Askerliğimi Piyade Er olarak ,yukarıda belirttiğim yerde yapacağım.Burayla alakalı bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim.
Benden başkası yokmu ?
benimde islahiyeye piyade er çıktı istediğim yerdi hayırlısı artık
Arkadaşlar ben 321 olarak Antep,ustalıgı da Oguzeli'nde yaptım. Öncelikle kolay bir askerlik olmayacak adınıza ama can güvenliği vesaire açısından rahat olacaksınız,tek derdiniz kaçakçılık olacak. Kolay gelsin şimdiden hayırlı teskereler
Özellikle G.Antepli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
G.Antepten -Islahiyeye nasıl,ne kadar sürede gidebilirim.
325. dönem gaziantep ıslahıyeye çıktı... ankarada falan olan warmı tertipler oraya gidicek... ulaşalım birbirimize gaziantep-islahiye.325@hotmail.com
yok kardeş 6'NCI KOR. 106'NCI TOP. A. K.LIĞI benimkisi
quote:
Orjinalden alıntı: acme-gaziantep
325. dönem gaziantep ıslahıyeye çıktı... ankarada falan olan warmı tertipler oraya gidicek... ulaşalım birbirimize gaziantep-islahiye.325@hotmail.com
devrem hayırlı olsun nasıl gitcezz
saol dewrem sanada hayırlı olsun... walla ben cumarttesi akşam osmaniyeye binicem ordan geçicem ankaradan gidiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: acme-gaziantep
yok kardeş 6'NCI KOR. 106'NCI TOP. A. K.LIĞI benimkisi
msn ekledim.. aynı yere düşmüşüz görüşürüz.. bende malatyadan pazar günü çıkacam maraşa gidecem ordan ıslahiyeye gideceğim. yer sıkıntısı var Allah yardımcımız olsun..
Henüz bana cevap veren olmadı:(
quote:
Orjinalden alıntı: Barral
Henüz bana cevap veren olmadı:(
barral devrem bende seninle aynı birliğe gidiyorum. islahiyeye düşen kime sorduysam 106. topçuya gidiyordu bi ara sadece benmi hava savunmaya gidicem diye düşünmeye başlamıştım:) sen nerden gidiyosun. ben bursadan cumartesi otobüsle gidicem
benimde bir arkadaşım sizlerle aynı yere düştü 106 lık topçu olacak o da...thy ile gidiyor pazar sabahı 119 ytl imiş biletler arkadaşlar bilginiz olsun...
ekn44 hem devrem oldun hem hemserim. malatyanin neresindensin sen. ayn i yere dusmusuz ama ben istanbuldan gelecem. pazar sabahi yola cikacam bende.
quote:
Orjinalden alıntı: arakila
ekn44 hem devrem oldun hem hemserim. malatyanin neresindensin sen. ayn i yere dusmusuz ama ben istanbuldan gelecem. pazar sabahi yola cikacam bende.
Merhaba hemşerim.. Aslen hekimhanlıyım, bende pazar günü sabah çıkacam nasipse :) Orda artık görüşürüz sevindim bir hemşerim çıkmasına Allaha emanet ;)
Hiçbir yerde bilgi yok Gaziantep-İslahiye HAVA SAVUNMA ile ilgili.Varmı acaba bilen gitmiş olan ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme