) artık tertemiz bir usb belleğim var :-)). Herkese çok teşekkürler.
  • bende kingston ve trakstor var ikiside yıkandı makinada tertemiz olmuşlar hemde çalışıyor problemsiz şu an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.