Velileri ve toplumu uyutmak için apartmandan bozma üniversiteler açarak, sıfır eğitimle diploma sayısını yükseltmek nasıl bir strateji? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İslamcıların yıllardır süren palavralar ile şaka maka iktidar sahibi olmaları. (2. sayfa)
-
-
sayelerinde ben muslumanim diyenlerden kosarak uzaklasiyoruz
-
Adamlar 1950'li yıllarda İsmet İnönü asker kaçağıdır diye palavralar yaymışlar. Bunu duyduğumdan beri hiçbir palavraya şaşırmıyorum.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/cindoruk-inonu-asker-kacagi-derdik-halk-inanirdi-273700h.htm
https://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/1109173/_Asker_kacagi_ismet_Pasa__.html
-
Geçen hafta CIA Türkiye İslami hareket ve eylemler birimine iş başvurusunda bulundum kabul sonrasında, oradan aldığım belge ile ak Parti binasında iş görüşmesi sonrası mağdur edebiyatı bölümüne kaydoldum.
Bugün işimde ilk günüm. Cıaakp tarafında Bana verilen trol cümleleri:
Yol yabdığ, buzdolabı yoğdu, gaz alamadıgg, ayağında ayaggabı elinde su var, çıgar telefonunu, herkes kafelerde kahve içiyo içme, bak restoranlar dolu, her evde üc beş araba var, bak sokakta yatan yok, düzenimiz kurulu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Palavra dediğiniz şeyler maalesef gerçekler. Keşke müslümanlar ikinci sınıf insanlar yerine konulmasaydı. Keşke camilere saygı gösterilseydi.
-
CIA kurulumundaki islam tarikatları daha birbirinin mekanlarına maddi çıkar elde etmek için saldıracaklar. Büyük oyun yeni başlıyor. Afganistan'ın kopyası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
islam sizi her dönem rahatsız ediyor.
-
Tapunun devrini herşeye rağmen yapmışsın. Tapusu bizde iken üstelik.
Neden tapuyu verirsin diye sormazlar mı? adama.
Yendiğimiz yedi düvelin içinde bunlar da var üstelik.
-
Bulunduğum yerde üç adet devlet üniversitesi var.
Ülkemizde birçok sağlık bilimleri fakültesi ve teknik üniversite açıldı.
Ama sen diğer ülkelerde olduğu gibi sadece apartmandan bozma! üniversiteleri gördün sanırım.
Tüm bu altyapıyı kuran, hayata geçiren, yürütülmesini sağlayan devletimi çok seviyorum.
Onbinlerce çalışan, milyonlarca Türk genci dilediği gibi yüksek öğretimini yapabiliyor.
Dün bunlar da yoktu, bugün?
Sıfır eğitim derken?
-
Çok ilginç şeylerden bahsetmişsiniz, şunu okuyunca öyle bir iğreti geldi ki:
quote:
sonra yetmeyip istanbul'da fatih'in inşaa ettirdiği rasathane; "gökyüzünde meleklerin eteklerinin altını izliyorlar" gibi saçmalıklarla yakılıp yıkılmıştır.
İşte bu şekilde meleklerle, hurilerle kandırıyorlar aptalları, günümüzde de aynı ama konuşulmuyor ve ekranlara farklı şekilde yansıtılıyor. Aynı zamanda şu diğer yazdığınız paragraf da Osmanlı'nın kalkınma hamlelerinin samimiyetsizliğini, Roma uşAKlığını gözler önüne seriyor, kelimeler bu adiliği anlatmaya yetmez. Günümüzdeki Fetöcü şakirler ç*marlar hep bunların soyundan
quote:
mesela fatih'in meşhur biblioteki yine aynı oğlu tarafından baskın sırasında yağmalanmıştır. Fatih'in kütüphanecisi italyan kökenli adını hatırlamadığım kişi eşcinseldir ve Fatih ile ilişikisi var diye öldürülmüştür.
O eşcinselin tipi de şöyle bir şeydir hiç sevmem: 🤮🤮🤮
x (formerly twitter)🇺🇲Mark Smith🇺🇲 (@MarkSmi51330737) on Xhttps://x.com/MarkSmi51330737/status/1855996774923554915?t=SaDu6WIfwIeldOUuYlwMGQ&s=19
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üstelik rahmetliye ilaç gibi gelen talih kuşu da vurmuş...
"Onca yıl Cumhurbaşkanlığı, parti liderliği, milletvekilliği ve senatörlük yapmış bir insanın, geçim sıkıntısı dolayısıyla sürekli Milli Piyango alması ve 1968 yılında da büyük ikramiyeyi kazanması... "
Kaynak: 1968'de büyük ikramiyeyi İsmet Paşa kazandı - Son Dakika Haber
-
İnanarak yazdığınızı düşünüp saygı duymak istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum. 10 kadar da artı oy almışsınız, sussam gönlüm razı değil yazsam siliniyor. İnanın esas olarak ikisi de birbirinden farksız, bu coğrafyada Araplaşıp Arap bilinen benim gibileri artık durumun vehametinin, drama halinin farkına vardı siz hala böyle konuşuyorsunuz, bize ve kendinize çok ama çok yazık ediyorsunuz
Sonradan görmelik, cehalet, fakirlik bir illet gibi yapışır söküp atmak kolay olmuyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gerçekler acıtır! size Atatürk bahane! Fatih'in nesini beğenmediniz? Latince bilmesi mi? Kendisini sultan değil de Han ve Kayzer yani sezar görmesi mi? Kuşçu ali'ye acırım. Ulu bey'in rasathanesini de orta asyalı arap tapar cahiller "şeytana tapıyorlar" diyip yıktılar. Kuşçu ali kaçıp Fatih'e sığınıp canını kurtardı. belli ki o dönemde tüm islam alemi yobazların elindeymiş. lakin malesef Fatih de bu yobazlardan nasibini görmüş!
-
kompozit titanyumu geçtim titanyumu bile ayrıştıramayan ülkenin kendi yerli milli uçağını yaptığını savunan kafalar bunlar. kıbrıs'ı 5 milyon mecidiye altınına sattılar! Adayı komple ingilizler kuşatmışlar, ingilizler asker yığmışlar,ingilizler sığınaklar yapmışlar, garnizonlar kurmuşlar!
ama suçlu, dünya ve kurtuluş savaşından çıkan Türkiye Cumhuriyeti ve meclisi.
bunların kafa bu kadar işte.
silistreli nikini de koymuş. ben silistireli tanımıştım ki onlar kendilerine silistreli değil silistralı derler. bu belli neyleri okuyup bize savunuyor ki nickini de bunlardan birinden alma :)
-
hüsamettin cindoruk tebessüm ederek bu durumu ifade etmektedir. 1950, 1960 lı yıllardan bu yana 60 küsür sene geçti, maalesef değişen pek birşey yok. halk hala hurafelerin peşinde.
-
60 sene mi?
İskander Büyük'ün tarihçisinin anadoluya vardıklarında yazdıklarından bir cümle aklımda. İskander'e sormuş "iskander, biz bunlara mı medeniyet getiricez. bunlar ölülerini bile gömemeyen, ama sokakta cinsel ilişkiye giren ilkeller". bence sorun ortadoğuya bu kadar yakın olması.
-
Sanırım sürekli vermişiz.
5 Haziran 1926 tarihinde İngiltere ile Türkiye arasında Ankara Antlaşması imzalandı ve bu antlaşma ile Musul, Irak’taki İngiliz manda idaresine terk edildi. Antlaşmaya göre Türkiye ile Irak sınırı esas itibariyle Brüksel hattı olarak tespit edilen hattan geçecekti. Yine antlaşmanın 14’üncü maddesine göre Irak’taki manda hükûmeti, Musul petrollerinden elde edilecek olan gelirin % 10’unu 25 yıl süre ile Türkiye’ye verecek; şayet Türkiye % 10 hissesini sermayeye dönüştürmek isterse Irak hükûmetinin 30 gün zarfından Türkiye’ye 500.000 İngiliz sterlini ödemesi gerekecekti. Nitekim Türkiye, daha sonra 500.000 İngiliz sterlini karşılığında bu paydan da vazgeçmiş ve Musul dosyası böylece 500.000 İngiliz sterlinine kapanmıştır.
Kaynak: Musul Meselesi
-
Gerçekler felaket coğrafyanın hali içler acısı, ben Fatih'i de Atatürk'ü de desteklemiyorum. Aynı başlıktaki bir diğer yazımı gördünüz mü?
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160034621
Latince'yi nereden çıkardınız bilemiyorum bir işe yaramadı gibi, Arap alfabesini de savunmuyorum. Ağzımızdaki dil önemli olmuyor ağzımızdaki isimler kalitesiz olunca...
Ne yazarsanız yazın alt metinlerde korkunç bir düşmanlık hissediyorum ve boyutuna şaşırıyorum, dayandırmak istediğiniz temeli de gülünç buluyorum. Bakın "Orta Asyalı Araptaparlar" ne yaptı diyorsunuz ya bana bir gülme geliyor...
Son yıllarda özellikle 6 Şubat depreminden sonra çok şey değişti kafamın içinde, deprem "taşları yerine oturttu"...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
"pskillerkheti" "Mavi" garip garip nikler de almışlar.
Sanırım Atatürk ansiklopedisinde geçen Musul meselesi okumasını yapamamış, yakın gözlüğü yanında olsa okuyabilirdi sanki. Adı geçen para 500 bin sterlin, zamanına göre iyiymiş sanki miktar olarak. Bugün daha fazla edebilirdi diye düşünüyorum.
Şuraya tekrar adresi metin olarak koyalım: Musul Meselesi
Hayırlı okumalar.
-
Bizim sanırım suudiler gibi onları lüx içinde yaşatan petrolümüz eksik.
Vardı vardı, o da gitti. İleriyi görmek önemli.
"5 Haziran 1926 tarihinde İngiltere ile Türkiye arasında Ankara Antlaşması imzalandı ve bu antlaşma ile Musul, Irak’taki İngiliz manda idaresine terk edildi"
Kaynak: Musul Meselesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X